Çok benzer bir olayın daha sinirini yaşadım iki gün önce. Eşim her sabah işe gitmeden ekmeğimizi alır bırakır kapıyı bir kere kilitler. O günde kendi anahtarını iş yerinde unutmuş benimkisini alıp kitlemiş farkında değil öğlen kapı çalıyor kargo geldi kapıyı açamıyorum, anahtarıma bakıyorum anahtarlıkta yok. Kargo görevlisine kapının arkasından biz şubeden alalım demek zorunda kaldım nasıl sinir oldum anlatamam.Dün akşam küçük çaplı bi kriz yaşandı evde. Tabi ki kriz geçiren ben, sebep eşimdi. Ağlayan bebeğim, üzülen annem oldu. Bütün gece ben mi eşimden çok şey bekliyorum diye düşündüm durdum. Beklemediğime karar verdim.Yarın güzel bir gün olsun dedim, bebeğimin arabasını kurdum, annemi ikna ettim. Avm çıkarması yapalım dedik. Sabah bir mesaj eşimden, anahtarımı yanlışlıkla almış. Kendi anahtarı da montunun cebinde yani o da ondaymış. Doğal olarak sinir küpü oldum yine!
Sonra canıma tak etti.Kalk anne dedim, bebişi hazırladık, biz hazırlandık. Bastık gittik. Saat 6 ya geliyordu. Eşime msj attım, iş çıkışı sen de gel yanımıza diye. Gezdik dolaştık geldik şimdi eve. Kuzum hiç ağlamadı. Hep etrafı izledi. Ben de biraz stres attım. Oh be dedim. Bakalım bu çıkarma kaç gün gidecek bana
Canımm gözün aydın çok şükür kurtuldum sen de. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Yok yok bu ekim bebişleri pek bi nazlı çıktı. Zorla getirttik hepsiniHenacık sağlıkla geldi ya hepsi unutulur canım. Şimdi yeni maceralarınız başlıyor
Canım iyi olmanıza sevindim zor olmuş doğumun ama önemlimolan kızını sağlıkla kucağına alman
Ayy canım heyecanla okudum yazdıklarını. Allah anali babali büyütsün inşallah. Hayırlısı böyleymiş canımm . Normal dogumun tadini da tattin ama tabi doktorun göbeğini bastırmasi canini yakmiştr tabi sanki ben hissettim... neyse geldi geçti çok şükür atlattin. Şimdi bebişini doyasiya öpüp koklama zamani☺☺☺
Ah canm bu cektiklerin gunahlarina kefaret olsun insaAllah cok uzuldum 2 dogum yasamissin resmen benmde zor oldu ama seninkini okuyunca resmen kaldim ama onemli olan saglikli olmaniz cnm iste hayirlisi ne ise sonunda o oluyor psikolojini hemen toplarsin umarim bebegine saril en buyuk destekcin o olsun ve dogum anini enn cabuk sekilde unutmaya calis harab etme kendini Rabbim evladinizi saglikla buyutmeyi nasib etsin sevgiler..
Birebir aynı şeyleri yaşamışız, adaş olduğumuzdan mı :) fıstığını sağlıkla mutlulukla büyüt işallah önemli olan sağlıkla kavuşmak tabiki sonuçta biz elimizden geleni yaptık. İnstagramda gördüm Henacıkla seni maşallah çok güzel bir prenses sana benzettim ben :)
Canim.Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin kavustun melegine Rabbim size bağışlasın
Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, evet gerçekten de önemli olan kızımı sag salim kucağıma almaktı ve oldu şükürler olsun... şimdi onun varlığı kokusu herseye deger :) geç oldu ama güzel olduCanım benim sonu mutlu ya sen ona bak. Çok geçmiş olsunalllah amalı babalı büyütsün öperim henayı:)
Canım ben buralara ugramayalı kaka probleminz olmuş sanırım ama bu msjla da düzeldigini görüyorum :) inşallah bi daha olmaz.. ben 9 günlük kızım ile anladım ki oluşan ufak ta olsa bir sıkıntıyı takınca kesinlikle büyüyorSelam kızlar. Bugün de bitti şükür. Yarına Allah Kerim. Dandini dandini danalı bebek dinlemekten yani dinletmekten yakında dana kusacağım. Yok velet uyusa gam yemem. Danası değil anası uyuyor.kaç kez uyandım ağlama sesine :)) benim hayat sloganım mavi bir gökyüzü yeşil bir dünyadır. Bugün gökyüzü maviydi kızımın 3 gün gecikmeli kakası ile de yeşil bir dünyayı yakalamış oldum. Daha ne isterim :)) paçalardan akacak derece yaptı. silmekle arıtmam mümkün olmayınca duşun altında yıkadım belden aşağısını. Çok şükür yapsın da böyle yeşil dünyaya da razıyım ben :) şimdi uyuttum inşallah uzun saat uyur. Ben de dinlenirim. Allah hepimize kolaylıklar versin. Sağlıkla sevgiyle kalın kızlar.
