2015 Ekim Anneleri

Tamam canim haberini bekliyorum

O da güzelmiş canım sen her gün gezmeye git bence

benimkide aynı sizinki gibi bazen omuzuma alınca inalılmaz yoruluyorum yatmayıda sevmiyor hep kucakta evi gezecek tek derdi bu

ben dogal akışlı olanı kullanıyorum cok memnunum gaz olanyını min. indiriyor diğer biberonları kullanamadım.
benimkide memede hep doymadan uyudugu için sağıp veriyorum.

alllah nazarlardan korusun maşallah kızına bu gülücüklerini görünce insanın tüm yorgunlugu gidiyo valla
kaç günlük oldunuz?

kızlar bebeğim iki gündür hıckırıka benzer ses cıkarıyor ama hıckırık değil bu sesi neden cıkardığını çözemedim günde 4 -5 kere yapıyor sizdede olan varmı ?
zırt pırt doktora gitmekten artık utanıyorum doktora ben geldim demeye biyandan da korkuyorum bişeymi var diye.

Vallaha hic sorunlarimiz bitmiyor.benim bebisde genzi tikali heralde.duz zeminde yatirinca nefes alip vermekte zorlaniyor.serum fizyolojik sprey siktım.basinin altinida yukselttim.zor uyuyor

Vallaha hic sorunlarimiz bitmiyor.benim bebisde genzi tikali heralde.duz zeminde yatirinca nefes alip vermekte zorlaniyor.serum fizyolojik sprey siktım.basinin altinida yukselttim.zor uyuyor

benim gecen haftalarda tıkalıydı serum fizyolojik sprey spnrası aspirator ile temizliyordum rahatlıyodu simdi geçti şükür bide banyo sonrası burunları güxel rahatlıyo gün aşırı yıkamanı tavsiye ederim ben yanlız olduğum için anca haftada 2 kere yıkayabiliyorum

Ya canım ben bu doktorları anlamiyorum benimki yarım saat memede kalsın demişti. Seninki 15 dakika demiş.. hangisine guveneceğimi bilemedim. Bebeğim 10 dakika duruyor diye üzülüyordum. Şimdi uyanikken hiç emmiyor. Kötünün kötüsündeyiz ya ne yapacağımi şaşırdım artık.

Benimkinde 5 dk yeter dedi

Aynen 3 gündr bizde bu durumdayız cnm normalde gece memeyi uykulu halde kapardı hemen . Dun olayı çözdüm :) önce biberonu veriyorm 2 çekiyor hemen mememi dayıyorm ağzına :) çok şükür geceden beri emiyoruz .
Hergün yeni yeni huylar çıkartıyor bu bızdırıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…