Cnm ne guzel iate demek tam doymus ve rqhatmis bnm iki haftadur kizim 4-5 saatte bir acikiyir ve kilosu gayet ii sakin uyuyan cocugu uyandirip emzirme ilk dogdugu zmnlar tmm doktorlar zorlada olsa kaldirin diyor sarilik yuzund sekeri dusup bayiliyor diye uykuda ama artik o donemleri atlattilar yarim saatte bir yada saatte bir acikmiyirlar eger uykudan kaldirip zorla emzirirsen huzursuz olur bebek artik onlar acikinca agliyor annesi korkma bnimki evi ayaga kaldiriyor meselaKkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
ben de heyet almak istiyorum ama eşim izin vermiyo haram olur aldığın para diyo. bir iki ay daha gitmesem iyi olurdu en azından altı aylık olurdu.Canım evet bilişimciyim ben de. Bu yıl gitmek istemiyorm canim ben okula. 4aylik bile olmaz benim iznim bitince. .çok küçük olacak. Heyetle kapatmak istiyoruz bakalim. Benim de öyle bir durum olsa sağacak kadar olacağını sanmiyrm. Şimdi çok şükür yetiyor ama hiç sağmadim.
Saol canm haber verdigin icin bime bazen guzel lisansli oyuncaklar gelioGünaydınnnlar:) cuma günü bime oyuncak geliyor bayanlar. Şu yumuşak peluş oyuncaklardan. Çingirakli mi bilmiyorum ama renkli ilgi çekici fiyati çok uygun. Haberiniz olsun
Ya bizim de durumlar müsait olsa bem de ucretsiz izne ayrilmak isterim ama eşimin maaşi zaten ev kredimize gidiyor. .Allah affetsin dediği doğru eşinin canim.. doğruya doğru. .ben de heyet almak istiyorum ama eşim izin vermiyo haram olur aldığın para diyo. bir iki ay daha gitmesem iyi olurdu en azından altı aylık olurdu.
Ne demek caniSaol canm haber verdigin icin bime bazen guzel lisansli oyuncaklar gelio
Canım 40 ına kadar benim de annem yanımdaydı. Senin kayınvaliden gibi her işimi o halletti bebeğe baktı ben uykusuz kalmadım. Ama o gidince çok bocaladım alyasmom da yazmış ağlayınca paniklersin diye aynen öyle elim ayağım birbirine girdi. Benim fikrim kayınvaliden temizlik yemeği halletsin. Sen bebeğine bak. Alışın birbirinize. Bir de bebeğin üstünde senin kuralların geçsin. Bebeğini sallayacakmısın emzik vercek misin vs bunlar senin kararların olsun bence.Günaydın kızlar. biz bugün 48 günlük olduk. Bebeğim kolik akşamları bi başlıyo ağlamaya iki kişi susturamıyoz kayınvalidem doğumdan beri yanımda. bana çok faydası oluyo bebekle ilgileniyo altını alıyo ağladığında alıyo kucağına konuşuyo avutıyo o olmasa ben kafayı yerdim. gece bebeği sallıyo ben uyuyorum sadece emzirmeye kaldıryo beni. Bu durum çok güzel fakat bebeğim bana alışmayacak diye korkuyorum. sürekli ağladığı için genelde kvdem alıyo. sizce bebeğim kvdeme mi alışacak ne yapmalıyım bana bi akıl verin.
Bebeğim 48 günlük ben hala onu ayarlayamadımGünaydın annecikler biz bugün 1 aylık aşımızı yaptırdık dr a da gittik Denizli de güvendiğim bir dr doğum yaptığım hastanedeki dr yüzündrn yavruma eziyet etmişim şimdiye kadar mamayı istediği kadar ver aç bırakma dedi öyle miktar söylemem ben çocuk ne kadar istiyorsa içer dedi sütüm pek yok diyince mamadan önce mutlaka emzir sonra istediği kadar mamayı ver diyor İzmirdeki ille 3 saate 1 90 cc fazlasını verme diyordu açlıktan bağırtıp durdum çocugu onun yüzünden bu dr ortalama 2 saatden sonra ver dedi rezene ve su ver dedi diğeri kesinlikle verme demişti kehribar kolyemizi gördü kızdı bu ne diye ayağına takıyordum ben :) 1 ayda 1100 gr almış çok şükür sağlıklıymışız
Şimdiye kadar gittiğim drlar ne kadar kötü etkiliyordu beni ille emzir verme mama diye sanki varda emzirmiyormuşum gibi bu dr o kadar ılımlı ki sağmayla falan olmaz dedi sakin olduğunda aldıkça emzir sonra ver mamasını diyor
Birde bugüne kadar olan günler iyi günlerimizmiş asıl sıkıntılı dönem şimdi başlıyormuş:) 3 aya kadarda öyle dedi uyumamasınada ne olmasını bekliyorsunuz 10 dk uyudugu yeter dedi
Şimdi çok küçük tehlikeli diye boynuna takmıyorum ayağına takıyorum ama şimdilik bir faydası var mı bilmiyorum:)Kehribarı bende alıcam ama 3 aydan sonra falan sen niye aysğına takıyordun
Açlıkla ilgisi olmaya bilir biZimki tok olsa bile uyumuyor çoğu zaman artık pek uykuyla alakası yokBebeğim 48 günlük ben hala onu ayarlayamadımgecen gün boyu 1 kez 90 cc verdim onun dışında hep emzirdim ama doğru düzgün uyumadı bebeğim belki açlıktan uyumadı. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum hala
yemeği bqzen ben bazen o yapıyo. kurallara gelince kvnin karışmaması imkansız gibi çok titiz ve herşeye karışıyo ters cevap versem alınıyo. kızıp da gider diye korkuyom şimdilik hep bizle kalacak. ikinci dönem okula başlayacam brbeğe kv bakacakCanım 40 ına kadar benim de annem yanımdaydı. Senin kayınvaliden gibi her işimi o halletti bebeğe baktı ben uykusuz kalmadım. Ama o gidince çok bocaladım alyasmom da yazmış ağlayınca paniklersin diye aynen öyle elim ayağım birbirine girdi. Benim fikrim kayınvaliden temizlik yemeği halletsin. Sen bebeğine bak. Alışın birbirinize. Bir de bebeğin üstünde senin kuralların geçsin. Bebeğini sallayacakmısın emzik vercek misin vs bunlar senin kararların olsun bence.
