2015 Ekim Anneleri

Bir şey soracağım kızlar kızım an itibariyle 37 günlük oldu birkaç gündür bize gülümsemeye başladı ve bir şeylere uzanıp tutmaya başladı özellikle gaz çıkarırken saçımı yolmaya bayılıyor bu zamanlarda sizin bebişlerde de var mıydı böyle durumlar? Çok cadıyız çook...

Ah senin gülüşlerine kurban maşallh fıstığıma.
Tahmin ettim cnm tek cocukla günün nasl geçtiğini anlamıyorm ben seni düşünemiyrm ;(
1-2 ay saha sabretcez sonra düzene gireriz inşlh.
Yok cnm özel değil sağlık ocağında yaptırıyorm aşıları .

Kızımdan sevgiler size saçlarımız döküldü boşluklu boşluklu kaldı aralar bakalım ne zaman düzelecek çirkinim
Yerim seni kuZm ya kaç aylık oldunuz cnm ne güzel gülmemere başlamış niz 2 ayı doldurduk cok nadir gülüyor bnm sıpa
Bnm sırma saclı doğan oğluşunda baya döküldü yakında kel kalacak korkuyorm

Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden

Benimki sancisi varsa yapiyor bunu. Dedigin gibi hem emmek istiyor hem itiyor memeyi.tutarsa da homurdana homurdana emiyor.

Canm gogsunu her emzirmeden sonra mutlaka yika ve terlediginde tuzlu tat gelince itebilir birde ped kullaniorsan surekli degistir bu arada memeyi agzinaa tikma yontemini ebe hemsiresinden ogrenmistm ucunu iyice cikarip uzatiorsun bebis agzini acinca tikiyorsun ayni biberon gibi kapio sut dolunca gogsumun ucunu ole yapip veriorum ben cok sukur rahat alabilio dene istersen...

Wee baby kullanıyorum biberon gaz yapmiyo zorlanmadan iciyo tombul olanlardan

Benimki sancisi varsa yapiyor bunu. Dedigin gibi hem emmek istiyor hem itiyor memeyi.tutarsa da homurdana homurdana emiyor.
Kizlar benim kizim da boyle yapiyor emerken savas veriyo gb oluyo sonrsda ole yaptigi icin kusuyo..ben artik homurdanarak emmeye baslayinca memeyi biraktirip kaldiriyorum gazi hemen cikiyo zaten.sonra emmeye devam ediyoruz..bi deneyin

Konuya Pat diye atladm Ama kızlar bnde aynı sorundan müzdaribim nasl yapsam bilemedım doktorm direk spiral takalm yada eşin koruncak dedi . Spiralinde yan etkisi var agrı yapıyomuş ondanda korkuyorum
Sizin dediğiniz hangi hap bi doktoruna sorayım

İnşallah bizim için en iyisini bulur karar veririz. Hapı araştırırsan verileri beni de etiketleyip yazar mısın? Ben de aynı şekilde seni etiketlerim.
Tamam canim ben arastiricam sende bulursan bisiler yaz canim ona gore baslariz bakalim

Cezarette canim bende kuvakvakvak . Arkadasimizdan duydum sende bi sor bkalim doktoruna haber et bize

Herkes de ayni sorun var galiba..bana da dr sut korumaz dedi..emzirirken kullsnilan haplar var dedi ole laf karisti hangisi oldugunu soylemedi ama sonucta o haplar hormon nasil yapicaz bilmem ben de spiral istemiuorum kilo aldiriyo genelde regli azalttigi icin

isil0707 brntrkz B Bjkguzel kızlar o zaman bu hapı doktorlarımıza soralım, araştıralım. Belki kullananlar da vardır. Birbirimizi bilgilendirelim. Ben bugün kendi doktorum hariç arkadaşımın kuzenine de sorduracağım. O da kadın doğum uzmanı. Hepinize haber veririm. Hapın adı Cerazette.

Benimki de almış memeyi gidiyor zor tutuyorum o kadar aciyor ki şu an göğüs ucum kopacak sanki

Benimde ilk defa sabah oldu karnım belim bakalım gelecek mi hayırlı olsun:)

Canım yoğurt gibi kusması sütün yaradığını gösterir diyolar ayrıca dr bize Kansu fitil verdi yapamayınca yarısını at yapsın zorlanmadan dolayi makat ta çatlak vs olmasın sonra enfeksiyon olur dedi bence öyle zamanlarda sende kullan

Benimde ilk defa sabah oldu karnım belim bakalım gelecek mi hayırlı olsun:)
ya ne cabuk oldunuz siz oyle kacinci gununuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…