Ahahah neden olmasın:) anacığıylan konusalım bi kızı verirlermi. Ben kız taraf erkek tarafı kimden olsam. Aracımı olsam. Ay cok heyecanlı:)Hadi yaa yerim onu.. biz sona kalanlar biraz fazla zorlandik sanirimiyi olmalarina sevindim..
Şimdi geldi aklima onun kizla bizim oglani beşik kertmesi mi yapsak :)))) @zobiska
Amin canım korusun hepimizin evladını inşallahTeşekkür ederiz teyzesi cok şükür cabucak toparladik en zoruda anestezi icin 7saat aç kalmasıydı kucağımda meme isteyip aglaması ve elimden hicbirsey gelmedi buz gibi ameliyathaneye teslim ettim yavrumu içim acıdı rabbim kimseyi evladinla sınamasın evlatlarımızı korusun hepimizin
Ahahah neden olmasın:) anacığıylan konusalım bi kızı verirlermi. Ben kız taraf erkek tarafı kimden olsam. Aracımı olsam. Ay cok heyecanlı:)
Canım çok şükür ki atlattık o zor günler geride kaldı. Kvnin böylesi zor allah sabır versin.Ilk gunler cok zordu, zor doğum sonrası ilk wc bi kabustu..Lovely35 senin ne demek istediğini o zaman anladim canim.. resmen hüngür hüngür ağladım, doğum anı tekrar canlandi.. dikislerimden ziyade makatim ağrıyordu
Bebeğim de ilk iki gun boş emmis hep, sürekli ağlıyordu, neden anlamıyordum. Kv tepemde, gece aglayinca odaya damliyordu. Bisey yapsa neyse, ah vah yavrum nolcak bunun hali.. lafini bilmeden konusmalar.. doğumun etkisi gecmeden onun laflarina sinir oluyodum. Esim ara bulmaya çalışıyo herkes senin icin burda fln diye diye geçiriyodu sinirimi.. Meğer göğsümden süt gelmiyoms, komsudan pompa istemeye gittim kadin hemen anladi elleriyle sagdi sari süt geldi, kanallarin acilmamis dedi, elleriyle sağa sağa getirdi sütü. Kv yine devrede, o göğüste kalmis süt içirmeyin fln.. kadin dda kızdı asil bunu icmesi lazim.dedi sustu sonra.. hala yanimda muhtemelen 40 boyu burda, ve umarim ben delirmem bu değişik laflarindan..
Bende öle seviyorum ama kv meselesinde artık benden bu kadar kafam gitti konuşmayı unutuyorum sinirden sağlıklı düşünemiyorumBen artık susmuyorum da kc de tansiyon var bişey detince ağlamaya başlıyor tansiyonu çıkıyor. İyi davrandıkça ters tepti. oğlundan da soğutacak beni ve ben kocamı seviyorum
Cnm sutu azaltmaz bnce yani bn ğunde 3-4 kez sagiyorum masallah gayet ii hala sutum bnm bebegimde gun asiri yapmaya basladi kakasini bir haftadir bndan once gunde iki kez yâpardiKızlar iki bağımsız sorum var 1.sağmak sütü arttırıyor mu? 2.benim bebiş 3 günde 1 kaka yapıyor sizce normal mi?
Bi kac saattte etkisini gosteriyor. Gunde 3kere kullanmak gerek yaziyor sisede, ama ben gazı oldugu an sadece bi kere veriyorum.Etkisini ne kadar sürede gösteriyor canım, sabaha karşı olunca tüm düzenim bozuluyor gün içinde olsa bu kadar yorulmam. Uykulu kafayla zorlanıyorum çok.
Canim bizim minnosa yogun bakimda sutunun icine katiyorlardi zeytin yagini kilo aldirmasi icin. Tabi bizim sipa tadini begenmedi almadi sutu dogru duzgun. Sende oyle yapabilirsin.Canım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Gözün aydın canım benim artık yanında ne güzel :)Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Sıkıca emniyete almış elini yerim ya :))Ellerini boyle baglayip acamayinca once agzina alan yine olmayinca cigligi basip mallu birbirine katan bicirim var benim:) biz denedik ellerimizi yapamadik ayni sekil:) bayadirda giremedik @zobiska mizin dunya guzeli hena prenseside geldigine gore bebisler tamamlandi
Canım çooook sevindim az kaldı çok sz sabır... Sma çok eski bir marka güvenli diye hep onu öneriyorlar ama kabız yapabiliyormuş eczacı onunla beraber smilac önerdi en iyisi diye ben çok kullanmadım ama benim oğlum hemen içti ve kabız vs olmadı. Sürekli sağıyorsundur ama hem makine hem elle sağ malesef makineler çok güçlü çekmiyor. Birde kuru dut tarifi var bir avuç kadar dutu 2 bardak suda 10 dk haşlayıp suyunu içiyorsun genelde burda herkes faydasını gördü.. Birde bana doktor önerdi milk plus içecek sadece 3 gün günde 2 kere içiyorsun bende acayip farketti .. Umarım işe yararArkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Düğüm yapcakmış cadı nerdeyse :)))) maşallah sana ne güzelsin yaaa cingözzEllerini boyle baglayip acamayinca once agzina alan yine olmayinca cigligi basip mallu birbirine katan bicirim var benim:) biz denedik ellerimizi yapamadik ayni sekil:) bayadirda giremedik @zobiska mizin dunya guzeli hena prenseside geldigine gore bebisler tamamlandi
Canım çok şükür yoğun bakımdan çıkmanız çok sevindim. Allahın izniyle yakında evinizde olacaksınız sağlıkla. Sabrına metanetine hayranım. Allahın verdiği bu sınavı kolaylıkla atlatacaksınız.Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?