2015 Ekim Anneleri

Kızlar ben ocak 19 da işe başlıycam şu an buzlukta 3000 ml sut biriktirdim daha da her gün 120-130 ml biriktircem günde kaç ml içiyormuş bebekler bilen var mı 8-9 sa yanında olamıycam ne kadar tüketir ki
Maşallah canım Allah daha bol versin sütünü arttırmak yaptığın birşey var mı?

Ben kullanıyorum cnm bence güzel hava yutmasını engelliyor meme ucu da bence iyi annem az çıktıpını bebeğin zorlandığını söylüyor bence normal ama. Ben bşberonu en son kayantırken çok tuttum o yüzden içindeki plastik aksam sanırım genleşti ve emzikte hava birikiyor foşş diye bir ses çıkıyor ya öyle oluyor ondan önce hiç emzik kısmı büzüşmezdi. Yenisini alacağım mecbur. :)

Selam canım maşallah bebeğine çok tatlı. Hangi meyvelerin sularını veriyorsun şuanda. Gazsız olması çok iyi bizim hala devam ediyor ağlamalarımız. Dedeler torunları çok sever benşm babamda uğurlarken gözleri doluyor.

Teşekkür ederim cnm.extreme e de bakıyoruz bakalım hangisi nasip olacak:)

Akşam ağlamaları bitti mi ?biz de 53 günlüğüz söylediğin akşam saatlerinde coşuyor ağlıyor
Sadece biogaia kullanırken kesilmemişti sab simplex e de başlayınca önce azaldı sonra kesildi hatta iyi diye geçen gün damlayı kesmeyi denedim yine eskiye döndü tekrar başladım

Sadece biogaia kullanırken kesilmemişti sab simplex e de başlayınca önce azaldı sonra kesildi hatta iyi diye geçen gün damlayı kesmeyi denedim yine eskiye döndü tekrar başladım
Ikisini birden Kaçar damla kullanıyorsun.nurse harvey kullanıyorum o bitmek üzere o bitince bi de bunlardan alayım o zaman

Şimdilik medela calm kullanıyorum. ama onun emziği ayrıca satılmıyor sanırım. Değiştireceğim zaman dr browns alayım diyorum. Teşekkürler canım.

Hafif olması da çok güzel cnm.aklıma takılan bu anakucaklarina bizim bebisler yazın biner mi yani küçük gelir mi
Ben de casual Cadillac kullanıyorum. çok memnun kaldık. Yalnız anakucağı şuan anca oluyor yaza kadar bebişler sığmayabilir

Merhaba anneler bebişlerimiz büyüyor çok şükür çalışan anneleri benim gb işe başlama sıkıntısı sarmıştır. Ben çok üzülüyorum yıllık iznimi umarım kullandırırlar işyerinde çalışan sıkıntısı var olmadı rapor alacağım 5/6 aylık olsalardı hiç değilse. .birgün mutlaka ayrılcağız nasipse annem bakacak ama hala aklım kızımda.

Maşallah canım Allah daha bol versin sütünü arttırmak yaptığın birşey var mı?
yok cnm bol bol emiyor yarım sa emmesin göğüslerim geriliyor ,o emmeye alıştırdı beni de surekli üretiyorum sut:) sık emzirmek önemli cnm.her ay da 900-1000 gr alıyor

yok cnm bol bol emiyor yarım sa emmesin göğüslerim geriliyor ,o emmeye alıştırdı beni de surekli üretiyorum sut:) sık emzirmek önemli cnm.her ay da 900-1000 gr alıyor
ama çalışmaya başladığım da daha seyrek emzireceğim için o zaman rezene ve kimyon tohumu içerim

Selam seni gorunce ben de rahatladim benim oglumda cok az anne sutu ve cogunlukla mama aliyor. Bizimde kilonalisiniz fazla bende bundan cok korkuyodum ama smd biraz biraz bunun normal oldugunu anladim. Bizimki cmrtesi 3 ayini doldurucak bakalim kac kilo olmus. Seninkide benim ki gibi uzun boylu masallah. Bebeklerimizi guzel gunlerde buyutelim isallah

Kızlar günaydın öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun bebislerimize Rabbim sağlık versin.dun 2 ay aşılarını yaptırdım mi verem aşısı haftaya olmasina rağmen ateşi 38i gördü çok korktum Allah'im bundan kötüsünü göstermesin.calpolla düşürdük baya hırsızdı sürekli kipirdandi eli kolu durmadı ses çıkartarak uyudu böyle inleme sizdede oldu mu? Bide kızlar stresten mi bilmiyorum ben regli oldum olanınız var mi normalde süt korur derler bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…