2015 Ekim Anneleri

Canım bende senin gibi düşünüyorum uyanık kaldıkca huysuzlaSiyor daha da sinirleniyor ve oturdugumuz yerde sırtını sivazlamaya falan izin vermiyor hep ayakta kucakta zip zip yapıyoruz..

Ayyy bu adamlar hiç anlamıyor laftan eşine sinir oldum
Ufaktan ufaktan konuşsan akşamları Aile olarak sen ben bebeğimiz tadına varsa artık diye. İnş bir an önce başından giderler canım gerçekten çok can sıkıcı.
Gerçekten psikolojik bence de ben artık yalnızım bebeğimle çok şükür eve kamp kuranlar çok şükür terketti bizi. Bir tek anacığım var o da her işimi yapıp eşim gelince iniyor evine. Ama takacak bişeyler buluyorum demekki emdi mi doydu mu diye.

Canim bana da oyle dedi herkesteki kadar ama bence fazla ise ole dyor arkadasims 6 bi dgerine 3 rane demiss bana demediama tamamen gececek canim ben su an hemeroidle ugrasiyorum maalesef

Kızlar baya ilerlemiş sayfalar giremedim uzun zamandır birşey sorucam benjm oğlan arada durup dururken öğürüyor sanki tükürüğündenmi boğuluyor acaba bilemem

Kızlar baya ilerlemiş sayfalar giremedim uzun zamandır birşey sorucam benjm oğlan arada durup dururken öğürüyor sanki tükürüğündenmi boğuluyor acaba bilemem
Aynı durum bizde de var canım uykusunda bile oluyor kıyamam. Tükürük bezleri mi gelişiyor anlamadımki

Canim bana da oyle dedi herkesteki kadar ama bence fazla ise ole dyor arkadasims 6 bi dgerine 3 rane demiss bana demediama tamamen gececek canim ben su an hemeroidle ugrasiyorum maalesef

Canım hemoroidden bahsetmişsin bende de durumlar fena 2 haftadır çok kötüyüm neyin çare olacağını da bilmiyorum önerisi olan var mı acaba

Canım bizimde zor oldu düzeni kurmak. Daha çok erken ama miniğe kurallarımız olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz biz bazen. Mesela az önce uyumamak için baya direndi. Neredeyse 30ar dakika emdi her 2 göğsümüde. Altını açtım, tekrar memeye aldım. Baktım ayağı eli rahat durmuyor. Biraz da evde gezdirdim. Sonunda şapkayı taktım yine, gözleri kapadım aldım memeye. Kıpır kıpırdı. Bir yandan emiyor bir yandan memeyi çekiştiriyordu. Ne eli durdu ne ayağı. En son yine uyudu gitti. Gündüz yine oyalıyorum ama akşam uyuması gerektiğini bilsin istiyorum. Gündüz bu kadar ısrarcı değilim.

Uyuyorsa iyi benim şimdiden bel iptal ağırda tosbik laf bitince aç yutuptan çocuk şarkılarını onları söyle:) benimki bırak yatmayı benide oturtmuyor bende açıyorum müzği dans ediyoruz annesini zayıflatmaya kararlı:)

Bizimki şuan p
Şuan
Ş

Evet canım ilgileri çok çabuk dağılıyor. Gülerken bir anda dudaklar büzüşüyor. Bi ayaktayım bi oturuyorum. Ama çevreyi iyice idrak etmeye başlayınca eminim ki uyanık vakitleri daha güzel geçecek.
Tabi zamanla daha değişecekler ama baya dikkatini çekiyor artık sesli ve renkli şeyler 1 tane yeğenimden kalma oyuncak var ilk fırsatta çıkıp almam lazım oyuncak birde erken zeka kartları varmış onlardan alıcam
Oyun halısında vakit geçirir mi bilmiyorum baya pahalı birşey yeğenim durmamıştı ablam iade etmişti şimdiden alıpta elimde kalır mı diye düşünüyorum

