- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Bizim baba ilk günden beri ayrı yatıyor. Ben annemle yatıyorum. Ama annem 10 gün içinde gidecek. Yine de istemiyorum yanımda yatmasını. Hem iyilikten hem kızdığım için.Sizin de mi babaniz ayri odada yatiyor..bizim babamiz 3.gun yan odaya gecis yapti gidis o gidis..cmt leri yatiyo bazen gece biz kalkip aglamaya baslayinca hic uyuyamadim ben deyip yastigini alip kaciyo
Ben hiç şapka takmiyorum alışır sa çıkarınca üşür dediler dr da çıkarabilirsiniz dedizaten evler sıcak eldivenleri bi çıkarıyorum göze tutunca takıyorum o tırnaklar jet hızıyla uzuyor
Valla ben 40 gundur kizi sapkayla gezdiriyorum sanki sart gibi..dun kuzenim geldi bu ne cikar sunu disari cikarken tak dedi..valla saskin oliyo insan ya beynim durdu uykusuzluktan 20.gunumden beri yalnizim tek bakiuorum kizima bosuna ugrasmisim ya her gozune dustugunde gidip duzelttim uykusunun bolunmesi de cabasiŞapkayı biz sadece hastanede taktık desem yeridir canım hastanede bile ela gözüne düşünce huzursuzlandı. Eldiveni de doktor 3 aya kadar takın dedi hem havalar soğukta ben o yüzden çıkarmıyorum.
Ayy nefret ettim etraftakilerin laflarından, keşke konuşmama gibi bi yasak falan olsa yada doğduğunda böyle konuşucak olanlar gelemesede anne baksa çocuğuna.. Herkes bişey söylüyo takmamak elde değil, ama gerçekten umursamamak lazım. Bi bebeği annesinden başka daha iyi Düşünen olmaz bence o yüzden kulaklar tıkanmalıTesekkur ederim canim.aslinda beni bu psikolojiye getiren bazi insanların sütün yaramamis dogdugunda daha iyiydi gibi laflarıcok takiyorum kafaya ben.
Canm biz sapka olayini erkek cocugunun sicagi sevmemesinden ve isilari 1 derece fazla olmasindan dolayi biraktik ama eldivenleri tam birakamadik benm kucagimda ve yanimda oldugunda cikariyorum ama bir anda altini alirken yuzunu kipkirmizi yapti ve sonra yine takmaya basladim emzirirken en azindan birini cikarip ten temasini saglamaya calisiyorum ama eller hep yumuk ara sira acsada memislere dokunmuyor bende yakinda tamamen cikaricam yatmadan yatmaya takariz artik zira motor kaslari cok onemli kavrama kabiliyeti daha cabuk gelisir....bu arada 44 gunluguzzzGunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Surekli cikan eldivenlerden biktim sapkasi da gozune inince agliyor Kumsal gunduz surekli uykusu bolunuyor..
Ben eldiveni artik gunduz cikariyorum tabi yuzu gozu cizik icinde kaliyor ama napim alismasi lazim havasiz kaliyo eldivende.. sapkasini da cikardim dun gunduz..banyodan sonra ve gece taktim.. nereye kadar takicaz bu sapkayi..dr eldiveni cikarabilirsiniz dedi de sapkayi sormamisim
Benim kızım doğduğundan beri ne şapka istiyo ne eldiven. Ev çok sıcak zaten birtek dışarı çıkarken takıyorum. Tırnaklarınıda kestim. Hiçbiyerini çizmiyor. Böyle de alıştıGunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Surekli cikan eldivenlerden biktim sapkasi da gozune inince agliyor Kumsal gunduz surekli uykusu bolunuyor..
