Cnm esim.iki gun once vernis sipariz bnkide kargoda gorunuyor bnde sitesine baktim baya memnun kalan var sende mi yenidogan aldinCnm bnde cumartesi aldım hala gelcek inşlh ama formlarda okudum memnunlar genelde
Canim elektrikli ile mi sagiyorsun?
Benim de iki gündür yeşil kaka yapıyordu bgn Dr a gittik yeşil kakanin yaninda eğer ishal ve kan varsa tahlil yapar bakarız dedi. Onun dışında önemli bir şey değildir dedi bilgin olsun insan ilk görünce korkuyor tabibebeği yeşilimsi kaka yapan varmı normalde sarı yapıyordu dün ilk defa yeşil yaptı sizce neden olabilir?
Canm ya sakin ol duzelir lohusalik iste alinganlik vs ama bu insanlarin klasik laf sokmalari yokmu agzina tikayasim var solediklerini, bu arada benmde ole anlarim oluo bagirdim gecen bebegime uyumamistim tum gece, gunduzde o uyumayinca delirmistim sonrasi tabiki vicdan azabi, ben nasi bagririm melegime onu nasi istedim bekledim. Ama aksamlari iple cekiorum esim ilgilenio ben uyuyorum saolsun ama keske senn esin de daha anlayisli olsa, sonucta kv ile evli degilsin bugn var yarin yok bu adamlarin anlayissizligi neden var bilmemm. Benm esim de dogumda cektiklerimi gorunce melek oldu, umarim anlayissiz esler daha dusunceli olur ve destek gosterirler cunku bebek bakimi cok zorr... Anne olmak coook zor, kendinden once evladini dusunmek sirf onun icin kendine ii bakmak zorundasin Allah hepimizin yardimcisi olsun...Bi insan neden cinnet geçirir lohusalikta çok daha iyi anladım bebeğim zaten misafir sevmiyor huysuz bi bebek bide gelen misafirlerin Aaa kucağa alışmış bu, keşke sallamaya alistirmasaydin ,sen koKuna alistirmissin bunu senin işin var,gobegin de duruyo hala kizz yoksa içerde Bi tane daha mı var vs.vs.vs cildircak üzereyim insanlar bunaltinca minigim de sürekli aglayinca bebegime kızıyorum sonra vicdan azabı duyuyorum.eşim de odunun önde gideniymis ben bunu doğumdan sonra gördüm bi işin ucundan tut bi yardım et zaten canim burnumda bi guzel söz söyle dimi ama yok ancak herseye muhalefet şeytan diyo ki zaten bi işe yaramiyo kov evden hiç değilse sinir harbi yaşatmasin en kötüsü de ona karşı olan kirginliklarim ve bunu hiçbi zaman telafi edemeyecek olması...Bu kadar kötü şey içinde tek iyi şey kayınvalidem allah ondan binlerce kez razı olsun elim ayağım resmen evin bütün işi onda bebeğe de yardım ediyo sağolsun.Ayy ne yazdım bee depresyonda miyim ne
Bi insan neden cinnet geçirir lohusalikta çok daha iyi anladım bebeğim zaten misafir sevmiyor huysuz bi bebek bide gelen misafirlerin Aaa kucağa alışmış bu, keşke sallamaya alistirmasaydin ,sen koKuna alistirmissin bunu senin işin var,gobegin de duruyo hala kizz yoksa içerde Bi tane daha mı var vs.vs.vs cildircak üzereyim insanlar bunaltinca minigim de sürekli aglayinca bebegime kızıyorum sonra vicdan azabı duyuyorum.eşim de odunun önde gideniymis ben bunu doğumdan sonra gördüm bi işin ucundan tut bi yardım et zaten canim burnumda bi guzel söz söyle dimi ama yok ancak herseye muhalefet şeytan diyo ki zaten bi işe yaramiyo kov evden hiç değilse sinir harbi yaşatmasin en kötüsü de ona karşı olan kirginliklarim ve bunu hiçbi zaman telafi edemeyecek olması...Bu kadar kötü şey içinde tek iyi şey kayınvalidem allah ondan binlerce kez razı olsun elim ayağım resmen evin bütün işi onda bebeğe de yardım ediyo sağolsun.Ayy ne yazdım bee depresyonda miyim ne
Çok tatlısın yaa :):)Aynen canım elbet gidecekler sen çok takmamaya çalış yoklarmış gibi zor ama olan bize oluyor stres oluyoruz. Evin her işini yaptır sen bi tek bebeğine bak. ben en son başımdan gitsin diye eşimin ne kadar giymediği gömlek varsa ütülettim kaç saat haber alınamadı kadından
İnan ben de 2 gün iyisem 3.gün ağlıyorum mama takviyesi yapmak zorunda olduğum için ama yırtsak kendimizi yapacak bişey yok bizim bebişlerin talebi fazla. Çok şükür anne sütü de alıyorlar hiç emziremesem çok daha üzülürdüm varsın mama da alsınlar naapalım.
