2015 Ekim Anneleri

Benim kuzu dün 4 buçuk saat uyudu ben de uyuyakaldım. Sarılığı vs yoksa vur kafayı yat canım 3 3 buçuk saat :)
Cnm 2 bucukta yatti..5 bucukta kalktim baktim almiyo 6 ceyrekte tekrar denedim biraz aldi birini.alt degisiminden sonra bi daha denedim yok oyle uyuyoki almadi yarim saat ugrastim..yatirdim uyuyo misil misil..bende sagdim artik sutu iste yeni uyucam saat 8 oldu..annelik zormus..

Sağol canım. Kvalide aradı geçenlerde geçmiş olsun dedi. Oğluyla tekrar geleceğini haber verdi. İnşallah uzun bir zaman gelemez. Geldiğinde de inşallah 2-3 gün kalır ve gider

Yok cnm bwn kaldiriuorum hep acaba acikmiyo mu..ama ona kalsa uyanmiyi
Canim bebeklerin uyuması harika bişi onun sağlıklı olduğunu gösterir.fakat bi arkadaşımın başına gelmişti. Meğer çocuk demir eksikliğinden gözünu acamiyo mus. Uyku diil halsiz miş.

Canım ben de aynıyım öyle az uyudu ki bu gece 4 saat anca uyudum sanırım.burnuna serum fizyolojik yap canım günde 3 kez. Yoksa eczaneden al. Sünükleri akıtıyo baya.bizim okul 1 saat ders için bile ayrı gün gelmeni istiyo. Eşimîn işi ağır. Geç geliyo. Kayınvalidem gelip yardım etcek arada. Ben de çok pinpirikliyim kıyamıyor insan

Âmin canım benim çok sağol.ben 4 5 aylıkken işe başlıcam çok küçükler kıyamıyor insan.

Günaydın kızlar bişi soracam 1 ayin sonunda bebislerin aldığı kiloyu hesaplarken doğum kilosundan mi hesapliyorsunuz yoksa dogduktan sonra verdikleri kilodan mi

Canım medelanın kaşık biberonu var onu mu denesen acaba kaşıkla vermekten daha kolay olur hemde biberona alışmaz
Medela calm biberon mu canım siz memnun kaldınız mı?
Sağol canım. Kvalide aradı geçenlerde geçmiş olsun dedi. Oğluyla tekrar geleceğini haber verdi. İnşallah uzun bir zaman gelemez. Geldiğinde de inşallah 2-3 gün kalır ve gider
Sağolsun yerinde olsun herkes ya bi huzur versinler

Tatlim bebisi sallamiyo musun bence cok iyi ben maalesef alistrdm baslarda sallamadim hic once esim sallayio uyutunca bende koyverdim ama ayakta değil besikte hafiften..
Sallamıyorum canım. Kendiliğinden uyumuyo malesef emerek uyuyo. Hafif hafif sallamakta bi sakınca yok bence ama uyumayınca sarhoş edene kadar sert sallıyo kimisi o sakıncalı

Bende ikizlerimle doktor kontrolü sonrası alışverişe çıkmıştık kızlarım bi aylıkken çok da zor olmadı canım ya

Ben de bugün korka korka oğlumu sahile çıkardım mescitte emzirdim ama korkudan o kadar örttüm ki hiç bi yer göremeden eve geldi Kıyamam :)
Cnm bn sutumu sagmistim birazda mama yaptim.ciktim kizim stn arabada giderken uyudu sahile varmadn sinra kendi arbqsina koydum hic uyanmadi bile
Yok cnm bwn kaldiriuorum hep acaba acikmiyo mu..ama ona kalsa uyanmiyi
Cnm tedirgin olma ac olsa aglar kizin bak bnmki gece hergun 1:30 da uyuyor mama veriyorum o saatte anra sabah 7 de vazi ciktigi kadar baguriyor acikiyor masallah o saatten once memede versem almiyor cunki karni tok ac olan bebek aglar ve meme ister senij onu kaldirmana gerwk.yok ilkkez mama vermisisn annesi o onu doyurmus ve rahat uyumus iste bak bana herkes gece ver mamayi dedi bn gunde 4-5 kez veriyirum ama ne zmn gece vermeyim mama meme verim hemen uyqniyor demek tam doymuyir onun icin gunduz degilde gece veriyorum bnde odq huzurlu uyuyor

Ben de hep uyandırıyorum ya bakıyorum 4 saat uyanmadığı oluyor bazen ama 2 emiyo tekrar uyuyor gece çok zorluyor beni uyandıracağım diye. Uykucu galiba benim kız. Doktorlar da 3 saati geçirmeyin diyorlar içim rahat etmiyor o yüzden

Canım bende ilk günlerden başladım biberona ikizlerime sutum yetmeyince mecbur mamayı biberonda verdim 44 gunluğuz memeden uzaklaşma felan olmadı çok şükür

Kac gunluk cnm bebegin bnm doktorumad ben dedim cok uyu6or kaldiruyorum yine uyuyir desim ilk zmnlar oda gazi olmayan ve tok olan bebek uyur ztn normalinbu dedi ama uyumuyor agliyorsa ya gazi vardir ya da actir dedi bak bnm kizim gece 6 saat soluksuz uyuyo4 ac olmazsa sesi cikmaz ve kilo alimi.cok guzel

Cank
Canim kaç günlük seninki? ?? Ben gece 4 saat uyanmazsa ben uyandirayim diyorum ama biraksam 5 saat uyur. Bir de bezini düşündgmden uyandiryrm. Benim kizim 48 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…