2015 Ekim Anneleri

Aynen cnm baya sabır işiymiş maşllh dyo bana

İlk oğlumda ayagima sallamaya alistirmisttim.anam ağladi ve sonunda 9 aylıkken yatağına bırakınca uyuması gerektiğini ogrettim ona.bu oğlumda beşiği ne bırakıyorum maslalh kendi kendine uyuyo

Canım ben ayağımda da sallıyorum battaniyede de. Bulsam eve salıncak jurucam ama durmuyot durmuyor durmuyor
Canım ağlama sebebi gaz mi yoksa kolik mi bizimde öyleydi durmuyordu bir türlü ama şimdi iyiyiz bizimki gazdanmis ve büyük çişini yaparken zorlanması imiş neyse ki çözümü bulduk..

Kızlar bir şey soracağım bebeklerinizin kıyafetlerindeki özellikle de zibinlarindaki kaka lekesini nasıl çıkarıyorsunuz elde yıkayıp makinaya atmadan benim makina kesinlikle çıkarmıyor 40 derecede atıyorum ben ne yapacağımi şaşırdım ütü yapıyorum lekeleri öylece duruyor leke çıkarıcı da koymustum bu sefer hemde..

Kizlar kv deyiz bebisimi kucağıma pek alamıyorum sıra gelmiyor herkesten az önce aldım ver ben bi seveyim diye aldı yine kızım yatağında sessiz duruyor bakiniyor kendi kendine. seveyim diye alıyor. Sabah kızımla yatiyorduk saat 7 buçuk seslendi seslendi açtım kapıyı kızı almaya gelmiş neyse iki güne gidiyoruz eve ama özledik diye çağırıp duruyorlar taze çocuk bu kadar gel git yapar mi hiç düşünmüyorlar orası soğuk diyorum kar topu oynamaya mi çıkacak dedi geçen esimde zaten gelmeye her daim meyilli akşamları dışarı cikiyor ben evde kv kp birlikte oturuyoruz hergün burayı çok seviyorum içimi döküp rahatliyorum vallahi

Baby me leke cıkarıcı var
Memnunum ben
Lekeye sıkıp bir gün bekletip ya da makina da su içinde bir gün bekletip cıkarıyorum tabi bu sadece beklemiş lekeler için
Bekletmeni öneririm

Kizlar hepinizi okuyor ama cevap yazmayafirsat bulamiyorum
Eşimin memleketinde öğretmenim. Lohusalikla birlikte gurbeti dibine kadar yaşıyorum. Annem 10 günlükken gitti. Evde onsuz yapamiyorlarmis. Hepsine kızgın ve kuskunum. Eşime de anlatamıyorum derdimi. Bu oglumbdaha var o da küçük üç yaşında. Kardeşini çok kiskandi altına yapmaya başladı gecevaglamalari bitmiyor. Kafayı yemek üzereyim. Neyse ki kv bizdevkaldi. Buyuk le o ilgilendi sağolsuno burda olunca aakşamları kp gorumce eşi hepsi arada buraya gel iyi. Kalabalıktan çok bıktım. Kg kirk çıkınca gidecek ne yap caz bilmiyorum. Dua edelim birbirimize ben süreçler hemen ve kolaycacik atladım ins. Anlattım rahatladım. Iyi ki varsiniz

Kızlar bugün 1 aylık aşımızı olduk bugün o zmndan beri emmek istemiyo kız çok mutsuzum biberonunda zor alıyo. 1 aylık alışa 2 tane bacaktan yapılmıyomuydu bizim tek bir tane bacaktan yapıldı

Aşıyla bi ilgisi var mı acaba bugün bizde aşı olduk benimki de bugün emmek istemiyor beni ağlama krizine giriyor

Kızlar ana kucağı düşünen olursa nuna pipa marka ana kucağımızı/oto koltuğumuzu çok uyguna vericem. Çevrenizde ihtiyacı olan varsa bana yazın.

Kızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
Canm bizimki bir ayini doldurmaya yakin basladi uyaninca bana tepki vererek guluor bir sure ama sonra aciktigini anlior ve zirlama moduna girioruz sonra karnimiz doyuyor yine baslioruz siritmaya bu arada babasina 40 indan sonra gulmeye basladi...

Kızlar bugün 1 aylık aşımızı olduk o zmndan beri emmek istemiyo kız çok mutsuzum biberonunda zor alıyo. 1 aylık alışa 2 tane bacaktan yapılmıyomuydu bizim tek bir tane bacaktan yapıldı
Birinci ay asisi tek bacaktan yapılıyor canım. Bizimkide aşı olduğu gün çok huysuzlanmisti aglamisti baya.sonra ağrısı geçince uyumustu.

Baby me leke cıkarıcı var
Memnunum ben
Lekeye sıkıp bir gün bekletip ya da makina da su içinde bir gün bekletip cıkarıyorum tabi bu sadece beklemiş lekeler için
Bekletmeni öneririm
Canım teşekkür ederim baby më biberon temizleyici ıslak mendil temizleme pamuğu her şeyi almıştım leke çıkarıcısi olduğunu bilmiyordum gözden kaçırmışim hemen deneyeceğim.. Hatta annemde soruyordu bebekler için leke çıkarıcı yok mu diye..

Rica ederim
E bebekten alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…