Esim geldi ben sormuyorum kv soruyo niye geç geldin diye yaw..bi bana mi tuhaf gelio bu haller..[/QUOTE. Yanlız değilsin canım Dua et çocuğa sapma sapan şeyler yapmasın bizimki 20 günlük pekmez bile tattırdıama sen yinede ilişkini bozmamaya çalış geçicek bu Günler'de elbet
Cnm ben 2 hafta kullandm bir şişe bitti ama fayda görmedim. 1 haftadır sab simplex kullanıyorm faydasını görüyoruzGunaydin guzel anneler
Gaz icin bu nurse harvey kac gunde etkisini gosterir acaba faydasini goren var mi??
Cnm cok sevindik ins o hastahaneden en yakin zmnda cikacaksiniz mama konusuna gelince ece de sanirim sma kullaniyordu bn sma kullaniyorum kilo alimimiz guzel bizimArkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Canım fözün aydın servise çıkmışsın. Günden güne daha iyi olacaksınız inşallah. Evet ben dr zeytinyağını içirdim 10 dk sonra bezini doldurdu rahatlasın diye vericem ara ara.Canim bizim minnosa yogun bakimda sutunun icine katiyorlardi zeytin yagini kilo aldirmasi icin. Tabi bizim sipa tadini begenmedi almadi sutu dogru duzgun. Sende oyle yapabilirsin.
Çaylı pamukla sürekli komplex yap canım geçer inşallah. masajıda ihmal etme.Kızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı
Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Merhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)
Tombiş prenses yerim seni maşallah sana Allah nazarlardan saklasinMerhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)
Emzik veriyorum canım ama sinirlenip atıyor ağzındanMaşallah yakışıklıya parmak emen çocuklarada bayılıyorum aslında ama çok hoş bir alışkanlık değil canım emzik deneseniz faydası olur mu acaba
canım benim Allah yardımcın olsun, azz kaldı az sabret..Canim cok mutlu oldum iyi olmaniza. Rabbim ins hastaneden de een guzel en saglikli sekilde mutlu mesut yuvaniza gitmeyi en kisa zamanda nasip etsin.. sabrinla bugünlere geldiniz Allahım onun mükafatı olarak evladınla bi ömür saglik huzur versin...
srglll yani bizim konuşmalar biraz cahilce canim.. bazen cevap veriyorum walla dayanamıyorum. Her lafi 100 kere duyuyorum
misal bu da sinir ediyo beni..bi yerde sussam bi yerde cevap veriyorum :/
Yaaa çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun, Allah bağışlasın.. Inş bizde 2. Ayımızı görürüz :) çabucak geçsin günlerMerhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)
Canim 2 aylık aşınz yapıldı mı? ?? Nasıl ateş falan oldu muMerhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)
Oyyyy ne bal bi kız :) maşallahMerhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)
Günaydın yakışıklıya
ya bu işler üç bilinmeyenli, denklem gibi ne zor çözmek :)Kizlar kriz geçiricem benimkini emzirdim bayada bi emdi yatirdim ama surekli aranio vermiyoncede agliyor sabahtan beri kacinciya emzirdim hatirlamiyorum 10 dk da bi emio ama doymuyor bugun saglik ocagina gittik kontrole mama verme kilo alimi gayet iyi dedi ama vermiyince doymuyor yaa napicami sasirdim sabahtan beri uyumayan doymayan bebek mamayi icince uyudu sutum mu doyurmuyor anlamadim gitti
benimkide öyleydi serçe parmağınla masaj yap geçiyor yapmadan önce ılık suyla silKızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?