- 23 Şubat 2015
- 199
- 118
- 103
Yok cnm her cocuk zor atlatmıyor benimkinde sukur hic bir sey olmadıKizlar sag olun 30 aralikta olucaz asimizi dun misafirim vardi bacaktan kotu degilde koldan vurulan cok zor dedi : ( Allahim hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin insaAllah.
Yok cnm her cocuk zor atlatmıyor benimkinde sukur hic bir sey olmadı
Seni de kaybettik demekface açmamakta direnince burada son kalan ben olacağım sanırım
Canım ben aldım çok memnunum iyiki almisim gecen gun AVM ye gittik 3 saat uyudu kizim
Ben 1 aydır kullanıyorm kızlar çok memnunum pişman olmazsınız . Ewde ağlamak ataklarında bile takıp öyle uyutmuşluğm varKullaninca bilgi verirmisin canım
teşekkürler canım.Weewell canim ben memnunum
gel sende yahuuu seni de beklerizzzSeni de kaybettik demekface açmamakta direnince burada son kalan ben olacağım sanırım
Tabiki bilgi veririm canim.yani insallah diyelim . Unutmayip yazarım buraya da kanguru deneyierimiziKullaninca bilgi verirmisin canım
Bizim de bugün aşılarımız var kızım geceden beri gaz sancısı çekiyor birde aşı ağlatacak Yavrumu inşallah sorunsuzca atlatırız bu geceyş
bende açmıyorum cnm faceSeni de kaybettik demekface açmamakta direnince burada son kalan ben olacağım sanırım
bende açmıyorum cnm face
Kizlar bebegimde konak olustu ozellikle kaslarinda cok fazla saclarinda o kadar yok ne yapabilirim acaba bilen varmi
MINIKKUS1 kaygılım senin kanama kaçıncı gün bitti? Benim 42. Gün bitti sonra 45 48. Günler arası adet oldum. Bugünn64. Gün ve dünden beri lekelenmeler var. Acaba pko dan dolayı mı? Sende oldu mu böyle bişey
Aynen canim benim de esim 5 yil once kapatti simdi acmiyo bende hic acmadim napalim dedigin gbi gittiği kadar ☺Bir sen bir ben bir de S Sevdalinka00 kalacak galiba. Ya eşim de hiç açmamış ben de 5 yıl önce kapattım açmak istemiyoruz o yüzden açmayacağım ne yapalım artık buradaki muhabbet gittiği yere kadar gitsin
Canim siz adet oldunuz mu ben hic olmadim 20.gun filan kanama bitti 2 ayida gectik bir hafta filan beklcem daha galibaCanım ben adet oluyo gibi oldum ama olmadım henüz düzgün şekilde hiç adet olmadım2.5 ayda bir kere ped koydum oda ikinci gün gitti
Canim enerjisi yetecek mi acep yani dinç mi cunku bebisler zorluyor ya arada bende dusunuyorm nasil olcak diye bizimkiler baska illerde gelip baksa hasta hic gozu almaz demiyo zaten bakarim diye esimin vardiyayi ayarlicaz zor canim ama napalimBenim de doğum iznim 18 arslıkta bitti 24 gün yıllık iznim var ona başladım. Sonra da rapor almak istiyorum alabilirsem. Kv ysilı ama ille ben bakıcam diyor. Kendi annem de uzakta sürekli gelemez. kv eline düştük yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?