2015 Ekim Anneleri

Cnm cok sevindik ins o hastahaneden en yakin zmnda cikacaksiniz mama konusuna gelince ece de sanirim sma kullaniyordu bn sma kullaniyorum kilo alimimiz guzel bizim

Kızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı

Canim bizim minnosa yogun bakimda sutunun icine katiyorlardi zeytin yagini kilo aldirmasi icin. Tabi bizim sipa tadini begenmedi almadi sutu dogru duzgun. Sende oyle yapabilirsin.
Canım fözün aydın servise çıkmışsın. Günden güne daha iyi olacaksınız inşallah. Evet ben dr zeytinyağını içirdim 10 dk sonra bezini doldurdu rahatlasın diye vericem ara ara.

Kızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı
Çaylı pamukla sürekli komplex yap canım geçer inşallah. masajıda ihmal etme.

Canim cok mutlu oldum iyi olmaniza. Rabbim ins hastaneden de een guzel en saglikli sekilde mutlu mesut yuvaniza gitmeyi en kisa zamanda nasip etsin.. sabrinla bugünlere geldiniz Allahım onun mükafatı olarak evladınla bi ömür saglik huzur versin...

srglll yani bizim konuşmalar biraz cahilce canim.. bazen cevap veriyorum walla dayanamıyorum. Her lafi 100 kere duyuyorum
misal bu da sinir ediyo beni..bi yerde sussam bi yerde cevap veriyorum :/

Ca
canım benim Allah yardımcın olsun, azz kaldı az sabret..

günaydın herkese benim oğlan 2 gündür çok gaz sancısı çekiyor acaba 2 kaşık rezene verdim ondan mı napsam ki?

ya bu işler üç bilinmeyenli, denklem gibi ne zor çözmek :)

benimkide öyleydi serçe parmağınla masaj yap geçiyor yapmadan önce ılık suyla sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…