Ay bu kendi kendine kkarar vermeleri yok mu.. ben de kvnin bizde kalacağını Dogumdan sonra yasayarsk oöğrendim. Soran eden yok.. bi tuhaflar..yarin 20 gün olcak. 40a kadar burdaysa ALLAH bana ssabir versin..

ay canim yaa uykuyu bilmiyorum.uyaniklikta da oluyo, gecen yemege mi ne cagircam oturma odasina geldim tam kapida bi koyverdim ama inan farkinda olmadan birden cikiveriyoo Allahim ne utanc verici yaa

direk hemeroid degil de tuvalette baya zorluyo benimki de... dikis olayi da bizimkiler kivirdi.iste bence cok oldgu icin :/

bu sapka kapatma bizde de var :) gunduz gunes cok rahatsiz ettigi icin surekli indiriyoz sapkayi gozlere..

Şuan bizimki pek laftan anlamaz canım benim o yüzden sabr deyip suscam annesine inanılmaz güvenir, artık hiç birşeyi takmamaya karar verdim olan sütümde gitmesin..ama cidden çok üzülüyorum yavrumu sadece anne sütüyle besleyemediğim için sonra da Rabbim bunada şükür diyorum bakıyorum önüme, inş anne karnındaki gibi beslemek için 6 ayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Hevesimi 6. Aya bıraktım güzel teyzemiz :) artık nasip napıyım, bizimkilerde kalsın bakalım.. Günler su gibi geçiyo onlarda gider sonuçta.. Aynı Şehirde değiliz çok şükür :)

Yok her zaman yemiyor uyumuyor :) benimki meme kuşu memede uyuyor emeceğine koklarım kopuyor napsam uyanmıyor yere yatırdığım an açılıyo gözler deli olcam. 9 dan beri emme için uğraşıyoruz bittim ayrılamıyo memeden

Canım damlanın etkisi hemen olmuyor maalesef 2 haftanın sonunda ancak etki etmeye başladı ama inş kadar sürmez etki etmesi de rahatlar bebişin
Bizim şansımıza tükenmiş tablet bende kaç haftadır bekliyorum bir umutla

Canım benim seninki yine iyi benim 3 ay valla bir ayı gitti kaldı 2 ay dua edelim su gibi geçsin..

Aynen canım elbet gidecekler sen çok takmamaya çalış yoklarmış gibi zor ama olan bize oluyor stres oluyoruz. Evin her işini yaptır sen bi tek bebeğine bak. ben en son başımdan gitsin diye eşimin ne kadar giymediği gömlek varsa ütülettim kaç saat haber alınamadı kadından
İnan ben de 2 gün iyisem 3.gün ağlıyorum mama takviyesi yapmak zorunda olduğum için ama yırtsak kendimizi yapacak bişey yok bizim bebişlerin talebi fazla. Çok şükür anne sütü de alıyorlar hiç emziremesem çok daha üzülürdüm varsın mama da alsınlar naapalım.

Canım bende senin gibi düşünüyorum uyanık kaldıkca huysuzlaSiyor daha da sinirleniyor ve oturdugumuz yerde sırtını sivazlamaya falan izin vermiyor hep ayakta kucakta zip zip yapıyoruz..
Zamanla düzelir inş uyuduğu 10 dk topu topu dr ne olmasını bekliyordun hep uyumasını mı dedi benim bildiğim ufacık bebek karnını doyurur uyur:) uyumadı mı canıma okuyor ama benimki akıllı gezmeye gidince yada eve misafir geldiğinde uyuyor kendini sevdirmiyor:) misafirler kapıdan çıkınca başlıyor:)

Damladan mı yoksa annem ıhlamur verdi biraz ondan mı bilmiyorum maşallahı var rahatladı şimdilik canım. Evet ya 2 markanın da yok bir de niye üretmiyorlar anlamıyorum. Aynı işi görür mü bilmem ama ben birkaç gündür kurumayayı ılık süt karıştırıp içiyorum. Bakalım biraz daha deneyeceğim

Ah işte bizimki emmeyince öyle bir şansı olmuyor mama bitene kadar uyudu uyudu uyumadı mı bir sonraki mama saatine kadar uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…