Bu sıkıntıyı çekmeyen varmı bilemiyorum.. Ama bu dönemde kimse gelmese çok iyi olur aslında, herkes herşeyi çok biliyo.. Dediğin gibi eşler gerçekten çok destekçi değiller, bizimkininde vRsa yoksa annesi.. Lohusa olan benim dün tartıştık meselaBi insan neden cinnet geçirir lohusalikta çok daha iyi anladım bebeğim zaten misafir sevmiyor huysuz bi bebek bide gelen misafirlerin Aaa kucağa alışmış bu, keşke sallamaya alistirmasaydin ,sen koKuna alistirmissin bunu senin işin var,gobegin de duruyo hala kizz yoksa içerde Bi tane daha mı var vs.vs.vs cildircak üzereyim insanlar bunaltinca minigim de sürekli aglayinca bebegime kızıyorum sonra vicdan azabı duyuyorum.eşim de odunun önde gideniymis ben bunu doğumdan sonra gördüm bi işin ucundan tut bi yardım et zaten canim burnumda bi guzel söz söyle dimi ama yok ancak herseye muhalefet şeytan diyo ki zaten bi işe yaramiyo kov evden hiç değilse sinir harbi yaşatmasin en kötüsü de ona karşı olan kirginliklarim ve bunu hiçbi zaman telafi edemeyecek olması...Bu kadar kötü şey içinde tek iyi şey kayınvalidem allah ondan binlerce kez razı olsun elim ayağım resmen evin bütün işi onda bebeğe de yardım ediyo sağolsun.Ayy ne yazdım bee depresyonda miyim ne
Bnmki dünden beri dağıtımda şubesini arıyorum dünden beri telefona cevap veren yok 2 gündür gelcek diye ewde tıkılı kaldımCnm esim.iki gun once vernis sipariz bnkide kargoda gorunuyor bnde sitesine baktim baya memnun kalan var sende mi yenidogan aldin
Bnde 64. Gundeym bakalm nezamn olcam :)69. Günde oldum canım
Benimki avent manuel. Asla ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm pompaya ne olur ne olmaz diye kv getirmişti. Çok lazım oluyormuş.. manuel olduğu için düzgün sagamiyorum sanırım yavaş yavaş basiyorum uzun sürüyor hem az süt birikiyor hem göğsü tam bosaltamiyorum. Sizin rakamlar çok iyi onun için sordum.Evet canım Philips avent in elektrikli pompasıyla sağıyorum
eşim biraz anlayışlı olsa belki bende bu kadar dolmam dün akşam bebeği yikiyoruz gelmiş başıma su soğuk deyip duruyo her seferinde suyun sıcaklığını ben ayarlıyorum çok bilmiş gibi konuştu durdu bende canım burnumda zaten benden iyi mi bilio sun deyince surat asti herseyi kendi açısından düşünüyor o kadar yoruldum kiCanm ya sakin ol duzelir lohusalik iste alinganlik vs ama bu insanlarin klasik laf sokmalari yokmu agzina tikayasim var solediklerini, bu arada benmde ole anlarim oluo bagirdim gecen bebegime uyumamistim tum gece, gunduzde o uyumayinca delirmistim sonrasi tabiki vicdan azabi, ben nasi bagririm melegime onu nasi istedim bekledim. Ama aksamlari iple cekiorum esim ilgilenio ben uyuyorum saolsun ama keske senn esin de daha anlayisli olsa, sonucta kv ile evli degilsin bugn var yarin yok bu adamlarin anlayissizligi neden var bilmemm. Benm esim de dogumda cektiklerimi gorunce melek oldu, umarim anlayissiz esler daha dusunceli olur ve destek gosterirler cunku bebek bakimi cok zorr... Anne olmak coook zor, kendinden once evladini dusunmek sirf onun icin kendine ii bakmak zorundasin Allah hepimizin yardimcisi olsun...
