2015 Ekim Anneleri

Bizede tam tersi önce sab simplex i deneyin 1 hafta etki etmezse nurse harveys denersiniz dedi

Bende çok özeniyorum mamayı istemeye istemeye veriyorum.. Mama deyince bile kötü oluyorum ama sağlıklı olsunlarda napalım verelim onuda aç kalmasın bebişler.. Nasip artık sütün olup olmamasıda artık öyle bakıyorum

Kızlar 1. Ay aşısı çocuklarınızda huysuzluk yaptımı? Uyutamiyorum oğlumu sürekli ağlıyor

Bizde 1.ay asimizi olduk bugün. Suanda agliyor bizde susturamiyoruz.senin mesajını gorene kadar asidan oldugu hiç aklıma gelmemisti. Acaba o yüzden mi ağlıyor ki.

Kızlar benim miniğim 1.ay aşısını geçtiğimiz Cumartesi günü oldu. Ama hiç huzursuzluğu olmadı. Aksine mışıl mışıl uyudu o gün. Biz de aşıdan uyudu diye düşündük.

Kizlar biz k.v ye geldik yine 5 6 gün kalacağız. Bebeğini kucagi çok seviyor kucaksiz durmuyor ama bugün yatağında uyuyacagi tuttu yatağından alıp uyuyan çocuğu seviyorlar hey allahım sabirrr... emmesin uyumasin önemli değil yeterki sevsinler ... Benim kızım bugün aşı oldu kızlar sürekli uyuyor sizin de öyle oldu mu

Kizlar benim bebegimde 1. Ay aşısını olduğunda çok huysuz olmuştu ama bugün 2. Ay asimızı olduk çok uyuyor

Bizde 1.ay asimizi olduk bugün. Suanda agliyor bizde susturamiyoruz.senin mesajını gorene kadar asidan oldugu hiç aklıma gelmemisti. Acaba o yüzden mi ağlıyor ki.

Kızlar benim miniğim 1.ay aşısını geçtiğimiz Cumartesi günü oldu. Ama hiç huzursuzluğu olmadı. Aksine mışıl mışıl uyudu o gün. Biz de aşıdan uyudu diye düşündük.

Valla aşıdanmı bilmiyorum ama sabah 10.30dan beri hic uyumadı ve sürekli mızır mızır ağlıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık ne memede duruyor ne ayakta nede Beşikte

Kizlar benim bebegimde 1. Ay aşısını olduğunda çok huysuz olmuştu ama bugün 2. Ay asimızı olduk çok uyuyor
Normal o zaman bu hali. Dr.a da sadece ateş yaparmı diye sordum huysuzluk yaparmı diye sormak hic aklıma gelmedi
Yarına düzelir inşallah

Biz de bugun verdik 3.topuk kanimizi.. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarimiza.. benim oglum gündüzleri hiç uyumuyor nerdeyse, kuş gibi.. aranizda bizim gibi olanlar var okudum, baya yorucu oluyo simdi annem gelip gidio kv bizde kalio, yemekle ugrasmiyorum şimdilik, bakalim sonrasinda nasıl yapicaz işlerimizi..

biz de bugün sürekli ağlıyoruz. gaz ilacı, masajlar, gezmeler, yatmalar, sallamalar, meme, alt açma ne varsa yaptım ama çok mızmız.

Biz sizden daha minnakız teyzoşu :)) yarın tam 1 aylık oluyoruz. 2900 doğdu sonra 2590 a düştü. Şimdi 3330 oldu. Bakalım yarın muayenede doktorumuz beğenecek mi? Aşımız da olacak yarın iyi geçer inşallah. Bugün benim kuzu doymak bilmedi hep memedeydik 2 kere mama verdim sonrasında nasıl rahatlıyor yavrum gel de verme mamayı. Aman olsun ya bizi de Emiyorlar ya çok şükür.
http://www.mamsel.com/humana-cay-grubu.html

aynı çay canım. bir süre piyasalarda olmadığı için o fiyatlara çıkmıştır. eşim 25 tlye aldı eczaneden. şirket kendi adını vermiş yeni çaylara
Çok teşekkürler cnm şimdi sipariş vereceğim internetten. N11 de humana adıyla olanlar 38 lira hiç gerek yok o zaman mamsel alacağım

2013 Ekimde 60 kiloyla evlendim 2015 Ocak 75 kilo oldum ve hamile kaldım tam 97 kiloyla doğum yaptım doğum sonrası 16. gün tartı 80kiloyu gösterdi. Sadece emzirdim başka hicbirsey yapmadım. Ama ben ameliyattan 1 gün sonra hemen ayağa kalktım hiç yatmadım bebeğim hep ağladığı için ben ne yemek yedim ne dinlenebildim sanırım öyle gitti:) şimdi 38. Gün 2 3 kilo daha verdim sanırım.

Kizlar benim oglumun bibisinin yanlari bacak arasi soyuluyor bide bibisinin ustu yanlari pamukcuk gibi nokta nokta beyaz olmuss bezden mu yoksa pisik kremi suruyodum ondan mi yada baska biseyden mi anlamadim napasam warmi boyle olan

Kızım göğsümün ucunu öyle çekiştirip uzatıyo ki bazen Boğaz'ına kaçırıyo ve sinirden ememio. Damaklı emzik vermenin sakıncaları galiba. Az önce misafir vardı gittiler hemen emzireyim dedim ama sinirden ememedi Bi türlü çekiştiriyor ucunu ve sürekli Boğaz'ına kaçırıyo 6-7 kez denedim hep böle emmeyi mi unuttu acaba fazla süt gelio desem hiç sanmıyorum ikisini emdi azıcık sağdım 70 cc çıktı sadece sütüm sağamadığım için ve yaralarım yüzünden ve iştahsızlığımla tabi iyice azaldı olanı da kız böle içemeyince çok mutsuz oluyorum yaaanormal değil demi

Valla aşıdanmı bilmiyorum ama sabah 10.30dan beri hic uyumadı ve sürekli mızır mızır ağlıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık ne memede duruyor ne ayakta nede Beşikte
Bizimkide ayni öyleydi. Daha yeni uyudu.insallah yarına biseycikleri kalmaz bebislerin.

Bugun saglik ocaginda bebegimin kilosunu boyunu ölçtüler.3780 53 cm dogmustuu.1.ayda 4650 gram 56 cm olmuş.bana sanki oransal olarak fazla gelişmemiş gibi geldi.hep emzirdim pek mama vermedim mecbur kalmadikca.daha sık mı mama vermeliyim sizce?

Bizimkide ayni öyleydi. Daha yeni uyudu.insallah yarına biseycikleri kalmaz bebislerin.

Valla benimkide sabah 10.30dan beri uyanıktı 12 saatlik uykusuzluğa şimdi yenik düştü ve cok şükür uyudu yavrum

Dr. Ne dedi kilo alımıyla ilgili? Bizimkide 2900gr 49cm doğdu hastaneden 2850gr çıktı. Bugün 41.gün 4150gr 55cm olmuş. Tabi bu arada 3 gece hastanede kaldık doğru düzgün ememedi bile ona rağmen dr. çok süper dedi kilo alımı için

bence de hiç o kadar vermene gerek yok neredeyse 2 kutu parası.
kilo alımı biraz düşük gibi yarın tartılınca iyi çıkar inşallah 1 kg alması gerekit her ay demişti doktor bize. sütün nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…