Maşallah canım Allah daha bol versin sütünü arttırmak yaptığın birşey var mı?Kızlar ben ocak 19 da işe başlıycam şu an buzlukta 3000 ml sut biriktirdim daha da her gün 120-130 ml biriktircem günde kaç ml içiyormuş bebekler bilen var mı 8-9 sa yanında olamıycam ne kadar tüketir ki
Ben kullanıyorum cnm bence güzel hava yutmasını engelliyor meme ucu da bence iyi annem az çıktıpını bebeğin zorlandığını söylüyor bence normal ama. Ben bşberonu en son kayantırken çok tuttum o yüzden içindeki plastik aksam sanırım genleşti ve emzikte hava birikiyor foşş diye bir ses çıkıyor ya öyle oluyor ondan önce hiç emzik kısmı büzüşmezdi. Yenisini alacağım mecbur. :)Kızlar dr browns biberonu kullanan var mı merak ediyorum onu. Medela calm kullanıyorum ben ters çevirince hiç akmıyor bebek emerse geliyor sadece. Avent bana çok akıtıyor gibi geldi. cam olanı var ama çok kolay akıtıyor iyi değil bence
Selam canım maşallah bebeğine çok tatlı. Hangi meyvelerin sularını veriyorsun şuanda. Gazsız olması çok iyi bizim hala devam ediyor ağlamalarımız. Dedeler torunları çok sever benşm babamda uğurlarken gözleri doluyor.iyi akşamlar kızlar girmeyeli buraya ne çok oldu özledim hattabiz 3 ay 13 günlükEki Görüntüle 1730333 Eki Görüntüle 1730334 gaz maz sorunu kalmadı artık darısı herkese inşallh. oğlum sadece mama ile besleniyor malum. 15 günde 1-1 buçuk kilo alıyor biraz obur iştahlı ama fazla vermiyorum hiç. 3 saatte 120 cc veriyorum. Sağlık ocağında 4. ayda itibaren ek gıdaya başlayın meyve suyu püresi yoğurt verebilirsin çok obur dedi. ayın 15 inden sonra başlıcam inş. Çok değil tabi zaten günlük 5 çay kaşığı meyvenin sularından veriyorum alışsın. Öyle işte ya çok seviyorum oğlumu hattaaa yaz çıktıktan sonra bir daha istiyorum zaten zar zor doğurdum ara verince olmuyor. Şimdi 66 cm 8 kilo maşallah Bir de foto da görüldüğü gibi dedesini yani babamı çok seviyor biz çağırınca ağlıyor dedesinin kucağundan gitmiyor kimseye
Akşam ağlamaları bitti mi ?biz de 53 günlüğüz söylediğin akşam saatlerinde coşuyor ağlıyor68 günlük biogaia ve sab simplex kullanıyorUz bizimde hep akşamüstü başlardı 6 gibi bazen 11 e kadar ağlardı
Hafif olması da çok güzel cnm.aklıma takılan bu anakucaklarina bizim bebisler yazın biner mi yani küçük gelir miCasusl cadillac air aldık çok da memnunuz sürüşü vs gayet iyi
Teşekkür ederim cnm.extreme e de bakıyoruz bakalım hangisi nasip olacak:)ben baby2go nun lirica modelini aldım canım fena değil. oldukça hafif muadillerine göre. anakucağını kullanıyoruz şimdilik onda sıkıntı yok. ama tek eksi yön olarak portbebe kısmı biraz dar gibi geldi oturur konuma alınca. ne kadar süreyle kullanılır bilmiyorum
Sadece biogaia kullanırken kesilmemişti sab simplex e de başlayınca önce azaldı sonra kesildi hatta iyi diye geçen gün damlayı kesmeyi denedim yine eskiye döndü tekrar başladımAkşam ağlamaları bitti mi ?biz de 53 günlüğüz söylediğin akşam saatlerinde coşuyor ağlıyor
Ikisini birden Kaçar damla kullanıyorsun.nurse harvey kullanıyorum o bitmek üzere o bitince bi de bunlardan alayım o zamanSadece biogaia kullanırken kesilmemişti sab simplex e de başlayınca önce azaldı sonra kesildi hatta iyi diye geçen gün damlayı kesmeyi denedim yine eskiye döndü tekrar başladım
