Bizede tam tersi önce sab simplex i deneyin 1 hafta etki etmezse nurse harveys denersiniz dedi@ayay35 canim bugün doktordaydim.nurse harveys etki etmezse sab simplex kullanabilirsiniz ama bu kimyasal iceriklidir dedi. Gunluk 3x10 damla yazmış..
Ben tüm ilaçların masum olmadığını bir yeri tamir ederken bir yeri tahrip ettiğini dusunuyorum fakat bebeklerimiz nelere maruz kalıyor dusununce.. Sürekli evde internet açık.. Pimapenli evlerde vs.. Vs.. Vermemek iyi tabi ama bebek cok kivraninca yapacak bisey de yok.. Hem geçici süreç.. Uç aydan sonra kesilecek. Diye dusunuyorum.. Henüz vermedim.. Nurse harveys deneyim bi hafta. Bitkisel diye.. Etkisini bi haftada gostermezse ben de sab simplex alırım.
İnşallah çok çabuk atlatır minnaklar bu sureci..
Bende çok özeniyorum mamayı istemeye istemeye veriyorum.. Mama deyince bile kötü oluyorum ama sağlıklı olsunlarda napalım verelim onuda aç kalmasın bebişler.. Nasip artık sütün olup olmamasıda artık öyle bakıyorumBira mayası malt iceciginden daha mi etkili birde devamli bu sut artirici şeyleri ustuste iciyoruz acaba etki yapmiyo mu öyle. Ben humana rezene hosaf dut suyu arada sutlu incir yapiyorym acaba etkisi olmuyo mu. Cok ozeniyorum sadce sutuyle besleyen annelere.emdir sag ver cok bunaldim biberona alisti galiba cok verimli emmiyo
Kızlar 1. Ay aşısı çocuklarınızda huysuzluk yaptımı? Uyutamiyorum oğlumu sürekli ağlıyor
Bizde 1.ay asimizi olduk bugün. Suanda agliyor bizde susturamiyoruz.senin mesajını gorene kadar asidan oldugu hiç aklıma gelmemisti. Acaba o yüzden mi ağlıyor ki.
Aynısı mı acaba canım ya 20 liraymış o sitede
Geçmiş olsun cnm inş gerek kalmaz...şimdilik anne sütüne devam ama daha da zararı olursa kesilecek işte
Bizde 1.ay asimizi olduk bugün. Suanda agliyor bizde susturamiyoruz.senin mesajını gorene kadar asidan oldugu hiç aklıma gelmemisti. Acaba o yüzden mi ağlıyor ki.
Kızlar benim miniğim 1.ay aşısını geçtiğimiz Cumartesi günü oldu. Ama hiç huzursuzluğu olmadı. Aksine mışıl mışıl uyudu o gün. Biz de aşıdan uyudu diye düşündük.
Normal o zaman bu hali. Dr.a da sadece ateş yaparmı diye sordum huysuzluk yaparmı diye sormak hic aklıma gelmediKizlar benim bebegimde 1. Ay aşısını olduğunda çok huysuz olmuştu ama bugün 2. Ay asimızı olduk çok uyuyor
Biz sizden daha minnakız teyzoşu :)) yarın tam 1 aylık oluyoruz. 2900 doğdu sonra 2590 a düştü. Şimdi 3330 oldu. Bakalım yarın muayenede doktorumuz beğenecek mi? Aşımız da olacak yarın iyi geçer inşallah. Bugün benim kuzu doymak bilmedi hep memedeydik 2 kere mama verdim sonrasında nasıl rahatlıyor yavrum gel de verme mamayı. Aman olsun ya bizi de Emiyorlar ya çok şükür.Canım benim yaaa:):) güldürdün beni..evet sağlıklı olsunlarda yesinler ikisinide.. Bügün Dr ye gittik doğum kilomuz 3.640 dı 3.440 düştü şuan 3.860. Dr Sınırda dedi çok kilo alamamış dedi çok canım sıkıldı o yüzden doymuyorsa bebeğim benden alsın mamayıda.. Mama verirken üzülüyordum ama doysunlar sağlıklı olsunlarda yesinler mamayıda napalım.. Senin kıZda 23 günlüktü dimi senin bebeğin kilo durumu nasıl
Çok teşekkürler cnm şimdi sipariş vereceğim internetten. N11 de humana adıyla olanlar 38 lira hiç gerek yok o zaman mamsel alacağımhttp://www.mamsel.com/humana-cay-grubu.html
aynı çay canım. bir süre piyasalarda olmadığı için o fiyatlara çıkmıştır. eşim 25 tlye aldı eczaneden. şirket kendi adını vermiş yeni çaylara
2013 Ekimde 60 kiloyla evlendim 2015 Ocak 75 kilo oldum ve hamile kaldım tam 97 kiloyla doğum yaptım doğum sonrası 16. gün tartı 80kiloyu gösterdi. Sadece emzirdim başka hicbirsey yapmadım. Ama ben ameliyattan 1 gün sonra hemen ayağa kalktım hiç yatmadım bebeğim hep ağladığı için ben ne yemek yedim ne dinlenebildim sanırım öyle gitti:) şimdi 38. Gün 2 3 kilo daha verdim sanırım.Maşallah sana cnm. Ben 86 ile doğuma girdim şimdi 74 sayılırım. Doğum öncesi 69 idim ama oda bir önceki doğum kilimi atamadığından hamile kaldığım için, benimde 60 olmam gerek ama nerdeeee!...
Bir haftadır Karatay yapıyorum 2 kilo öyle gitti, emzirirken inş diğerleride öylece gider. Bu arada biz 48 günlüğüz.
Sizde durumlar nedir bayanlar ? Gerçi forumda en çok ben kilo almıştım, muhtemelen hepiniz vermişsinizdir
Bizimkide ayni öyleydi. Daha yeni uyudu.insallah yarına biseycikleri kalmaz bebislerin.Valla aşıdanmı bilmiyorum ama sabah 10.30dan beri hic uyumadı ve sürekli mızır mızır ağlıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık ne memede duruyor ne ayakta nede Beşikte
Bizimkide ayni öyleydi. Daha yeni uyudu.insallah yarına biseycikleri kalmaz bebislerin.
Bugun saglik ocaginda bebegimin kilosunu boyunu ölçtüler.3780 53 cm dogmustuu.1.ayda 4650 gram 56 cm olmuş.bana sanki oransal olarak fazla gelişmemiş gibi geldi.hep emzirdim pek mama vermedim mecbur kalmadikca.daha sık mı mama vermeliyim sizce?
Biz sizden daha minnakız teyzoşu :)) yarın tam 1 aylık oluyoruz. 2900 doğdu sonra 2590 a düştü. Şimdi 3330 oldu. Bakalım yarın muayenede doktorumuz beğenecek mi? Aşımız da olacak yarın iyi geçer inşallah. Bugün benim kuzu doymak bilmedi hep memedeydik 2 kere mama verdim sonrasında nasıl rahatlıyor yavrum gel de verme mamayı. Aman olsun ya bizi de Emiyorlar ya çok şükür.
Çok teşekkürler cnm şimdi sipariş vereceğim internetten. N11 de humana adıyla olanlar 38 lira hiç gerek yok o zaman mamsel alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?