Yani her emzirmede iki göğüs birden mi boşaltılacak...sonra yine sütsüz kalmasın göğüsler :) :)
Dün korkarak ilk kez akşam arkadaşa yemeğe gittik mşşlh kızım çok usluydu gecede beni üzmedi bundan sonra uyumazsa hop dışarı yapıcam. Keşke önümüz kış olmasa bu sene ist da ilk kez kış geçiricez Urfa'dan sonra çok korkuyorum kar görmeye alışık değiliz malum keşke önümüz bahar yada yaz olsaydı
Canim biz aldık ıslak mendil mama ve prima. Çok uygun oldu. Tavsiye ederimkızlar n11 den alışveriş yapan varmı bebek maması , ıslak mendil ve pirima bebek bezleri burada bana çok uygun geldi normalde e bebekten alırdım malum hava soguk çıkamıyorum eşimde alışverişten pek anlamaz yanlış alır diye yollamıyorum.
n11 de uygun bulmuşken alsammı karar veremedim
ay maşallah nazar değmesin çok tatlı :)
Bende ohh kışın sıcak evimizde yatarız büyüyene kadar diyordum ama şimdi üzülüyorum hic çıkamıyoruz sıkılacagiz
Merhaba bende aynı senin gibi duşunuyordum :) aynen bu kış evde sıkılacağız biraz 34 gunluğuz bizde 3-4 kez misafirliğe gittik annelere ablama ama her şey çok değişti herşey epey kısıtlandık ama değer:) p.tesi de sünnet olacak kısmetseBende ohh kışın sıcak evimizde yatarız büyüyene kadar diyordum ama şimdi üzülüyorum hic çıkamıyoruz sıkılacagiz
Canım dün kullandık sadece 2 kere ekstra gaz falan olmadı. Biberonu ters çevirince akmıyordu. Gece mama verecektim ters çevirip baya salladım o zaman çeşme gibi aktı bozuldu sandım sinir oldum ama sabah tekrar bakınca sallamadan dökülmediğini gördüm. Zaten yedirirken sallamıyoruz sabit tutuyoruz çekmeden akmıyor o zaman. Biberonu ağzına meme gibi iyice yerleştirince hava yutma olmuyor çok. Avent ten kat kat iyidir. Bugün daha vermedim biberon tekrar deneyip yazarım. Bebeğim zorlanmadan emdi bazı bebekler zor kabul ediyormuşLansinohu kullaniyorum aventinkini aldim guya az akitir diye o daha cok akitiyo bi de oglum sevmedi onu ucu ince oburune alisti agzini dolduruyo ondan galiba.medela almayi düşünüyorum ama biri cok hava yutuyo emmeye çalışırken yazmisti.sen memnun kaldin mi gercekten az mi akitiyo
Ayy inş hemen etki eder canım ya kuzum öyle kıvrandikca içim. GidioYavrm bnm ya 1 haftaya kadar görürsn etkisini.
Poposuna zeytinyağı sür canım hep kakasını rahat yapar hemde o çatlaklara iyi gelir
Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.Canlarm buraya girip aizi haberdar etmediğim için çok özür dilerimyoğun günler gecirdim... yazmştm buraya çarşamba yatşm olacak diye.. pazartesi dr a gtmştm ve pazartesi gecesi nişanm gelmeye başladi bayağı yoğun sekilde .. mutluluktan uçtum resmen..ertesi gün sali günü sancılar gelmeye başladı çok saglm sancılar ama düzensiz ... neyse millet ben acı cekiyorum ama o kadar mutluyum ki sezeryana gerek kalmayacak diye.. aksam oldu eşim geldi sancılar devam akinti devam.. duşa girdim rahatladm sakin müzikler dinledim uzandım yürüdüm. . Dr um aradı ipekcm yarın sabah 6da hastanedeyz dedi .benim.gece sancılar biraz duruldu sabah oldu bi heyecan biz tuttuk hastaneninn yolunu, sadece ben ve eşim :) nst ye baglandm ikimz de iyiyz sancı var ama yetersiz.. dr geldi suniyi bagladi bi süre dayandm ama asıl dayanlmaz olan açıklık kontrolleri...açıklık 3cm çok yavaş ilerliyor .. epidural takalm ilacı istemezsen vermeyz dedi kabul ettim çünkü o açklk kontrolleri bitirdi beniiii neyse kızlar 11.30 gibi açıklık 10 cm oldu mu ben epidurale ragmen sancilanyorum ama mutluyum :) tek sorun hena nın kafa yüksekte. .. dr epidurale güvenerek bastrdkça bastrdı bizim kız yukarıda yine de gittik doğum masasına ıkınmalar hiçbişey, üzerimdeki bebegi aşağı itmeye çalışan 100 kiloluk dr öldürdu beni.. 40 dk kadar ugrastk benim göbek mosmor ama aklm kızımda bu kadar baskı allahm diyorum ne oluyor kafayı yedim.. ama dr um sagolsun aciklama yapıyor sürekli beni rahatlatiyor..en son dedi ki ipek bak 10 cm ackligin var yapın harika saglam, bebeğin kafasi ellerimde ama yok inmiyor takılı kaldi ben sok sezeryana inelim risk almak istemiyorum dedi.. benim ödüm koptu tabi hemen tamm dedim. indik 20 dk da henam kucagmdaydı ..belki yarm saat agladm bagira bağıra ... hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor neler cektim... 2 doğum 1 bebek... neyse ki ikimz de saglklyz... Tekrar yazcm girecm artk inşallah eskisi gibi biraz düzen tutturalm :) @paytak_paytak_kosan_koala
Evet canim gayet memnunum. Ben emip de denedimDr browns da iyi diyorsun canım çok sağol. Özel sigortamdan yenidoğan hemşiresi eve gelip eğitim vermişti. O tavsiye etti içinde pipet olan biberon iyi diye. Dr browns ı kastetti sanırım. Yedek biberon olarak onu da alabilirim.
