2015 Ekim Anneleri

Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Cnm ne guzel iate demek tam doymus ve rqhatmis bnm iki haftadur kizim 4-5 saatte bir acikiyir ve kilosu gayet ii sakin uyuyan cocugu uyandirip emzirme ilk dogdugu zmnlar tmm doktorlar zorlada olsa kaldirin diyor sarilik yuzund sekeri dusup bayiliyor diye uykuda ama artik o donemleri atlattilar yarim saatte bir yada saatte bir acikmiyirlar eger uykudan kaldirip zorla emzirirsen huzursuz olur bebek artik onlar acikinca agliyor annesi korkma bnimki evi ayaga kaldiriyor mesela

ben de heyet almak istiyorum ama eşim izin vermiyo haram olur aldığın para diyo. bir iki ay daha gitmesem iyi olurdu en azından altı aylık olurdu.

ben de heyet almak istiyorum ama eşim izin vermiyo haram olur aldığın para diyo. bir iki ay daha gitmesem iyi olurdu en azından altı aylık olurdu.
Ya bizim de durumlar müsait olsa bem de ucretsiz izne ayrilmak isterim ama eşimin maaşi zaten ev kredimize gidiyor. .Allah affetsin dediği doğru eşinin canim.. doğruya doğru. .

Canım 40 ına kadar benim de annem yanımdaydı. Senin kayınvaliden gibi her işimi o halletti bebeğe baktı ben uykusuz kalmadım. Ama o gidince çok bocaladım alyasmom da yazmış ağlayınca paniklersin diye aynen öyle elim ayağım birbirine girdi. Benim fikrim kayınvaliden temizlik yemeği halletsin. Sen bebeğine bak. Alışın birbirinize. Bir de bebeğin üstünde senin kuralların geçsin. Bebeğini sallayacakmısın emzik vercek misin vs bunlar senin kararların olsun bence.

Bebeğim 48 günlük ben hala onu ayarlayamadım gecen gün boyu 1 kez 90 cc verdim onun dışında hep emzirdim ama doğru düzgün uyumadı bebeğim belki açlıktan uyumadı. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum hala

Kızlar Philips avent elektrikli pompam tekliyordu. Şimdi de çekiş gücü azaldı. Aynı memede ara verince çekmiyor. Yani başlayıp bitirene kadar memeden ayırmamam lazım yoksa çekmiyor. Var mı Böyle sorun yaşayan

Kızlar iki sorum var sizlere
1 bebek telsizi ne önerirsiniz
Alan var mı
Philipse baktım yorumlar cok ıyı fakat bebek kısmı elektrikle calısıyormus. Elektrik gitse kötü olur...
2. Bebeğe salıncak mı yoksa oyun halısımı alayım diye kararsız kaldım
Salıncak derken sesli oyuncaklı titresim olanlardan
Ama dokuz kılo maksımum yazmıslar
Uzun süre kullanım olmaz diye eledim
Oyun halısı baktım karar veremedim
Oyun halısı olarak ne onerırsınız

Bebeğim 48 günlük ben hala onu ayarlayamadım gecen gün boyu 1 kez 90 cc verdim onun dışında hep emzirdim ama doğru düzgün uyumadı bebeğim belki açlıktan uyumadı. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum hala
Açlıkla ilgisi olmaya bilir biZimki tok olsa bile uyumuyor çoğu zaman artık pek uykuyla alakası yok

yemeği bqzen ben bazen o yapıyo. kurallara gelince kvnin karışmaması imkansız gibi çok titiz ve herşeye karışıyo ters cevap versem alınıyo. kızıp da gider diye korkuyom şimdilik hep bizle kalacak. ikinci dönem okula başlayacam brbeğe kv bakacak

Durum bendede aynı :) bende onun hiç eleştiri kabul etmemesininden dolayık
maşallah Rabbim nazardan saklasın :)

Cnm bnde motorola goruntulu telsiz var cok memnunum valla digerine gelince salincaknaldim memnunum ama oyun halisidaalacagim

kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz gecen hafta sağlık ocağına gittiğimde hemşire prima kullanma israil malı bebekleri kısırlaştırıyolar dedi kafam karıştı huggise aldım ama 2 numara sıktı bebeğimi hangi beze devam etmeliyim kararsızım sürekli bezde değiştirmek istemiyorum sizlerr neler kullanıyosunuz?

bebeğine D vitamini olarak ımmun-03 kullanan varmı tadı kötü sanırım bebeğime zorla içiriyorum bitürlü istemiyo ağzından geri çıkarıyo.
sanırım sağlık ocağıda d vitamini dağıtıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…