2015 Ekim Anneleri

canım sürekli bütün vücuduna zeytinyağı sürüyorum zaten ama normalde yapmiyo kakasinı altını actigimda temizlerken tam makatini silince yapabilio bu sekilde de sanki uyarmis gibi oluyorum
Benimki de altını adeğiştrmek için açtığımda yapıyo hava alınca aklına gelio sanırım

Bizimde bugün 3. Günümüz ilk gün hiç gaz çıkartamadı çatlıyordu ağlamaktan 2. Gün biogaia da verdim bugün baya çıkartıyor alttan üstten ama canı acıyor galiba çıkartırken çok ağlıyor sürekli pırtlatıyor uyku uyuyamıyor

Benimki de altını adeğiştrmek için açtığımda yapıyo hava alınca aklına gelio sanırım

inş benim kuzum da Bİran önce rahatça cikartabilir gazini

island kızlar bulunca bana da haber verin olur mu bende bakındım stokta yok dediler gelince haber veririz dediler ama hala yok birşey benim sütüm bir türlü artmadı
Bira mayası malt iceciginden daha mi etkili birde devamli bu sut artirici şeyleri ustuste iciyoruz acaba etki yapmiyo mu öyle. Ben humana rezene hosaf dut suyu arada sutlu incir yapiyorym acaba etkisi olmuyo mu. Cok ozeniyorum sadce sutuyle besleyen annelere.emdir sag ver cok bunaldim biberona alisti galiba cok verimli emmiyo

Kizlar 40 inizi nasil hesapladiniz? Dogdugu gunu 1 mi saydiniz yoksa ertesi gunu mu? Annem ertesi gun 1 diyor kafam karisti

Yavrm bnm ya 1 haftaya kadar görürsn etkisini.
Poposuna zeytinyağı sür canım hep kakasını rahat yapar hemde o çatlaklara iyi gelir

Canım sab simplex in kullaniminj bana soylermisin 15 damla yazıyor ama çok gibi geldi bana

Masallaj kuzuma
Cnm bende uyaninca yelek giydiriyorum kizima bi de 40 gunluk olucaz yarin yinede penye battaniyeyle geziyoz evde siz kac gunluksunuz sadece yelekle mi duruyo uyanikken?
Üzeri örtülüydü foto cekicem diye örtüyü cektim uyurken yeleğini cikariyorum genelde ama bazen uyanmasin diye ellemiyorum uyaninca giydiriyorum 43 günlüğüz canim

island bira mayası tableti solgarda da gncde de yok.. Sen bulabildi mi?
Yok canım bulamıyorum gnc numaramı aldı arayacakmı gelince.

island kızlar bulunca bana da haber verin olur mu bende bakındım stokta yok dediler gelince haber veririz dediler ama hala yok birşey benim sütüm bir türlü artmadı
Mutşaka paylaşırım canım bulursam gelir inşallah
İkisinde malt oluyor ama tablet olarak daha etkili ve içeceğe göre kalorisiZ sanırım. Malum kilolar da var hala
Aynen canım ben de de sürekli bir çaba üstüste her şeyi deniyoruz umut dünyası. Ben de çok özeniyprum keşke sadece sütümüz yeterli olsa bizim oburcuklara. İnşallah o günlerde gelir. Biberon benim de canımı sıkıyor. Hangi biberonu kullanıyorsun

Lansinohu kullaniyorum aventinkini aldim guya az akitir diye o daha cok akitiyo bi de oglum sevmedi onu ucu ince oburune alisti agzini dolduruyo ondan galiba.medela almayi düşünüyorum ama biri cok hava yutuyo emmeye çalışırken yazmisti.sen memnun kaldin mi gercekten az mi akitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…