Cnm 2 bucukta yatti..5 bucukta kalktim baktim almiyo 6 ceyrekte tekrar denedim biraz aldi birini.alt degisiminden sonra bi daha denedim yok oyle uyuyoki almadi yarim saat ugrastim..yatirdim uyuyo misil misil..bende sagdim artik sutu iste yeni uyucam saat 8 oldu..annelik zormus..Benim kuzu dün 4 buçuk saat uyudu ben de uyuyakaldım. Sarılığı vs yoksa vur kafayı yat canım 3 3 buçuk saat :)
Sağol canım. Kvalide aradı geçenlerde geçmiş olsun dedi. Oğluyla tekrar geleceğini haber verdi. İnşallah uzun bir zaman gelemez. Geldiğinde de inşallah 2-3 gün kalır ve giderrealistan çok çok geçmiş olsun canım. Ben haftalardır yaşadığın stresten kaynaklandığını düşünüyorum bu kadar ağır geçirmenin nedeni olarak. İnşallah hızlandırılmış şekilde atlatmışsındır hastalığı. Kayınvaliden duysa daha gittiğim gün hastalar oldu arkamdan kendine bakamadı dicek
Canım çok teşekkürederim :)agopa atlatınız şükür çok geçmiş olsun.
Canim bebeklerin uyuması harika bişi onun sağlıklı olduğunu gösterir.fakat bi arkadaşımın başına gelmişti. Meğer çocuk demir eksikliğinden gözünu acamiyo mus. Uyku diil halsiz miş.Yok cnm bwn kaldiriuorum hep acaba acikmiyo mu..ama ona kalsa uyanmiyi
Canım ben de aynıyım öyle az uyudu ki bu gece 4 saat anca uyudum sanırım.burnuna serum fizyolojik yap canım günde 3 kez. Yoksa eczaneden al. Sünükleri akıtıyo baya.bizim okul 1 saat ders için bile ayrı gün gelmeni istiyo. Eşimîn işi ağır. Geç geliyo. Kayınvalidem gelip yardım etcek arada. Ben de çok pinpirikliyim kıyamıyor insanCanim benimki hala uyanik deli ediyo ama ne ediyim benimkinin de az oksurugu var burun tikali..canim cdden calisirken zor bizim okulda misafir okul var sabahciyiz ders 7 bucukta basliyo ev yakin ama saat erken cocukla hepimize zor Allah kolaylik versin annem esim kiziyo bana cok pimpirikli olup ciktin diye bazen kendimi taniyamiyorum lohusalik beni dagitti insallah duzelir düzenimizi oturturz hepimiz tatlim..basim donuyo uykusuzluktan
Âmin canım benim çok sağol.ben 4 5 aylıkken işe başlıcam çok küçükler kıyamıyor insan.Allah kolaylık versin canım. Bende ilk oğlumda seninle aynı durumdaydım. Kredi borcumuz daha yeniydi esimin maaşı tek başına karşılamıyordu bile ücretsiz izin kullanamadan 4 aylıkken başlamak zorunda kaldım işe. Birde bankacıydım işte insanların stresi uykusuzluk yorgunluk derken 8 ay sütüm yetti bebeğe sonra bıraktı benim oğlan. Hatta 2. Çocuk için kredi borcu bitsin diye bekledik. Sonra borç bitti ben işi bıraktım ve 2. oglum oldu çok şükür.
Allah yardımcın olsun
Canım süt izninin ayrıntısını biliyo musubTatlim bebisi sallamiyo musun bence cok iyi ben maalesef alistrdm baslarda sallamadim hic once esim sallayio uyutunca bende koyverdim ama ayakta değil besikte hafiften..
Medela calm biberon mu canım siz memnun kaldınız mı?Canım medelanın kaşık biberonu var onu mu denesen acaba kaşıkla vermekten daha kolay olur hemde biberona alışmaz
Sağolsun yerinde olsun herkes ya bi huzur versinlerSağol canım. Kvalide aradı geçenlerde geçmiş olsun dedi. Oğluyla tekrar geleceğini haber verdi. İnşallah uzun bir zaman gelemez. Geldiğinde de inşallah 2-3 gün kalır ve gider
Sallamıyorum canım. Kendiliğinden uyumuyo malesef emerek uyuyo. Hafif hafif sallamakta bi sakınca yok bence ama uyumayınca sarhoş edene kadar sert sallıyo kimisi o sakıncalıTatlim bebisi sallamiyo musun bence cok iyi ben maalesef alistrdm baslarda sallamadim hic once esim sallayio uyutunca bende koyverdim ama ayakta değil besikte hafiften..