Baya etkili diyorlar birde malt içeceklerde şeker var ya gereksiz kilo aldırıyor diye maya daha iyi diyorlar bende neler denedim ama artmıyor süt o yüzden de mamayla besleniyor sadece içtiği anne sütü çok çok azBira mayası malt iceciginden daha mi etkili birde devamli bu sut artirici şeyleri ustuste iciyoruz acaba etki yapmiyo mu öyle. Ben humana rezene hosaf dut suyu arada sutlu incir yapiyorym acaba etkisi olmuyo mu. Cok ozeniyorum sadce sutuyle besleyen annelere.emdir sag ver cok bunaldim biberona alisti galiba cok verimli emmiyo
Bize dr günde 4 kere 7 damla önerdi birde biogaia veriyorym ben günde 5 damlaCanım sab simplex in kullaniminj bana soylermisin 15 damla yazıyor ama çok gibi geldi bana
AX önce biberonu denedim yine ters çevirince sallamazsam akmıyor emmesi lazım o yüzden tavsiye edebilirim.Canım dün kullandık sadece 2 kere ekstra gaz falan olmadı. Biberonu ters çevirince akmıyordu. Gece mama verecektim ters çevirip baya salladım o zaman çeşme gibi aktı bozuldu sandım sinir oldum ama sabah tekrar bakınca sallamadan dökülmediğini gördüm. Zaten yedirirken sallamıyoruz sabit tutuyoruz çekmeden akmıyor o zaman. Biberonu ağzına meme gibi iyice yerleştirince hava yutma olmuyor çok. Avent ten kat kat iyidir. Bugün daha vermedim biberon tekrar deneyip yazarım. Bebeğim zorlanmadan emdi bazı bebekler zor kabul ediyormuş
Bazı sitelerde bildiğimiz kuru maya ile bira mayasının aynı şey olduğu söyleniyor. 2 kere süte karıştırıp içtim berbat bişey ama artıracağına inanSam devamlı içerimBaya etkili diyorlar birde malt içeceklerde şeker var ya gereksiz kilo aldırıyor diye maya daha iyi diyorlar bende neler denedim ama artmıyor süt o yüzden de mamayla besleniyor sadece içtiği anne sütü çok çok az
Canim benim bebegimde de benzer bulgular var sen kayserideydin dimi hangi hastaneye doktora gittinizdoktor muayene de karnına baktı,çok şişkin olduğunu kaka ve idrara bakılması gerektiğini söyledi.yoksa bizim aklımıza gelmedi.böyle bi rahatsızlık olacağını hiç düşünmemiştim.sende de varsa böyle bi sorun doktoruna söyle sende yaptır
Canım benim yaaa:):) güldürdün beni..evet sağlıklı olsunlarda yesinler ikisinide.. Bügün Dr ye gittik doğum kilomuz 3.640 dı 3.440 düştü şuan 3.860. Dr Sınırda dedi çok kilo alamamış dedi çok canım sıkıldı o yüzden doymuyorsa bebeğim benden alsın mamayıda.. Mama verirken üzülüyordum ama doysunlar sağlıklı olsunlarda yesinler mamayıda napalım.. Senin kıZda 23 günlüktü dimi senin bebeğin kilo durumu nasılEnjektörle de çok zor ilk önce öyle verdim ben de sonra kaşığa döndüm ama enjektörle psikolojim bozuluyordu tövbe yarabbim çocuğum hasta gibi geliyordu. Napalım sağlıklı olsunlar da hem anne sütü hem mama alsınlar
Evet canım benimkiler ikiz sutum yetmiyo doğal olarak günde üç kez mama da veriyorummama veriyo musunuz
Bizde 1.ay asimizi olduk bugün. Suanda agliyor bizde susturamiyoruz.senin mesajını gorene kadar asidan oldugu hiç aklıma gelmemisti. Acaba o yüzden mi ağlıyor ki.Kızlar 1. Ay asisı çocuklarınızda huysuzluk yaptımı? Uyutamiyorum oğlumu sürekli ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?