Oh canım nihayet doğmuş 9 gün bile olmuş. Tebrik ederim. Bende ara sıra girdiğimden denk gelmedim sana. Hayırlı olsun, gözünüz Aydın. Sağlıkla büyütün bebişi. Dediğin doğru. Taktıkça çözülmüyor. Akışına bıraktım. Şelale misali paçalardan aktı :)) resim paylaştın mı bilmiyorum görmedim. Eğer paylaşmak istersen görmek isterim kuzunuCanım ben buralara ugramayalı kaka probleminz olmuş sanırım ama bu msjla da düzeldigini görüyorum :) inşallah bi daha olmaz.. ben 9 günlük kızım ile anladım ki oluşan ufak ta olsa bir sıkıntıyı takınca kesinlikle büyüyorkendimize hakim olup herseyi akışına birakmalyz sanırım :/
Oyy Kıyamam ya bi damla şeyler ama içlerinde ne fırtınalar kopuyor bu minnaklarınO kadar alıyor gerisini hiç düşünme sağlıklıdır şükür. Dün gece hoplattı bizi. Uyumadı bi türlü saatlerce ağladı. Şehir turu yaptırdık ninniler rezeneler masajlar susmadı. Kim bilir anlayamadığımız ne dertleri oluyo
Evet canım 2 göğsü de emiyor bitiremediğini hissedersem o zaman sağıyorum 20-30 cc bişey kalıyor zaten benim obur genelde bitiriyor sütünü. Her seferinde yapmıyorum maalesef o enerji kalmıyor. Şuan evde olduğum için de emzirmeden direk sağma işlemi yapmıyorum. Önemli olan göğsün tam anlamıyla boşalmasıymış süt üretimi için bu gerekliymiş hem de Sondakika yağlı süte ulaşamayabilirmiş minikler o zaman sağıp vermeliymişiz.Mrb cnm kolay helsinemdiği göğsün sütünü mü sagıyorsun ve emzirdikten sonra ne kdr çıkıyo göğsünden bi de her seferinde bu işlemi yapıyo musun
Canım ben 2 göğsü de emziriyorum. Daha küçükken gücü yetmiyordu uyuyakalıyordu ama artık sonuna kadar sömürüyo maşallahBn de bu işi anlamaya ve düzen oturmaya calışıyorum da süt sagma işlemini ne zmn ve ne sekilde yapıyorsun anlatır mısın...herseferinde sagmalı mıyım...tek göğsü mü ikisini mi...anliicaan kafamda deli sorular
Ipekkkk bize resim yok mu resimYaaa kizim uyurken ben de uzanp takılaym buralara di mi işim neeee
Doktora gorunmedik daha canim.dun sağlık ocagina gidince vakit kalmadı kendi kontrol günümde Bebiside doktora götürcem.dun 33 günlüktük saglik ocağında ki hemşire iyi dedi kilosu boyu için.ama ben mama versemmi diye düşünüyorum sütüm yaramamis gibi geliyor.Dr. Ne dedi kilo alımıyla ilgili? Bizimkide 2900gr 49cm doğdu hastaneden 2850gr çıktı. Bugün 41.gün 4150gr 55cm olmuş. Tabi bu arada 3 gece hastanede kaldık doğru düzgün ememedi bile ona rağmen dr. çok süper dedi kilo alımı için
Tesekkur ederim canim.aslinda beni bu psikolojiye getiren bazi insanların sütün yaramamis dogdugunda daha iyiydi gibi lafları800-1000 arası gayet normal bebeğiniz gayet iyi yani hiç dert etmeyin..hem emzirme ile böyle olduysa kesinlikle mama vermeyin derim
O kadar iyi biliyorum ki anahtarsız kalmayı. Benim eşim de kilitler üzerimden, 2 farklı kilitle. Ama bizim içeriden de açılıyor çok şükür. Daha öncede anahtarsız kaldım. Evden çıkamadım sadece.Çok benzer bir olayın daha sinirini yaşadım iki gün önce. Eşim her sabah işe gitmeden ekmeğimizi alır bırakır kapıyı bir kere kilitler. O günde kendi anahtarını iş yerinde unutmuş benimkisini alıp kitlemiş farkında değil öğlen kapı çalıyor kargo geldi kapıyı açamıyorum, anahtarıma bakıyorum anahtarlıkta yok. Kargo görevlisine kapının arkasından biz şubeden alalım demek zorunda kaldım nasıl sinir oldum anlatamam.
