2015 Ekim Anneleri

Hsyirli olsun cnm darisi basima bnde olsaydim bir korku basladi bndede

Canim ben annemle yıkıyorum suan 46 günlük. Fileye sırt üstü yatiriyorum yikiyorum sorun yok ama yuzustu cevirince kıyameti kopariyor başını yikarken nefesini toparlayamiyor annem bile tırsıyor ben hayatta cesaret edemem:)

Kizlar slm esim bana sormadan arkadaslarinin tavsiyesiyle momfortbaby kanguru siparis vermis yeni dogan seti kullanan var mi memnun musunuz?

Ayy bnde de 2 gündür adet sancılarım gibi ara ara sancı oluyor ama tık yok kacıncı gününde oldun cnm ablm doğumdan 6 ay snra olmuş inşlh bnm okdr sürmz

Canim maşallah bebişine. Bak senin doktorunda farklı birsey söylemiş benimki yarim saat kalmasi lazim demişti. Bende doymuyor diye üzülüyordum. 5dakika da nasıl doyar bebek diye anneme kızıyordum. Acaba gerçekten doktorunun dediği gibi 5 dakikada mi doyuyor benim kızımda.. yoksa bebekten bebeğe değişirmi?

Evet helva çok etkiliyor ben çok severim 10 gündür yemiyordum şimdi yemeye başladım yine arttı sütüm. Tahin helvası.

Canim elektrikli ile mi sagiyorsun?

Cnm doktorumuzun dediği eğer süt akışın çoksa bebeğinde hızlı emiyorsa 5 dk doyması için yeterli olur dedi ki benimkisi doymasa bırakmaz geri kalan zamnda memeyle oyalanıyorlarmış

Bizimki ne şapka ne kundak asla yaptırmadı. Banyodan sonra şapkasıni takıyorum çikarana kadar ne uyuyo ne emiyo devamlı ağlıyor. Kazaran uykuya dalarsa falan eğer gözüne inerse şapka garip garip sesler çıkarıyor boğulacak gibi, sanırsın burnu kapandı:) ne güzel senin bebiş maşallah bizimki fena:)

Cnm doktorumuzun dediği eğer süt akışın çoksa bebeğinde hızlı emiyorsa 5 dk doyması için yeterli olur dedi ki benimkisi doymasa bırakmaz geri kalan zamnda memeyle oyalanıyorlarmış
Evet süt akışı çok fazla ve çok hızlı emiyor. Ama ağlıyor işte memeden mutlu ayrilmiyor

Cnm pişik kremi sudocrem kullaniyom hergece yatarken suruyom sabahları temizliyom oglumun kıpkırmızı olan kaldıklarını yarım saate düzeltmişti ve pisikken bu bebek kesin kolik diyodum megerse piştikten agliyomus
Mama kullaniyonmu
evet pütürlü yapıyo dün 12 tane bez değiştirdik hemen hemen 9-10 tanesi kakalıydı.
bide kızımın poposunda pişik oldu bi bu eksikti sanki[/QUOTE
Mama kullaniyonmu

Kızlar baya ilerlemiş sayfalar giremedim uzun zamandır birşey sorucam benjm oğlan arada durup dururken öğürüyor sanki tükürüğündenmi boğuluyor acaba bilemem
Bizimki de yapıyor canım. Değişik sesler çıkarıyor,tükürükle boğuluyor, hırıldıyor, nefes alamıyormuş gibi ses çıkarıyor, ağzından köpük çıkarıyor ve bunun gibi bi sürü. Anneme göre hepsi normal. Doktorda sorun yok dedi.

Hep yazayım diyorum bi fırsat olmadı kızlar ben hippin süt artirici çayını iciyorum içinde rezene melisa falan var ondan mi bilmem ama ben ona yoruyorum bebisim gazini kendi hallediyo onu ictigim günler cart cart kendi cikariyo sizde bi deneyin isterseniz çok sukur daha gaz ilacı falan kullanmadik

Bizimki ilk günden alıştı belki ondan şapkaya ses çıkarmıyordur. Ama kundağı sevmiyor. Uyurken kundaklayıp yatırıyoruz, ara ara uyanıyor çırpınıp açmaya çalışıyor, hemen tekrar uyuyor. Ellerini çıkarıyor en sonunda.

bebeği yeşilimsi kaka yapan varmı normalde sarı yapıyordu dün ilk defa yeşil yaptı sizce neden olabilir?

Benımkıde yaptı usutmus olabilir ya da sen usutmus olabilirsin bi de kaka çok belediyse altında olabilir ama sürekli hale geldiyse dr a git enfeksiyon olmasin

Her doktorun farklı yaklaşımı oluyor canım.ama yarım saat emen bebek takılıyodur benimki de yapıyor arada seviyor memede kalmayı ama dikkat edersen güzel emiyorsa 15 dk dan sonra göğüs boşalıyor zaten. O yüzden doyuyordur miniğin merak etme
Evet helva çok etkiliyor ben çok severim 10 gündür yemiyordum şimdi yemeye başladım yine arttı sütüm. Tahin helvası.
Helva iyi hoş da kiloda yapıyor maalesef. Günlük ne kadar tüketiyorsun canım. Çok da severim

bebeği yeşilimsi kaka yapan varmı normalde sarı yapıyordu dün ilk defa yeşil yaptı sizce neden olabilir?
Normalmis canım doktor öyle demişti. Çeşitli sebepleri olabilirmiş çok emmesi, sadece laktoz ağırlıklı önsütü emmesi ya da annenin yeşil ağırlıklı beslenmesi gibi.. tabi bide üşütme belirtisi diye bir hurafede varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…