Bende ikizlerimle doktor kontrolü sonrası alışverişe çıkmıştık kızlarım bi aylıkken çok da zor olmadı canım yaZor bir gün olmuş canım senin için. Ben zaten tek başımayım, yapamamaktan korkmuyorum. Neyle karşılaşacağımı bilmemekten korkuyorum. Dün ani hareket sonucu kalçamda bir ağrı oldu, eğer olmasaydı bu akşam gidecektik. İyi olursam yarın gideceğiz. İlla çıkacağız dışarı, herşeyin ilki zor oluyor maalesef :)
Cnm bn sutumu sagmistim birazda mama yaptim.ciktim kizim stn arabada giderken uyudu sahile varmadn sinra kendi arbqsina koydum hic uyanmadi bileBen de bugün korka korka oğlumu sahile çıkardım mescitte emzirdim ama korkudan o kadar örttüm ki hiç bi yer göremeden eve geldi Kıyamam :)
Cnm tedirgin olma ac olsa aglar kizin bak bnmki gece hergun 1:30 da uyuyor mama veriyorum o saatte anra sabah 7 de vazi ciktigi kadar baguriyor acikiyor masallah o saatten once memede versem almiyor cunki karni tok ac olan bebek aglar ve meme ister senij onu kaldirmana gerwk.yok ilkkez mama vermisisn annesi o onu doyurmus ve rahat uyumus iste bak bana herkes gece ver mamayi dedi bn gunde 4-5 kez veriyirum ama ne zmn gece vermeyim mama meme verim hemen uyqniyor demek tam doymuyir onun icin gunduz degilde gece veriyorum bnde odq huzurlu uyuyorYok cnm bwn kaldiriuorum hep acaba acikmiyo mu..ama ona kalsa uyanmiyi
Ben de hep uyandırıyorum ya bakıyorum 4 saat uyanmadığı oluyor bazen ama 2 emiyo tekrar uyuyor gece çok zorluyor beni uyandıracağım diye. Uykucu galiba benim kız. Doktorlar da 3 saati geçirmeyin diyorlar içim rahat etmiyor o yüzdenCnm bn sutumu sagmistim birazda mama yaptim.ciktim kizim stn arabada giderken uyudu sahile varmadn sinra kendi arbqsina koydum hic uyanmadi bile
Cnm tedirgin olma ac olsa aglar kizin bak bnmki gece hergun 1:30 da uyuyor mama veriyorum o saatte anra sabah 7 de vazi ciktigi kadar baguriyor acikiyor masallah o saatten once memede versem almiyor cunki karni tok ac olan bebek aglar ve meme ister senij onu kaldirmana gerwk.yok ilkkez mama vermisisn annesi o onu doyurmus ve rahat uyumus iste bak bana herkes gece ver mamayi dedi bn gunde 4-5 kez veriyirum ama ne zmn gece vermeyim mama meme verim hemen uyqniyor demek tam doymuyir onun icin gunduz degilde gece veriyorum bnde odq huzurlu uyuyor
canım benim kızlarım emziği sadece acıkınca alıyolar sonrasında cuk cukBizimki ne yaptiysak almiyor emzik beni emzik yapti
Canım bende ilk günlerden başladım biberona ikizlerime sutum yetmeyince mecbur mamayı biberonda verdim 44 gunluğuz memeden uzaklaşma felan olmadı çok şükürİşte bu risk de var beni düşündürüyor. Ama ben yeni başladım biberon vermeye 25 günlüğüz. İlk haftadan verince mi etkilendi acaba senin bebiş. Şimdi nasıl besliyorsun kaşıkla mı. Bir de biberonu mutlaka emmeden sonra veriyorum
Kac gunluk cnm bebegin bnm doktorumad ben dedim cok uyu6or kaldiruyorum yine uyuyir desim ilk zmnlar oda gazi olmayan ve tok olan bebek uyur ztn normalinbu dedi ama uyumuyor agliyorsa ya gazi vardir ya da actir dedi bak bnm kizim gece 6 saat soluksuz uyuyo4 ac olmazsa sesi cikmaz ve kilo alimi.cok guzelBen de hep uyandırıyorum ya bakıyorum 4 saat uyanmadığı oluyor bazen ama 2 emiyo tekrar uyuyor gece çok zorluyor beni uyandıracağım diye. Uykucu galiba benim kız. Doktorlar da 3 saati geçirmeyin diyorlar içim rahat etmiyor o yüzden
Ayyy yerim onlari ben tek yumurta ikizlerimi benziyorlarmi tek basınami bakiyorsun zor oluyordurN canım benim kızlarım emziği sadece acıkınca alıyolar sonrasında cuk cuk
Doktorumuz doğum kilosunu baz aldı canim. Ben de öyle söylüyorumGünaydın kızlar bişi soracam 1 ayin sonunda bebislerin aldığı kiloyu hesaplarken doğum kilosundan mi hesapliyorsunuz yoksa dogduktan sonra verdikleri kilodan mi
Canim kaç günlük seninki? ?? Ben gece 4 saat uyanmazsa ben uyandirayim diyorum ama biraksam 5 saat uyur. Bir de bezini düşündgmden uyandiryrm. Benim kizim 48 günlükKac gunluk cnm bebegin bnm doktorumad ben dedim cok uyu6or kaldiruyorum yine uyuyir desim ilk zmnlar oda gazi olmayan ve tok olan bebek uyur ztn normalinbu dedi ama uyumuyor agliyorsa ya gazi vardir ya da actir dedi bak bnm kizim gece 6 saat soluksuz uyuyo4 ac olmazsa sesi cikmaz ve kilo alimi.cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?