Can'ım en son baktığımda hepsi burada da vardı ama pahalı Bebek evi diye Bi site var biz Erzurum dayız mağazası burada ama internetten de sipariş alıyorlar ben 22 ye aldım Bi bakın isterseniz bide eczanelere sorun burda nerdeyse her eczane de varTekli olan da tedarik edilemiyormuş bitti galiba şansa bak
Sizin de mi babaniz ayri odada yatiyor..bizim babamiz 3.gun yan odaya gecis yapti gidis o gidis..cmt leri yatiyo bazen gece biz kalkip aglamaya baslayinca hic uyuyamadim ben deyip yastigini alip kaciyoO kadar iyi biliyorum ki anahtarsız kalmayı. Benim eşim de kilitler üzerimden, 2 farklı kilitle. Ama bizim içeriden de açılıyor çok şükür. Daha öncede anahtarsız kaldım. Evden çıkamadım sadece.
Gece uykusuz kalsa da dalgınlığına gelse bi nebze yine anlarım. Ama ayrı odalarda yatıyoruz, ve gece öyle bir uyuyor ki bebeğin sesini bile duymuyor.
Can'ım ben toplasan iki yada üç kere giydirdim bir buçuk aylık olduk oğlum zaten hiç sevmiyordu dediğin gibi yüzü çizik oluyo ama yapacak bişi yok geçen gün ağlarken çizdi yüzünü Yavrumun canı acıdı başladı içli içli ağlamağa tırnaklarını da kesiyoz ama takmıyorum ben hem gelişimi için daha iyiGunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Surekli cikan eldivenlerden biktim sapkasi da gozune inince agliyor Kumsal gunduz surekli uykusu bolunuyor..
Ben eldiveni artik gunduz cikariyorum tabi yuzu gozu cizik icinde kaliyor ama napim alismasi lazim havasiz kaliyo eldivende.. sapkasini da cikardim dun gunduz..banyodan sonra ve gece taktim.. nereye kadar takicaz bu sapkayi..dr eldiveni cikarabilirsiniz dedi de sapkayi sormamisim
Kizlar konuya dalmis gb oldum ama humana steel tea den mi bahsediyosunuzz eger oysa mamsel olmus miniromede gordum 17.90 diyordu deminCan'ım en son baktığımda hepsi burada da vardı ama pahalı Bebek evi diye Bi site var biz Erzurum dayız mağazası burada ama internetten de sipariş alıyorlar ben 22 ye aldım Bi bakın isterseniz bide eczanelere sorun burda nerdeyse her eczane de var
Darısı basıma
Kilodan nefret edıyorummmmm
Nisan ayına kadar gıtmeli kilolar
Gunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Surekli cikan eldivenlerden biktim sapkasi da gozune inince agliyor Kumsal gunduz surekli uykusu bolunuyor..
Ben eldiveni artik gunduz cikariyorum tabi yuzu gozu cizik icinde kaliyor ama napim alismasi lazim havasiz kaliyo eldivende.. sapkasini da cikardim dun gunduz..banyodan sonra ve gece taktim.. nereye kadar takicaz bu sapkayi..dr eldiveni cikarabilirsiniz dedi de sapkayi sormamisim
Şapkayı biz sadece hastanede taktık desem yeridir canım hastanede bile ela gözüne düşünce huzursuzlandı. Eldiveni de doktor 3 aya kadar takın dedi hem havalar soğukta ben o yüzden çıkarmıyorum.Gunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Evet canım merve şengünlerin instagramında benim kuzeninde fotolarını çekmişti ozamandan takip ediyordum görünce şaşırdım :) maşallah kilosu falan süper hele saçlar beni öldürdü :)) baba sen ve hena nın fotosu vardı ben direk sana benzettim tıpatıp nerdeyse :))) benim işlem sırasında eşim yanımdaydı goproyla kameraya çekmiş odaya gelinceye kadar, gelen tanıdıklara izletiyorduk her seferinde ağlıyordumki başta ben panikleyince uyutmuşlar bitmesine yakın uyandım belki oğlumun ilk anını ben göremedim ama iyiki uyutmuşlar hakkaten zordu.. Bir de sanırım iki gün sancı çekip onun üstüne sezeryan olmaktan dolayı böyle hissediyoruz.. Neyse dediğin gibi geçti gitti şimdi onlar ağlayınca ağlıyoruz :)))Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, evet gerçekten de önemli olan kızımı sag salim kucağıma almaktı ve oldu şükürler olsun... şimdi onun varlığı kokusu herseye deger :) geç oldu ama güzel olduipekbocee canım sen de mi yaşadın bu asamaları ya insan psikolojik anlamda mahvoluyor ya bilmem sen de yasadn mı ama ben günlerce her aklıma geldiğinde agladm bi garip oldum... neyse meleklerimz kucağmzda ona bakalm biz :) bu arada benim fotoğrafcnn sayfasndan mı gordn fotoları :) bana mı benzyor gerçekten :)))
Cnm biz 2 aylık olduk ama 40ından snra sadece dışarı çıkarken takıyrm şapka eldiven doktorımuzda ewde şapka eldiven önermiyoruZ demiştiGunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?