Ben de kullanıyorum. Biogai 5 damla sab simplex 8 damla.Ikisini birden Kaçar damla kullanıyorsun.nurse harvey kullanıyorum o bitmek üzere o bitince bi de bunlardan alayım o zaman
Şimdilik medela calm kullanıyorum. ama onun emziği ayrıca satılmıyor sanırım. Değiştireceğim zaman dr browns alayım diyorum. Teşekkürler canım.Ben kullanıyorum cnm bence güzel hava yutmasını engelliyor meme ucu da bence iyi annem az çıktıpını bebeğin zorlandığını söylüyor bence normal ama. Ben bşberonu en son kayantırken çok tuttum o yüzden içindeki plastik aksam sanırım genleşti ve emzikte hava birikiyor foşş diye bir ses çıkıyor ya öyle oluyor ondan önce hiç emzik kısmı büzüşmezdi. Yenisini alacağım mecbur. :)
Ben de casual Cadillac kullanıyorum. çok memnun kaldık. Yalnız anakucağı şuan anca oluyor yaza kadar bebişler sığmayabilirHafif olması da çok güzel cnm.aklıma takılan bu anakucaklarina bizim bebisler yazın biner mi yani küçük gelir mi
Sizde de aynı etkiyi gösterdi mi memnun musun gaz ağlamaları geçti öiBen de kullanıyorum. Biogai 5 damla sab simplex 8 damla.
yok cnm bol bol emiyor yarım sa emmesin göğüslerim geriliyor ,o emmeye alıştırdı beni de surekli üretiyorum sut:) sık emzirmek önemli cnm.her ay da 900-1000 gr alıyorMaşallah canım Allah daha bol versin sütünü arttırmak yaptığın birşey var mı?
ama çalışmaya başladığım da daha seyrek emzireceğim için o zaman rezene ve kimyon tohumu içerimyok cnm bol bol emiyor yarım sa emmesin göğüslerim geriliyor ,o emmeye alıştırdı beni de surekli üretiyorum sut:) sık emzirmek önemli cnm.her ay da 900-1000 gr alıyor
:)Senden de Allah raziolsun cnm.çok sevindim bebeğinin almasına:)
Yok bebeğe vermiyorum kendim içicem sutume geçer herhaldeOlur heralde ama aktardan aldığın bebeğe verilir mi bilmiyorum dr milupanınkini verebilirsin demişti
büyük ölçüde azaldı canım çok şükür. Zaten zamanla da geçiyormuş biraz. ilaçları denemeni öneririm.Sizde de aynı etkiyi gösterdi mi memnun musun gaz ağlamaları geçti öi
Selam seni gorunce ben de rahatladim benim oglumda cok az anne sutu ve cogunlukla mama aliyor. Bizimde kilonalisiniz fazla bende bundan cok korkuyodum ama smd biraz biraz bunun normal oldugunu anladim. Bizimki cmrtesi 3 ayini doldurucak bakalim kac kilo olmus. Seninkide benim ki gibi uzun boylu masallah. Bebeklerimizi guzel gunlerde buyutelim isallahiyi akşamlar kızlar girmeyeli buraya ne çok oldu özledim hattabiz 3 ay 13 günlükEki Görüntüle 1730333 Eki Görüntüle 1730334 gaz maz sorunu kalmadı artık darısı herkese inşallh. oğlum sadece mama ile besleniyor malum. 15 günde 1-1 buçuk kilo alıyor biraz obur iştahlı ama fazla vermiyorum hiç. 3 saatte 120 cc veriyorum. Sağlık ocağında 4. ayda itibaren ek gıdaya başlayın meyve suyu püresi yoğurt verebilirsin çok obur dedi. ayın 15 inden sonra başlıcam inş. Çok değil tabi zaten günlük 5 çay kaşığı meyvenin sularından veriyorum alışsın. Öyle işte ya çok seviyorum oğlumu hattaaa yaz çıktıktan sonra bir daha istiyorum zaten zar zor doğurdum ara verince olmuyor. Şimdi 66 cm 8 kilo maşallah Bir de foto da görüldüğü gibi dedesini yani babamı çok seviyor biz çağırınca ağlıyor dedesinin kucağundan gitmiyor kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?