2015 Ekim Anneleri

Teyzem dün çaktırmadan bana laf sokuyor:) bizimki mamayla besleniyor ama ben uyku sersemi emzirme çalışmalarına devam ediyorum ses çıkarmaya başlayınca hemen alıyorum o arada da annemden mamasını hazırlamasını istiyorum sırf denemelere devam ettiğimden kendim yapamıyorum çünkü ağlayana kadar emzirmeyi deniyorum benden 2 ay önce kuzenim doğum yaptı ama kızı nasıl uslu daha ağladığını duymadık yattığı yerde kendi duruyor kuzenimde herşeyini kendi yapabiliyor o yüzden teyzecimde bana laf arası kuzenim için mama veriyor olsaydı o kendi hazırladı diyor ben sanki yapamayacağım benim amacım emzirmeye alıştırmak ama hiç düşünmüyorlar işte

Cnm lütfen sıkma canını hep üzüldüğünü okuyunca Bnde üzülüyorum sen bebeğin için elinden geleni yapıyosun benimkidir bi kaç gün emmedi beni üzüntüden sütüm azaldı ama eşimin dediği çok doğru Allah daha büyük dert vermesin ya bebeğimizde kötü bi hastalık oldaydı Allah korusun en azından bebeğinin karnı doyuyor bir şekilde emmeyi reddeden bir sürü Bebek var hepsi bir şekilde büyüyor canını hiç sıkma ve bebeğinin en güzel Zaman'larının tadını çıkar bide hiçkimselere takma duymazdan gel

Eşim bugün aktardan anne çayı almış içinde Rez'ine kimyon ıhlamur anason fln karışık bitkiler var 60 paket içimlik bide rezeneli macun almış bugün göğüslerimi daha dolu dolu hissediyorum inş onun etkisidir 5 dk emen kızım yarım saat dolu dolu emdi

Canım bende hiç gazım yok diyorum gündüz. Ama akşam dut suyunu içince nasıl oluyor bilmiyorum ama baya gaz çıkarıyorum.
İnşallah bebişlerimiz rahat rahat pırtlatırlar hep.
Benimki güzel pırtlatmaya başlamıştı bugün içirmedim dut suyundan fazla yapmıyo yrn devam edeyim en iisi artk gaz problemimiz yok gibi içtiğim kimyondan mi gaz damlasından mı neden ama ii oluyomuş böyle

Kuzum akşamdan beri mışıl mışıl Uyuyo bu da demek oluyo ki gece ayaktayım uykusuz anneler kulübü olarak ayakta olanları muhabbete beklerim

Evet kızlar. Eşim bu Çarşamba da futbol oynadı ve koca bir gün ve akşam kıza tek başıma baktım. Yoruldum eşim anahtarını unuttuğu için extra kapı aç, mama saati biberon yıka, memesi düştü kaynat derken son enerjimde az önce tükendi. Bu akşam üstü şu saate kadar kızım bir kaka yapamama senfonisi dinletti saatlerce. Va va va ne bağırdı ağladı. Şu an Beynimin içinde filler tepişiyor resmen. Son günlerde uykuya dalma çabalarımda bile kulağımda yankılanan ağlama sesinden uyuyamıyorum. Ortada ağlayan da yok ama beynim iyi kayıt yapmış. bu arada ben kızıma anne sütü veriyorum kız geridönüşüm makinesi gibi çalışıyor. Verdiğim sütü yoğurt yapıp tükürüyor :))) babasına birazdan teslim edip uyumayı düşünüyorum inşallah. Ölorum

Cnm bn once veriyorum ama baya etkisini gordum hic zinco kullanmadim metsil kullandim kizima hic ii gelmedi

Cnm omnivit herb baby bitkisel damla bi cok ii geldi bize
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Biraz sıkıntı yapmaya başladım.
Cnm sen nerden yaziyorsun isim soyisim benzerligimi var bilmem ama tanidigimda senle qyni isim ve hamile :)

Ya kizlar ne zamandır sorucam ama çekiniyorum, artik merak korkuya döndü gitgide.. normal doğum yapıp da gazını tutamayan var mi, benim pirt pirt kaciyo walla şok oluyorum yaaa düzelir değil mi bu durum yaaa
Can'ım ya bişey söyleyeem umarım öyle değildir ama benim kızkardeşimde normal doğum yaptı ayrıca eşi doktor ve buna rağmen doğum yaptığı hastanedekiler doktorlar Sağolsun kesiyi fazla atıyorlar ve bağırsağını deliyorlar ve fistül oluyor. Bize bunu söylemediler ve kardeşimde gazını tutamamaya başlıyor bi süre utandığından eşine bile bunu söyleyemiyor ama en son başka doktora gidip öğreniyorlar ki doğum yapan doktorlar kesiyi fazla attığı için bu durum oluşmuş ve ameliyat bile gerektirebiliyor...