Durum bendede aynı :) bende onun hiç eleştiri kabul etmemesininden dolayıkaynen esim icin.. aslinda kadinin bana direk bir zararı yok.gibi.. ama laflari batıyor bana, inat bi de.. mesela lcdyi islak bbezle silme dedim geçenlerde, bi gun sonra saglik ocagina gittik o gun silmis islak bezle tv iz dolu.. kizdim tabii gülerek ben silme dedim bigun sonra silmissin diye..
ya da mesela cocuk agliyo ya her seferinde altini mi islatti ki der, esim.alti islakken bi dk durmazmis da bu da mi oyle diye..
eşikten geçerken her zaman besmele çek der, her yerde okuyorum bi esikte değil ya.. yok diyecek inatla.. ışıkları yak der..ay ne bileyim hep ayni lafları duymaktan sıkılıyorm :/
Ama dedigin gibi işte eslerimiz icin sabir diyorum..
aynen esim icin.. aslinda kadinin bana direk bir zararı yok.gibi.. ama laflari batıyor bana, inat bi de.. mesela lcdyi islak bbezle silme dedim geçenlerde, bi gun sonra saglik ocagina gittik o gun silmis islak bezle tv iz dolu.. kizdim tabii gülerek ben silme dedim bigun sonra silmissin diye..
ya da mesela cocuk agliyo ya her seferinde altini mi islatti ki der, esim.alti islakken bi dk durmazmis da bu da mi oyle diye..
eşikten geçerken her zaman besmele çek der, her yerde okuyorum bi esikte değil ya.. yok diyecek inatla.. ışıkları yak der..ay ne bileyim hep ayni lafları duymaktan sıkılıyorm :/
Ama dedigin gibi işte eslerimiz icin sabir diyorum..
maşallah Rabbim nazardan saklasın :)İlk çocuk mu canım. İyi yapmışsın ben haftasonu hep eşime baktırıyorum oynasın alışsın diye. Bugün diyor ki evlat kokusunu yeni aldım sevgisini sanki yeni hissettim. Baktım abdest almış bebeği okuyor, bugün çok sevdim onu belki nazarım değmiştir diyor. Ben zaten ona her bakışımda ağlıyorum onu sevmeye doyamadığımda. şimdi anladın mı beni dedim :) Sabahları ile gittiği halde gece de uyandırıyorum onu ver bunu getir. İleride ben de başlayacağım ozaman eşit olacağız onunla.
Cnm bnde motorola goruntulu telsiz var cok memnunum valla digerine gelince salincaknaldim memnunum ama oyun halisidaalacagimKızlar iki sorum var sizlere
1 bebek telsizi ne önerirsiniz
Alan var mı
Philipse baktım yorumlar cok ıyı fakat bebek kısmı elektrikle calısıyormus. Elektrik gitse kötü olur...
2. Bebeğe salıncak mı yoksa oyun halısımı alayım diye kararsız kaldım
Salıncak derken sesli oyuncaklı titresim olanlardan
Ama dokuz kılo maksımum yazmıslar
Uzun süre kullanım olmaz diye eledim
Oyun halısı baktım karar veremedim
Oyun halısı olarak ne onerırsınız
Baby sling mi? Bi aslına eremedim :)
2 dk rahat durcak diye çocuğu ömür boyu bronşit mi yapalım sevgili Kaynanacigim de onaaaaBenim kv aciyo altını çocuk rahatliyo mus ya diyorum ayaklarda üşür rahat durduğuna bakmayın yok valla siyiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?