canım annesi bile olsa bazı şeyleri ben ondan bekliyorum onun destegine ihtiyacim var doğum yaptım kuzenim arkadaslarim çiçek yaptırmış kayınvalidem kolye yaptırmış adam bir çöp bile getirmedi 4 günlük lohusayken beni bırakıp izmire arkadaşının yanına gitti bunlar içime yer etmiş unutamıyorum kirginliklarim çok fazla bunlar sadece bazıları..lohusa olan ben değilim de kendisi gibi davranıyorBi kere milleti tamamen boşver ağzı torba değil ki edepsizlik sırf bu lafları demeye gelmisler iki güzel kelime etmezler kv için çok sanslisin güzel güzel geçinin her daim inşallah :) esin için idare et erkekler gerçekten genel olarak böyle az ya da çok belki annesi yardım ettiği için yardım etmiyordur ki eminim öyle benımkıde annem varken ağlamasına vs kızıp oda değiştiriyorum şimdi onun kucağına veeince beni anlıyor ve artık daha farklı o yüzden zamanla düzelecek canım. Inan
canım benim de sütüm iyiydi sütüm artsın diye hiç sevmediğim şeyleri yiyip içiyorum ama stres yaptığım için sütümün azaldığını hissediyorumÇok tatlısın yaa :):)
Bu sıkıntıyı çekmeyen varmı bilemiyorum.. Ama bu dönemde kimse gelmese çok iyi olur aslında, herkes herşeyi çok biliyo.. Dediğin gibi eşler gerçekten çok destekçi değiller, bizimkininde vRsa yoksa annesi.. Lohusa olan benim dün tartıştık meselagibi gibi.. Bunları takmamak eldemi neden sütümün olmadığı belli.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım bana da hediye geldi ,ben zaten çok beğeniyordum ama yenidoğan aparatını kullanamadım bir türlü, kızım içine oturmak istemedi. Artik 3 aydan sonra aparatsiz denemeyi düşünüyorum.Kizlar slm esim bana sormadan arkadaslarinin tavsiyesiyle momfortbaby kanguru siparis vermis yeni dogan seti kullanan var mi memnun musunuz?
Ne kadar düşünceli eşin:)) bende istiyorum bana bebek arabasına o kadar parayı boşuna mı verdik diyor ama 3. Ayda alıcam dinlemeyip :)Kizlar slm esim bana sormadan arkadaslarinin tavsiyesiyle momfortbaby kanguru siparis vermis yeni dogan seti kullanan var mi memnun musunuz?
Sagol canim cvp verdigin icin.ne bileyim ya pazar avm ye gezmeye gitmistik acaba ordami usuttu diye dusundum.insan disari cikmaya korkuyorbenim gecen haftalarda tıkalıydı serum fizyolojik sprey spnrası aspirator ile temizliyordum rahatlıyodu simdi geçti şükür bide banyo sonrası burunları güxel rahatlıyo gün aşırı yıkamanı tavsiye ederim ben yanlız olduğum için anca haftada 2 kere yıkayabiliyorum
@serifehsynMINIKKUS1 size erken derken galiba 53. Gunde ben de adet oldum gibi biraz kan geldi bakalim devam etcek mi
canım annesi bile olsa bazı şeyleri ben ondan bekliyorum onun destegine ihtiyacim var doğum yaptım kuzenim arkadaslarim çiçek yaptırmış kayınvalidem kolye yaptırmış adam bir çöp bile getirmedi 4 günlük lohusayken beni bırakıp izmire arkadaşının yanına gitti bunlar içime yer etmiş unutamıyorum kirginliklarim çok fazla bunlar sadece bazıları..lohusa olan ben değilim de kendisi gibi davranıyor
canım benim de sütüm iyiydi sütüm artsın diye hiç sevmediğim şeyleri yiyip içiyorum ama stres yaptığım için sütümün azaldığını hissediyorum
yok canım biz onların yaptığını yapamayız ben onun kadar düşüncesiz olamam en azından aynen iyice soguttu kendinden umarım biran önce duzelirAnlattıklarını duyunca yüzde yüz haklısın lagusayken zaten her şey farklı geliyo bi de kötü davranışlar sergileyince iyice soğutmus umarım zamanla aile olduğunu anlar bazen eşimin beni zor zamanımda onemsemedi inde bende içimden sende zora düş bi şey yok diyeceğim diyorum yine yapamıyorum
Benimki avent manuel. Asla ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm pompaya ne olur ne olmaz diye kv getirmişti. Çok lazım oluyormuş.. manuel olduğu için düzgün sagamiyorum sanırım yavaş yavaş basiyorum uzun sürüyor hem az süt birikiyor hem göğsü tam bosaltamiyorum. Sizin rakamlar çok iyi onun için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?