Ben eldiveni artik gunduz cikariyorum tabi yuzu gozu cizik icinde kaliyor ama napim alismasi lazim havasiz kaliyo eldivende.. sapkasini da cikardim dun gunduz..banyodan sonra ve gece taktim.. nereye kadar takicaz bu sapkayi..dr eldiveni cikarabilirsiniz dedi de sapkayi sormamisim
Aaa yok canım bizim ki bizle uyuyor düzeni oturttuk artık. Ela aramızda uyuyor zaten kendi kendine yatırıyoruz bizle bir uyuyor ben süt sağdığım için bazen daha geç gidiyorum yanlarına uykuya dalana kadar o ilgileniyor çünkü elleri uyutmuyor bazen. Elayı aramıza almadan öncede yatak odamızda beşiği de var onu sallardı çünkü o zamanlar bizimki geç saatlere kadar uyumuyordu benim de tahammülüm kalmıyor bağrınmaya başlıyordum. Şimdi çok şükür karnını güzelce doyurunca altını da yatmadan alınca 12'de gümlüyor. Eşin işe gidiyor diye belki böyle yapıyordur. Benim annemde bizde kalırken biz annemle yatak odasında eşim salonda koltukta yatıyordu ama yalnız kalınca eşimde babalıkta daha aktif olmaya başladı. Annen yanındaysa ondanda daha arka planda kalıyor olabilir. Dahil etmek için bol bol yalnız bırak bebişle onları. Ben mesela süt sağıcam, duşa giricem diyorum böyle böyle bakmasını öğreniyor. Tüm yük bizim üzerimizde olunca çok zor.O kadar iyi biliyorum ki anahtarsız kalmayı. Benim eşim de kilitler üzerimden, 2 farklı kilitle. Ama bizim içeriden de açılıyor çok şükür. Daha öncede anahtarsız kaldım. Evden çıkamadım sadece.
Gece uykusuz kalsa da dalgınlığına gelse bi nebze yine anlarım. Ama ayrı odalarda yatıyoruz, ve gece öyle bir uyuyor ki bebeğin sesini bile duymuyor.
Bizimki daha 1 aylık olmadı ama ben evde hiç şapka takmıyorum sadece dışarı çıkarken eldivenide çoktan çıkardık uzadıkça tırnaklarını kesiyorum dışarı çıkarken ve evde çok soğuk gelirse takıyorum zaten artık kendide çıkarmayı başarıyor:)Gunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Valla ben 40 gundur kizi sapkayla gezdiriyorum sanki sart gibi..dun kuzenim geldi bu ne cikar sunu disari cikarken tak dedi..valla saskin oliyo insan ya beynim durdu uykusuzluktan 20.gunumden beri yalnizim tek bakiuorum kizima bosuna ugrasmisim ya her gozune dustugunde gidip duzelttim uykusunun bolunmesi de cabasicikarip atmak aklima gelmemis kuzenim demese daha ne kadar takacaktim acaba
Ya aynen canım vallahi basladım benBende rahatça giyinmek göğüs göbek Totomun derli toplu durduğunu görmek istiyorum
Cok haklisin canim ama lohusalikta insan hassas oluyorAyy nefret ettim etraftakilerin laflarından, keşke konuşmama gibi bi yasak falan olsa yada doğduğunda böyle konuşucak olanlar gelemesede anne baksa çocuğuna.. Herkes bişey söylüyo takmamak elde değil, ama gerçekten umursamamak lazım. Bi bebeği annesinden başka daha iyi Düşünen olmaz bence o yüzden kulaklar tıkanmalı
Canım bi sol kolundan ve iki bacağından oldu birde damla olarak rota virüs aşısı oldu ağladı canım yaa sesi gitti hatta rüyalarına girmişti hatta inşallah senin bebisin de kolaylıkla atlatırCanım biz de haftaya olcaz 2.ay Aşımızı nasıl çok agladi mi. Kaç yerinden yaptılar? ?
Ya aynen canım vallahi basladım ben
Saglıklı seyler yıyerek devam edecegım
Boyle olmuyor
Gecen dus aldım dedim guzelce gıyınırım
Fotograf cekeriz
Aman yarabbı corap gıyerken carttttt parcalandı
Hele elbise kafamdan sokarken gogus kısmı
Yırtıldı iğrenctı
Herkes aman yeni dogum yaptın takma dıyo ama ben oyle dusunmuyorum
Basladım basladım yoksa olucam 100 kılo
Boyumda uzun daha fena duruyo kılo
Cok haklisin canim ama lohusalikta insan hassas oluyorkac gundur psikolojim bozuldu bebegimi besleyemedim diye insanlar cok düsüncesizler iste.insallah zamanla takmamayi ogrenecegiz.
Ayy off ya gerildim şimdiden. .inşallah çabuk atlatir canımCanım bi sol kolundan ve iki bacağından oldu birde damla olarak rota virüs aşısı oldu ağladı canım yaa sesi gitti hatta rüyalarına girmişti hatta inşallah senin bebisin de kolaylıkla atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?