Cnm lütfen sıkma canını hep üzüldüğünü okuyunca Bnde üzülüyorum sen bebeğin için elinden geleni yapıyosun benimkidir bi kaç gün emmedi beni üzüntüden sütüm azaldı ama eşimin dediği çok doğru Allah daha büyük dert vermesin ya bebeğimizde kötü bi hastalık oldaydı Allah korusun en azından bebeğinin karnı doyuyor bir şekilde emmeyi reddeden bir sürü Bebek var hepsi bir şekilde büyüyor canını hiç sıkma ve bebeğinin en güzel Zaman'larının tadını çıkar bide hiçkimselere takma duymazdan gelTeyzem dün çaktırmadan bana laf sokuyor:) bizimki mamayla besleniyor ama ben uyku sersemi emzirme çalışmalarına devam ediyorum ses çıkarmaya başlayınca hemen alıyorum o arada da annemden mamasını hazırlamasını istiyorum sırf denemelere devam ettiğimden kendim yapamıyorum çünkü ağlayana kadar emzirmeyi deniyorum benden 2 ay önce kuzenim doğum yaptı ama kızı nasıl uslu daha ağladığını duymadık yattığı yerde kendi duruyor kuzenimde herşeyini kendi yapabiliyor o yüzden teyzecimde bana laf arası kuzenim için mama veriyor olsaydı o kendi hazırladı diyor ben sanki yapamayacağım benim amacım emzirmeye alıştırmak ama hiç düşünmüyorlar işte
Benimki güzel pırtlatmaya başlamıştı bugün içirmedim dut suyundan fazla yapmıyo yrn devam edeyim en iisi artk gaz problemimiz yok gibi içtiğim kimyondan mi gaz damlasından mı neden ama ii oluyomuş böyleCanım bende hiç gazım yok diyorum gündüz. Ama akşam dut suyunu içince nasıl oluyor bilmiyorum ama baya gaz çıkarıyorum.
İnşallah bebişlerimiz rahat rahat pırtlatırlar hep.
Cnm bn once veriyorum ama baya etkisini gordum hic zinco kullanmadim metsil kullandim kizima hic ii gelmedimerhaba canım bugün bende bu damlayı aldım inşallah benim kızımdada işe yarar ilk olarak zincoyu denemiştik pek işe yaramadı gibi geldi ama sonradan farkettimki içindekiler zincoyla aynı siz zinco kullanmışmıydınız? bir de emzirmeden önce mi veriyorsun sonra mı?
Cnm omnivit herb baby bitkisel damla bi cok ii geldi bizeHangi damla kızlarhazal1595
Cnm sen nerden yaziyorsun isim soyisim benzerligimi var bilmem ama tanidigimda senle qyni isim ve hamile :)Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Biraz sıkıntı yapmaya başladım.
Can'ım ya bişey söyleyeem umarım öyle değildir ama benim kızkardeşimde normal doğum yaptı ayrıca eşi doktor ve buna rağmen doğum yaptığı hastanedekiler doktorlar Sağolsun kesiyi fazla atıyorlar ve bağırsağını deliyorlar ve fistül oluyor. Bize bunu söylemediler ve kardeşimde gazını tutamamaya başlıyor bi süre utandığından eşine bile bunu söyleyemiyor ama en son başka doktora gidip öğreniyorlar ki doğum yapan doktorlar kesiyi fazla attığı için bu durum oluşmuş ve ameliyat bile gerektirebiliyor...Ya kizlar ne zamandır sorucam ama çekiniyorum, artik merak korkuya döndü gitgide.. normal doğum yapıp da gazını tutamayan var mi, benim pirt pirt kaciyo walla şok oluyorum yaaadüzelir değil mi bu durum yaaa
Belki bizimkinde ters etki yaptı. Yada denk geldi uyuması rezeneye :)Uykuya etkili mi emin değilim:) ben 4.30 gibi vermiştim bugün daha yarım saat önce zor uyudu:)
Bizimki de televizyona falan çeviriyor kafa. Evde muhabbet kuşum var, 30 kelime falan konuşuyor. Kuş konuşmaya başlayınca odaya göz gezdiriyor, kuşun hareketini görüp izliyor onu. Oyuncak hiç araştırmadım daha. Ama kesinlikle onları oyalayacak ve gelişimlerine katkıda bulunacak şeyler bulmamız lazım.Tabi zamanla daha değişecekler ama baya dikkatini çekiyor artık sesli ve renkli şeyler 1 tane yeğenimden kalma oyuncak var ilk fırsatta çıkıp almam lazım oyuncak birde erken zeka kartları varmış onlardan alıcam
Oyun halısında vakit geçirir mi bilmiyorum baya pahalı birşey yeğenim durmamıştı ablam iade etmişti şimdiden alıpta elimde kalır mı diye düşünüyorum
Valla canim bana da hap yakin geliyor ama tereddut ediyorum bebegime zarari olurmu diye tamam doktor solemis ama iste anne yuregi dusunuyoruz yinede tedirginiz ama tedbiride almak lazim biraz daha araştıralım bakalim olmadi baslamak dogrusu olacak sanirimBenim de tanıdığım var spiral takılıyken hamile kalan. Bu hap bana daha yakın geliyor ama işte emin olamıyorum. Süte zararı yok dedi doktorum, diğer haplar gibi adet düzensizliği tedavisinde kullanılmıyor dedi. Ama bir an öncede karar verip başlamak lazım.
