2015 Ekim Anneleri

Hadi yaa yerim onu.. biz sona kalanlar biraz fazla zorlandik sanirim iyi olmalarina sevindim..
Şimdi geldi aklima onun kizla bizim oglani beşik kertmesi mi yapsak :)))) @zobiska
Ahahah neden olmasın:) anacığıylan konusalım bi kızı verirlermi. Ben kız taraf erkek tarafı kimden olsam. Aracımı olsam. Ay cok heyecanlı:)

Amin canım korusun hepimizin evladını inşallah

Ahahah neden olmasın:) anacığıylan konusalım bi kızı verirlermi. Ben kız taraf erkek tarafı kimden olsam. Aracımı olsam. Ay cok heyecanlı:)

Valla canim herhalde sen aracı olursun :))) bakalim kizimiza kavusmak zor oldu vericekler mi,, benim paşam da cok kıymetli oh ne güzel olur iste :)) zobiska gelsin de el Atsin bu ise :)

Kızlar yaa bu arada süt ürünleri tüketiyor musunuz? Ben yogurt denedim.uzerine kimyon attim gaz yapmasın diye ama afedrrsiniz bol bol gegirtti beni.. sütü de pinarin denge aliyo esim laktozsuz, gaz yapmiyor zannediyorum.. aksam normal sutten sütlü corba yaptık, baya gazliyim ondanmi bilmiyorum ben de normal sutlerle sutlac fln yapariz diyordum gözüm korktu :/ bileklerim ağrıyor şimdiden korkuyorum, kemiklerimize dislerimize zarari var kalsiyumsuz kalmamamiz lazim emzirirken malum..

Kızlar iki bağımsız sorum var 1.sağmak sütü arttırıyor mu? 2.benim bebiş 3 günde 1 kaka yapıyor sizce normal mi?

Canım çok şükür ki atlattık o zor günler geride kaldı. Kvnin böylesi zor allah sabır versin.

Ben artık susmuyorum da kc de tansiyon var bişey detince ağlamaya başlıyor tansiyonu çıkıyor. İyi davrandıkça ters tepti. oğlundan da soğutacak beni ve ben kocamı seviyorum
Bende öle seviyorum ama kv meselesinde artık benden bu kadar kafam gitti konuşmayı unutuyorum sinirden sağlıklı düşünemiyorum

Kızlar iki bağımsız sorum var 1.sağmak sütü arttırıyor mu? 2.benim bebiş 3 günde 1 kaka yapıyor sizce normal mi?
Cnm sutu azaltmaz bnce yani bn ğunde 3-4 kez sagiyorum masallah gayet ii hala sutum bnm bebegimde gun asiri yapmaya basladi kakasini bir haftadir bndan once gunde iki kez yâpardi

Kizlar dün otururken birden bi karin ağrısı başladı sıcak su torbası koydum saniyorum ki gaz sancisiydi dün tarhana çorbası icmistim yazık kızım da bütün gece gazdan kıvrandi bugün acaba tarhanadan mi diye tekrar içtim ve yine bende fena bi gaz sancısı başladı sonucta herkeste farkli etki gosterir ama sizin de aklinizda olsun

Etkisini ne kadar sürede gösteriyor canım, sabaha karşı olunca tüm düzenim bozuluyor gün içinde olsa bu kadar yorulmam. Uykulu kafayla zorlanıyorum çok.
Bi kac saattte etkisini gosteriyor. Gunde 3kere kullanmak gerek yaziyor sisede, ama ben gazı oldugu an sadece bi kere veriyorum.

Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfen Lovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.

Canım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Canim bizim minnosa yogun bakimda sutunun icine katiyorlardi zeytin yagini kilo aldirmasi icin. Tabi bizim sipa tadini begenmedi almadi sutu dogru duzgun. Sende oyle yapabilirsin.

Gözün aydın canım benim artık yanında ne güzel :)

Canım çooook sevindim az kaldı çok sz sabır... Sma çok eski bir marka güvenli diye hep onu öneriyorlar ama kabız yapabiliyormuş eczacı onunla beraber smilac önerdi en iyisi diye ben çok kullanmadım ama benim oğlum hemen içti ve kabız vs olmadı. Sürekli sağıyorsundur ama hem makine hem elle sağ malesef makineler çok güçlü çekmiyor. Birde kuru dut tarifi var bir avuç kadar dutu 2 bardak suda 10 dk haşlayıp suyunu içiyorsun genelde burda herkes faydasını gördü.. Birde bana doktor önerdi milk plus içecek sadece 3 gün günde 2 kere içiyorsun bende acayip farketti .. Umarım işe yarar

Düğüm yapcakmış cadı nerdeyse :)))) maşallah sana ne güzelsin yaaa cingözz

Gunaydin guzel anneler

Gaz icin bu nurse harvey kac gunde etkisini gosterir acaba faydasini goren var mi??

Canım çok şükür yoğun bakımdan çıkmanız çok sevindim. Allahın izniyle yakında evinizde olacaksınız sağlıkla. Sabrına metanetine hayranım. Allahın verdiği bu sınavı kolaylıkla atlatacaksınız.
Ben de arada mama takviyesi yapıyorum. Aptamilden memnunuz. HiP organik almıştık ama onu yediğinde biraz gaz oldu gibi tekrar aptamile döndük memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…