Bizimki de televizyona falan çeviriyor kafa. Evde muhabbet kuşum var, 30 kelime falan konuşuyor. Kuş konuşmaya başlayınca odaya göz gezdiriyor, kuşun hareketini görüp izliyor onu. Oyuncak hiç araştırmadım daha. Ama kesinlikle onları oyalayacak ve gelişimlerine katkıda bulunacak şeyler bulmamız lazım.

Valla canim bana da hap yakin geliyor ama tereddut ediyorum bebegime zarari olurmu diye tamam doktor solemis ama iste anne yuregi dusunuyoruz yinede tedirginiz ama tedbiride almak lazim biraz daha araştıralım bakalim olmadi baslamak dogrusu olacak sanirim

Bazen indirmeden yatırıyorum. Kafayı o kadar sağa sola çevirmiş oluyor ki şapka iniyor yine gözlerine :)

Ay inan artık hiç takmıyorum bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor istediklerini desinler dediğin gibi sağlıklı ya bebeğim elimden geleni yaptıktan sonra gerisine yapabilceğim birşey yok konuşanların kendi patavatsızlığı o üzüntülü hallerim geçti artık ben rahatlayınca bebeğimde sanki daha huzurlu gibi

Benimki güzel pırtlatmaya başlamıştı bugün içirmedim dut suyundan fazla yapmıyo yrn devam edeyim en iisi artk gaz problemimiz yok gibi içtiğim kimyondan mi gaz damlasından mı neden ama ii oluyomuş böyle
Aman hiç olmasın gazları, olanı da çatır çatır çıkarsınlar

İnşallah bizim için en iyisini bulur karar veririz. Hapı araştırırsan verileri beni de etiketleyip yazar mısın? Ben de aynı şekilde seni etiketlerim.

Canım benim seninki yine iyi benim 3 ay valla bir ayı gitti kaldı 2 ay dua edelim su gibi geçsin..

Amin canim insallah Allah sabir versin bbize..

Kuzum akşamdan beri mışıl mışıl Uyuyo bu da demek oluyo ki gece ayaktayım uykusuz anneler kulübü olarak ayakta olanları muhabbete beklerim

Sanirim.bizi de ayni kader bekliyo

otururken sorun yok ama ayaktayken cogu zaman gidiyo istemsiz ama dr dikisleri attiktan sonra makatimi da kontrol etti tamam ii buraya dikis gelmedi dedi..

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler. Benm tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Benm bebeğim 40 günlük ve aşırı gaz problemimiz var. Gece uykuda göğsümü pek tutamıyor bende sütümü sağarak biberonla veriyorm ama bu daha çok gaz yapıyor. Dr browns un biberonunj alacağm fakat ucu konusunda karar veremedim. Geniş agız mı doğal akış mı ?. Veya sizler nne kullanıyorsunz ? Yardımcı olursanz çok sevinirşm

Canım zar zor okuyorum yazışmalarınızı gerçekten 2 çocuklu olmak zormuş. Oğlumun sınavları vardı onlarla ilgilendim hala haftanın 3 günü misafir ağırlıyorum bugün hem gündüz hem akşam misafirim vardı dün gecede 4 de uyumuştuk 3-4 saatlik yarım yamalak uykularla yorgunluktan yıkılıp kalmıyorum çok şükür. Şuanda kızımı uyutma çabasındayım hiç tecrübeli anne falanda değilmişim arada çok zaman olunca unutmuşum gerçekten cadı zorluyor emmesi dert uyuması dert . Maşallah siz abla oldunuz artık bu aşıdan korkuyorum bende inşallah bizde kolay atlatırız özelde mi yaptırıyorsun aşılarınızı?

Kızımdan sevgiler size saçlarımız döküldü boşluklu boşluklu kaldı aralar bakalım ne zaman düzelecek çirkinim

Ama sen çok tatlısıııın maşallah. Her bir yeri ayrı yemelik annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…