Bazen indirmeden yatırıyorum. Kafayı o kadar sağa sola çevirmiş oluyor ki şapka iniyor yine gözlerine :)Ay bu kendi kendine kkarar vermeleri yok mu.. ben de kvnin bizde kalacağını Dogumdan sonra yasayarsk oöğrendim. Soran eden yok.. bi tuhaflar..yarin 20 gün olcak. 40a kadar burdaysa ALLAH bana ssabir versin..
ay canim yaa uykuyu bilmiyorum.uyaniklikta da oluyo, gecen yemege mi ne cagircam oturma odasina geldim tam kapida bi koyverdim ama inan farkinda olmadan birden cikiveriyoo Allahim ne utanc verici yaa
direk hemeroid degil de tuvalette baya zorluyo benimki de... dikis olayi da bizimkiler kivirdi.iste bence cok oldgu icin :/
bu sapka kapatma bizde de var :) gunduz gunes cok rahatsiz ettigi icin surekli indiriyoz sapkayi gozlere..
Ay inan artık hiç takmıyorum bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor istediklerini desinler dediğin gibi sağlıklı ya bebeğim elimden geleni yaptıktan sonra gerisine yapabilceğim birşey yok konuşanların kendi patavatsızlığı o üzüntülü hallerim geçti artık ben rahatlayınca bebeğimde sanki daha huzurlu gibiCnm lütfen sıkma canını hep üzüldüğünü okuyunca Bnde üzülüyorum sen bebeğin için elinden geleni yapıyosun benimkidir bi kaç gün emmedi beni üzüntüden sütüm azaldı ama eşimin dediği çok doğru Allah daha büyük dert vermesin ya bebeğimizde kötü bi hastalık oldaydı Allah korusun en azından bebeğinin karnı doyuyor bir şekilde emmeyi reddeden bir sürü Bebek var hepsi bir şekilde büyüyor canını hiç sıkma ve bebeğinin en güzel Zaman'larının tadını çıkar bide hiçkimselere takma duymazdan gel
Aman hiç olmasın gazları, olanı da çatır çatır çıkarsınlarBenimki güzel pırtlatmaya başlamıştı bugün içirmedim dut suyundan fazla yapmıyo yrn devam edeyim en iisi artk gaz problemimiz yok gibi içtiğim kimyondan mi gaz damlasından mı neden ama ii oluyomuş böyle
İnşallah bizim için en iyisini bulur karar veririz. Hapı araştırırsan verileri beni de etiketleyip yazar mısın? Ben de aynı şekilde seni etiketlerim.Valla canim bana da hap yakin geliyor ama tereddut ediyorum bebegime zarari olurmu diye tamam doktor solemis ama iste anne yuregi dusunuyoruz yinede tedirginiz ama tedbiride almak lazim biraz daha araştıralım bakalim olmadi baslamak dogrusu olacak sanirim
Canım benim seninki yine iyi benim 3 ayvalla bir ayı gitti kaldı 2 ay dua edelim su gibi geçsin..
Kuzum akşamdan beri mışıl mışıl Uyuyo bu da demek oluyo ki gece ayaktayım uykusuz anneler kulübü olarak ayakta olanları muhabbete beklerim
Can'ım ya bişey söyleyeem umarım öyle değildir ama benim kızkardeşimde normal doğum yaptı ayrıca eşi doktor ve buna rağmen doğum yaptığı hastanedekiler doktorlar Sağolsun kesiyi fazla atıyorlar ve bağırsağını deliyorlar ve fistül oluyor. Bize bunu söylemediler ve kardeşimde gazını tutamamaya başlıyor bi süre utandığından eşine bile bunu söyleyemiyor ama en son başka doktora gidip öğreniyorlar ki doğum yapan doktorlar kesiyi fazla attığı için bu durum oluşmuş ve ameliyat bile gerektirebiliyor...
