Kızlar yine Bi sorum var Bebek doğduğu gün 1 günlük mü olur ertesi gün mü? Gün hesabı yapıyoruz kafamız karıştı kızım 22 ekimde doğdu 24 günlük mü bugün yoksa 25 mi
Arkadaşlar bi sorum olcak.. 19 günlük bebeğin Kollarından tutup oturma pozisyonuna kadar kaldırılırmı sizce..kayınvalideme yapma diyorum yapıyo, pekmez bile yedirdi.. Ne yapmalıyım, iyice bunaldım
Ya cnm bnce uyar ya minivik bebege pekmez verilmez ay hadi bir yeri ciksa bebeginin sakin taviz vermeArkadaşlar bi sorum olcak.. 19 günlük bebeğin Kollarından tutup oturma pozisyonuna kadar kaldırılırmı sizce..kayınvalideme yapma diyorum yapıyo, pekmez bile yedirdi.. Ne yapmalıyım, iyice bunaldım
Cnm hepatit asisi olacak bizde ates yapmadi cnm iki.kez soyunmaz bebegin cnm asi bacaktan hemen acâr vurur ama doktor soyuyor iice boy ve kilosnada bakilacakIyi aksamlar kizlar bisey sorucam 1 aylik asi icin saglik ocagina gidicez yarin hangi asi vurulacak yada asilar..bi de baska neye bakiyolar boy kiloya da bakiliyor mu ki? Bi de dr a gidicez 2 kez soy giydir cocuga iskence olacak..bi de asidan sonra ates vs olur mu ki iyice tedirgin oldum
Tavrını koy ne olursa olsun bebeğin herkesten daha kıymetli
söylüyorum zaten ama sanki inadına yapıyo bugün söyledim alındı biraz neyse yinede alttan aldım sapma sapan şeyler yaa... Bi an önce günler bitse de onlarda evine dönse bebeğimle baş başa kalsakTavrını koy ne olursa olsun bebeğin herkesten daha kıymetli
Tmm cnm saol aydınlattığın için emin olmak istedim24 saatini doldurunca 1 günlük oluyor yani doğduğunun ertesi gün doğduğu saat gibi düşünebilirsin24 günlük olmuş bugün
Zaman'la akması azalır diyorlar öyle olur inşCanim ben surekli degistryorum bi caresi yok ki fazlasi akip gdyor her zaman sagilmiyor maalesef ici sut doluyo atyorm ☺☺canim koymazsak isllanir mecbur
Tmm cnm bnde yapayım sağolCanım çay ve pamuk ile pansuman yaptım ben 3 günde geçti tavsiye ederim sadece silmen yeterli içtiğin çaydan pamuğa damlat
Benimde öle deli gibi sütüm olduğundan değil de akıp gidio boş yere üzülüyorumCnm benim de öyle Ped koymadan mümkün değil pedle bile geçiyor atletime
Maşşlh ne iiumarım benimde öle olur ped yetiştiremiyorum çok sıkıldım Bi paket almıştım yeter die bugün 4. Paketimi aldırdım eşimeBen koymuyorum canım. Sütüm gayet iyi ama akmıyor öyle göğsümden. Kalkan kullanıyorum. Çok nadir onda birikiyor.
Ayy canım yaa sen sorunca benim içimi sıkıntı kapladı. Doktora sor canım. Belki sıkıntı değildir. .ne bileyim kaslari için yararlidir belki. Sor ona göre doktor bile yapmayin dedi dersin..ama yapma denildigi halde yapilmasi insani sinir eder tabi..Arkadaşlar bi sorum olcak.. 19 günlük bebeğin Kollarından tutup oturma pozisyonuna kadar kaldırılırmı sizce..kayınvalideme yapma diyorum yapıyo, pekmez bile yedirdi.. Ne yapmalıyım, iyice bunaldım
Canim biz 48 günlük olduk. 1haftadir 4 saat uyudugu oluyor. Şimdi mesela banyo yaptirdik emdi uyudu. 4 saat uyur rahat diye düşünüyorum. Güzel emdiyse uyuyor eğer kakasi gelir de uyukusu bozulmazsa tabi..Canım ne kadarlıkken bu kadar uyumaya başladı? Bizim rekor 3 saat, o da dün geceydi :) 31 günlük oldu bugün.
Canim biz 48 günlük olduk. 1haftadir 4 saat uyudugu oluyor. Şimdi mesela banyo yaptirdik emdi uyudu. 4 saat uyur rahat diye düşünüyorum. Güzel emdiyse uyuyor eğer kakasi gelir de uyukusu bozulmazsa tabi..
Canim biz 48 günlük olduk. 1haftadir 4 saat uyudugu oluyor. Şimdi mesela banyo yaptirdik emdi uyudu. 4 saat uyur rahat diye düşünüyorum. Güzel emdiyse uyuyor eğer kakasi gelir de uyukusu bozulmazsa tabi..
Sütüm yetmiyor =( günde 60 70 ml ya çıkıyor ya çıkmıyor napıcam ben.. Mamayı da kusuyor ağlıcam psikolojim çok bozuldu
Canm benimde az geliyodu ben yılmadm emdirdim sağdm şimdi 80günlük bebegim mamayı çok az veriyorum sabret sen yılma emmesi memedeki sinirlerin uyandracak zamanla sen vazgeçmeSütüm yetmiyor =( günde 60 70 ml ya çıkıyor ya çıkmıyor napıcam ben.. Mamayı da kusuyor ağlıcam psikolojim çok bozuldu
Canim saat 3ten beri ayaktayiz ara ara uyumaya çalıştı toplasan 1 saat etmez. Doymadigi için agliyodur dedi bi arkadaşım. Ama bizim sorunumuz emerken ağzı kusmukla dolup bırakıyor toplasan 10 dk ememiyor tekrar emzirmeye calisiyorum almiyor. Zorla da verilecek bişe değil ne yapacagimi şaşırdım. Bu kusma nerden çıktı anlamadımCanim ayni sekilde emiyo sirayla gaz kaka tamamladi amas yok uyumadi uyutmadi☺☺bu gece insallah bebislerimiz uyurlar tatlim☺
Canm hepatit b yapyolar benim kızımda ateş olmadı ama sen ateş ölçer le takip edersin çıkarsa calpol ateş düşürücü verirsinIyi aksamlar kizlar bisey sorucam 1 aylik asi icin saglik ocagina gidicez yarin hangi asi vurulacak yada asilar..bi de baska neye bakiyolar boy kiloya da bakiliyor mu ki? Bi de dr a gidicez 2 kez soy giydir cocuga iskence olacak..bi de asidan sonra ates vs olur mu ki iyice tedirgin oldum
Tatlim toptan yapmistir muhtemelen ben kopuklu ya ondan endise ettim altini alirken kopuklu tirtladi☺bebislerimiz insallah degildir ben zaten iyce evhamli oldum atarli lohusalik üstüne panikli anne valla hic cekilmem☺☺
Ben emziriyorm da allahtan memeden uzaklaşmadı ondan çok korkuyordm şimdi sütümü arttırmaya çalışıyorum vazgeçmek yok tabiCanm benimde az geliyodu ben yılmadm emdirdim sağdm şimdi 80günlük bebegim mamayı çok az veriyorum sabret sen yılma emmesi memedeki sinirlerin uyandracak zamanla sen vazgeçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?