ya ne cabuk oldunuz siz oylekacinci gununuz?
Tamam canim haberini bekliyorum
Sağol canım seninde ağrısız gelir inşallahBenimde ilk defa sabah oldu karnım belim bakalım gelecek mi hayırlı olsun:)
Doğumdan sonraki 69. Gün geldi benim ben ekim görünümlü eylül annesi olunca doğum yapalı oldu bayaya ne cabuk oldunuz siz oylekacinci gununuz?
O da güzelmiş canım sen her gün gezmeye git benceZamanla düzelir inş uyuduğu 10 dk topu topu dr ne olmasını bekliyordun hep uyumasını mı dedi benim bildiğim ufacık bebek karnını doyurur uyur:) uyumadı mı canıma okuyor ama benimki akıllı gezmeye gidince yada eve misafir geldiğinde uyuyor kendini sevdirmiyor:) misafirler kapıdan çıkınca başlıyor:)
Kızlar baya ilerlemiş sayfalar giremedim uzun zamandır birşey sorucam benjm oğlan arada durup dururken öğürüyor sanki tükürüğündenmi boğuluyor acaba bilemem
Uyuyorsa iyi benim şimdiden bel iptal ağırda tosbik laf bitince aç yutuptan çocuk şarkılarını onları söyle:) benimki bırak yatmayı benide oturtmuyor bende açıyorum müzği dans ediyoruz annesini zayıflatmaya kararlı:)
ben dogal akışlı olanı kullanıyorum cok memnunum gaz olanyını min. indiriyor diğer biberonları kullanamadım.Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler. Benm tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Benm bebeğim 40 günlük ve aşırı gaz problemimiz var. Gece uykuda göğsümü pek tutamıyor bende sütümü sağarak biberonla veriyorm ama bu daha çok gaz yapıyor. Dr browns un biberonunj alacağm fakat ucu konusunda karar veremedim. Geniş agız mı doğal akış mı ?. Veya sizler nne kullanıyorsunz ? Yardımcı olursanz çok sevinirşm
Canım zar zor okuyorum yazışmalarınızı gerçekten 2 çocuklu olmak zormuş. Oğlumun sınavları vardı onlarla ilgilendim hala haftanın 3 günü misafir ağırlıyorum bugün hem gündüz hem akşam misafirim vardı dün gecede 4 de uyumuştuk 3-4 saatlik yarım yamalak uykularla yorgunluktan yıkılıp kalmıyorum çok şükür. Şuanda kızımı uyutma çabasındayım hiç tecrübeli anne falanda değilmişim arada çok zaman olunca unutmuşum gerçekten cadı zorluyor emmesi dert uyuması dert . Maşallah siz abla oldunuz artık bu aşıdan korkuyorum bende inşallah bizde kolay atlatırız özelde mi yaptırıyorsun aşılarınızı? Eki Görüntüle 1700596
bebeği yeşilimsi kaka yapan varmı normalde sarı yapıyordu dün ilk defa yeşil yaptı sizce neden olabilir?
Usumustur canım benim de öyle oldu da annem dedi dikkat et hemen geçiyor zatenbebeği yeşilimsi kaka yapan varmı normalde sarı yapıyordu dün ilk defa yeşil yaptı sizce neden olabilir?
Vallaha hic sorunlarimiz bitmiyor.benim bebisde genzi tikali heralde.duz zeminde yatirinca nefes alip vermekte zorlaniyor.serum fizyolojik sprey siktım.basinin altinida yukselttim.zor uyuyorkızlar bebeğim iki gündür hıckırıka benzer ses cıkarıyor ama hıckırık değil bu sesi neden cıkardığını çözemedim günde 4 -5 kere yapıyor sizdede olan varmı ?
zırt pırt doktora gitmekten artık utanıyorum doktora ben geldim demeye biyandan da korkuyorum bişeymi var diye.
Vallaha hic sorunlarimiz bitmiyor.benim bebisde genzi tikali heralde.duz zeminde yatirinca nefes alip vermekte zorlaniyor.serum fizyolojik sprey siktım.basinin altinida yukselttim.zor uyuyor
Canım bende olmuştu doktora gösterdim fazla beslenmeden oluyodur dedi puturlumuydu kakasi
Ya canım ben bu doktorları anlamiyorum benimki yarım saat memede kalsın demişti. Seninki 15 dakika demiş.. hangisine guveneceğimi bilemedim. Bebeğim 10 dakika duruyor diye üzülüyordum. Şimdi uyanikken hiç emmiyor. Kötünün kötüsündeyiz yaAğlamayınca insan doydu diye düşünüyor. Benim ki açken yıkar ortalığı. Ben de uzun uzun emzirirdim ama doktorum 15 dk.dan sonra o memeden Hayır gelmez diyor ağlamaz sa mama vermiyorum ben de ama sütümüz hala yeterince kilo aldırmıyor demekki. Doktor en son rejim yaptırıyorsun sen çocuğa dedi
Şu meşhur çaydanlıkta sipariş vermiştim bugün geldi mamsel olmuş adı inşallah içerik aynıdır işe yarar.
Benimkinde 5 dk yeter dediYa canım ben bu doktorları anlamiyorum benimki yarım saat memede kalsın demişti. Seninki 15 dakika demiş.. hangisine guveneceğimi bilemedim. Bebeğim 10 dakika duruyor diye üzülüyordum. Şimdi uyanikken hiç emmiyor. Kötünün kötüsündeyiz yane yapacağımi şaşırdım artık.
Benimde gezdirmektennkollarım kopuyor resmen yattıkları yerden bakınmayı öğrenseler artk keşkebenimkide aynı sizinki gibi bazen omuzuma alınca inalılmaz yoruluyorum yatmayıda sevmiyor hep kucakta evi gezecek tek derdi bu
Aynen 3 gündr bizde bu durumdayız cnm normalde gece memeyi uykulu halde kapardı hemen . Dun olayı çözdüm :) önce biberonu veriyorm 2 çekiyor hemen mememi dayıyorm ağzına :) çok şükür geceden beri emiyoruz .Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden
Benimki dün gece beni şaşırttı ve huysuzluk yapmadı emip uyudu hepAmin canim insallah Allah sabir versin bbize..
Sanirim.bizi de ayni kader bekliyo
otururken sorun yok ama ayaktayken cogu zaman gidiyo istemsizama dr dikisleri attiktan sonra makatimi da kontrol etti tamam ii buraya dikis gelmedi dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?