Canım zar zor okuyorum yazışmalarınızı gerçekten 2 çocuklu olmak zormuş. Oğlumun sınavları vardı onlarla ilgilendim hala haftanın 3 günü misafir ağırlıyorum bugün hem gündüz hem akşam misafirim vardı dün gecede 4 de uyumuştuk 3-4 saatlik yarım yamalak uykularla yorgunluktan yıkılıp kalmıyorum çok şükür. Şuanda kızımı uyutma çabasındayım hiç tecrübeli anne falanda değilmişim arada çok zaman olunca unutmuşum gerçekten cadı zorluyor emmesi dert uyuması dert . Maşallah siz abla oldunuz artık bu aşıdan korkuyorum bende inşallah bizde kolay atlatırız özelde mi yaptırıyorsun aşılarınızı?Mrb kıZlar ,
Bu sabah 2 aylık 5 şi karna aşımızıı vurılduk tahminimden az agladı bıdığım :) ates dusurucu verdım aşıya gitmeden inşlh gece ateslenmez 2 gün rakipteyim .
Bıdığım 5.900 kg 60 cm olmuş göz muayeneside oldu tam bakamadı huysuzlandı biraz birdaha ki kontrolde tekrar bakarız dedi. Ocak ayında zehirli ishal için bir aşı daha varmiş özel bu dedi isterseniz yaparz dedi siz yaptrcakmısınız doktorumuza bi soracağım bakim ne dicek doktoruda değiştm bundanda pek memnun değilim ama bakalm be olcak hekim olarak iyiler ama cok yoğunlar istediğimde ulaşamıyorum bişey soramıyorm
Artık günde 2 defa mama vermeye basladımdoymuyor çünkü bnide emmşyor 3 gundr sagıp veriyorum uyurken yeni yeni huylar cıkartıyor çok derdimiz var napcam bilmiyorum
Bu aradaBatuhanannesi yok ortalıklarda sanki 2 cocukla kayboldu ortalıktan :)
Ah bu kuzucuklar tüm hayatımıZı değiştirdi :)
Kızımdan sevgiler size saçlarımız döküldü boşluklu boşluklu kaldı aralar bakalım ne zaman düzelecek çirkinimMrb kıZlar ,
Bu sabah 2 aylık 5 şi karna aşımızıı vurılduk tahminimden az agladı bıdığım :) ates dusurucu verdım aşıya gitmeden inşlh gece ateslenmez 2 gün rakipteyim .
Bıdığım 5.900 kg 60 cm olmuş göz muayeneside oldu tam bakamadı huysuzlandı biraz birdaha ki kontrolde tekrar bakarız dedi. Ocak ayında zehirli ishal için bir aşı daha varmiş özel bu dedi isterseniz yaparz dedi siz yaptrcakmısınız doktorumuza bi soracağım bakim ne dicek doktoruda değiştm bundanda pek memnun değilim ama bakalm be olcak hekim olarak iyiler ama cok yoğunlar istediğimde ulaşamıyorum bişey soramıyorm
Artık günde 2 defa mama vermeye basladımdoymuyor çünkü bnide emmşyor 3 gundr sagıp veriyorum uyurken yeni yeni huylar cıkartıyor çok derdimiz var napcam bilmiyorum
Bu aradaBatuhanannesi yok ortalıklarda sanki 2 cocukla kayboldu ortalıktan :)
Ah bu kuzucuklar tüm hayatımıZı değiştirdi :)
Ama sen çok tatlısıııın maşallah. Her bir yeri ayrı yemelik annesi.Canım zar zor okuyorum yazışmalarınızı gerçekten 2 çocuklu olmak zormuş. Oğlumun sınavları vardı onlarla ilgilendim hala haftanın 3 günü misafir ağırlıyorum bugün hem gündüz hem akşam misafirim vardı dün gecede 4 de uyumuştuk 3-4 saatlik yarım yamalak uykularla yorgunluktan yıkılıp kalmıyorum çok şükür. Şuanda kızımı uyutma çabasındayım hiç tecrübeli anne falanda değilmişim arada çok zaman olunca unutmuşum gerçekten cadı zorluyor emmesi dert uyuması dert . Maşallah siz abla oldunuz artık bu aşıdan korkuyorum bende inşallah bizde kolay atlatırız özelde mi yaptırıyorsun aşılarınızı? Eki Görüntüle 1700596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?