2015 Ekim Anneleri

Bende ohh kışın sıcak evimizde yatarız büyüyene kadar diyordum ama şimdi üzülüyorum hic çıkamıyoruz sıkılacagiz

Canim biz aldık ıslak mendil mama ve prima. Çok uygun oldu. Tavsiye ederim

Bende ohh kışın sıcak evimizde yatarız büyüyene kadar diyordum ama şimdi üzülüyorum hic çıkamıyoruz sıkılacagiz
Merhaba bende aynı senin gibi duşunuyordum :) aynen bu kış evde sıkılacağız biraz 34 gunluğuz bizde 3-4 kez misafirliğe gittik annelere ablama ama her şey çok değişti herşey epey kısıtlandık ama değer:) p.tesi de sünnet olacak kısmetse

Canım dün kullandık sadece 2 kere ekstra gaz falan olmadı. Biberonu ters çevirince akmıyordu. Gece mama verecektim ters çevirip baya salladım o zaman çeşme gibi aktı bozuldu sandım sinir oldum ama sabah tekrar bakınca sallamadan dökülmediğini gördüm. Zaten yedirirken sallamıyoruz sabit tutuyoruz çekmeden akmıyor o zaman. Biberonu ağzına meme gibi iyice yerleştirince hava yutma olmuyor çok. Avent ten kat kat iyidir. Bugün daha vermedim biberon tekrar deneyip yazarım. Bebeğim zorlanmadan emdi bazı bebekler zor kabul ediyormuş

Dr browns da iyi diyorsun canım çok sağol. Özel sigortamdan yenidoğan hemşiresi eve gelip eğitim vermişti. O tavsiye etti içinde pipet olan biberon iyi diye. Dr browns ı kastetti sanırım. Yedek biberon olarak onu da alabilirim.

Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.

Evet canim gayet memnunum. Ben emip de denedim manyaklastik iyice .
Solgar veya gnc internet sitelerinden bulabilirsiniz yazalım birbirimize..
Malt içecek çok şekerli.. Arkadaşım solgarin tabletini çok övdü o yüzden ariyoirum..

ayay35 canim bugün doktordaydim.nurse harveys etki etmezse sab simplex kullanabilirsiniz ama bu kimyasal iceriklidir dedi. Gunluk 3x10 damla yazmış..
Ben tüm ilaçların masum olmadığını bir yeri tamir ederken bir yeri tahrip ettiğini dusunuyorum fakat bebeklerimiz nelere maruz kalıyor dusununce.. Sürekli evde internet açık.. Pimapenli evlerde vs.. Vs.. Vermemek iyi tabi ama bebek cok kivraninca yapacak bisey de yok.. Hem geçici süreç.. Uç aydan sonra kesilecek. Diye dusunuyorum.. Henüz vermedim.. Nurse harveys deneyim bi hafta. Bitkisel diye.. Etkisini bi haftada gostermezse ben de sab simplex alırım.
İnşallah çok çabuk atlatır minnaklar bu sureci..

Baya etkili diyorlar birde malt içeceklerde şeker var ya gereksiz kilo aldırıyor diye maya daha iyi diyorlar bende neler denedim ama artmıyor süt o yüzden de mamayla besleniyor sadece içtiği anne sütü çok çok az

AX önce biberonu denedim yine ters çevirince sallamazsam akmıyor emmesi lazım o yüzden tavsiye edebilirim.

Baya etkili diyorlar birde malt içeceklerde şeker var ya gereksiz kilo aldırıyor diye maya daha iyi diyorlar bende neler denedim ama artmıyor süt o yüzden de mamayla besleniyor sadece içtiği anne sütü çok çok az
Bazı sitelerde bildiğimiz kuru maya ile bira mayasının aynı şey olduğu söyleniyor. 2 kere süte karıştırıp içtim berbat bişey ama artıracağına inanSam devamlı içerim

Canim benim bebegimde de benzer bulgular var sen kayserideydin dimi hangi hastaneye doktora gittiniz

Canım benim yaaa:):) güldürdün beni..evet sağlıklı olsunlarda yesinler ikisinide.. Bügün Dr ye gittik doğum kilomuz 3.640 dı 3.440 düştü şuan 3.860. Dr Sınırda dedi çok kilo alamamış dedi çok canım sıkıldı o yüzden doymuyorsa bebeğim benden alsın mamayıda.. Mama verirken üzülüyordum ama doysunlar sağlıklı olsunlarda yesinler mamayıda napalım.. Senin kıZda 23 günlüktü dimi senin bebeğin kilo durumu nasıl

Kızlar 1. Ay aşısı çocuklarınızda huysuzluk yaptımı? Uyutamiyorum oğlumu sürekli ağlıyor

Kızlar 1. Ay asisı çocuklarınızda huysuzluk yaptımı? Uyutamiyorum oğlumu sürekli ağlıyor
Bizde 1.ay asimizi olduk bugün. Suanda agliyor bizde susturamiyoruz.senin mesajını gorene kadar asidan oldugu hiç aklıma gelmemisti. Acaba o yüzden mi ağlıyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…