2015 Ekim Anneleri

slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.

Canim cok uzuldum allah sabir versin. En kisa zamanda insallah saglikli birbebegin olur sonra burda paylasirsin bizimle.

Arkadaşlar merhaba. Bende Ekim annesiyim Allah nasip ederse.. Henüz doktora gidip ultrasona girmedim hiç.
9 şubatta beta 50.4 ü doktor 15 gün sonra gel dedi. Bende ultrasona girmeden sadece kan tahlili yaptm bikaç defa.
Geçen hafta pazartesi yani 16 şubatta beta 2676 ydı. Yarına randevum var.
Yarın acaba hem kese hem kalp atışları duyulur mu sizce yada erken mi biraz daha beklemeli miyim ? Karar veremedim ne yapacağıma.
Keseyi gorursun Canım ama kalp atışını bilemiyorum

slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.

Canim Allah sifa versin ben de ekimde dusuk yaptim bak simdi yine hamileyim çok şükür Allahtan gelene her zaman sukretmek. SEn de hic umidini kaybetme geçmiş olsun

Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır topiğe girmiyorum en son 7 Ocak 2015 tarihinde regl oldum suan 6+5 haftalık hamileyim yalnız kalp atışını duyamadık yada çok yavaş dedi hafta sonunu bekliyelim dedi sizde durumlar nasıl birde benim karın ,kasık,ve belde çok ağrım oluyor..

kızlar ben bugün arada rahim kasılmaları ve hafif gögüs ağrısı dışında hiç bir şey hissetmiyorum ne yorgunluk ne açlık ne uyku sanki tüm belirtilerim buhar olup uçtu. kaç gündür evde uyukluyordum. bugün işe gittim geldim falan hala kendimi yorgun hissetmiyorum. normal mi sizce yani bana birden ürkütücü geldi de.

o hastanede de sanırım bir doktor adı ilker di sanırım çok iyiymiş dikişleri muntazam ve acısız çok iyi yapıyomuş sezeryandan.selda hanımı beğenmezsem bende avcılar hospital ı düşünüyorum.
ismini tam öğrende cnm bi gidelim :)

Arkadaşlar merhaba. Bende Ekim annesiyim Allah nasip ederse.. Henüz doktora gidip ultrasona girmedim hiç.
9 şubatta beta 50.4 ü doktor 15 gün sonra gel dedi. Bende ultrasona girmeden sadece kan tahlili yaptm bikaç defa.
Geçen hafta pazartesi yani 16 şubatta beta 2676 ydı. Yarına randevum var.
Yarın acaba hem kese hem kalp atışları duyulur mu sizce yada erken mi biraz daha beklemeli miyim ? Karar veremedim ne yapacağıma.
Son adet tarihin ne zaman canım? Kese görünür muhtemelen 5 haftalıksa, ama kalp atışı için erken olmalı.

Kızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları? :KK43:(
bu yaşadığını bende düşük yaptığım hamileliğimde yaşadım canım hatta düşükte yapınca sinirlerim bozulmuştu hayırlı olsun diyenler üstüne birde geçmiş olsun diye aradı benimde aynı anlayışsızlığı kayınvalidemler yaptı hatta ortak tanıdığımız arkadaşlarıma ben söylemedim o söylemişti kızcağız kırıldı birde bana o yüzden bu sefer sadece annemle babam biliyor eşim 10. haftadan önce söylemek yok diye sıkı sıkı tembihledi o yüzden. hissettiklerini anlıyorum bence kibarca konuşup ailene kendini kötü hissetiğini anlatabilirsin en azından için biraz rahatlar. olan olmuş çünkü. en azından bir daha senden izinsiz böyle başka şeyler yapmazlar. ben düşük yapınca kayınvalidemler çok kötü hissedip pişman olmuşlardı çünkü.

geçmiş olsun canım. bende haziran ayında ve ekim ayında yaşadım aynını rabbim en kısa zamanda yine versin inşallah sağlıkla sıhhatle

kızlar ben bugün arada rahim kasılmaları ve hafif gögüs ağrısı dışında hiç bir şey hissetmiyorum ne yorgunluk ne açlık ne uyku sanki tüm belirtilerim buhar olup uçtu. kaç gündür evde uyukluyordum. bugün işe gittim geldim falan hala kendimi yorgun hissetmiyorum. normal mi sizce yani bana birden ürkütücü geldi de.
canım genelde seninle benim belirtilerim aynı günlerimiz de yakın sanırım ondan:eek:bende bazı günler hiç belirtisiizm bugün de öyle gayet enerjik hissediyorum:KK49:işe gitmek iyi geliyor bize evdeyken çok dinliyorum ben kendimi:KK15:

Önceki olumsuz sonuçlanan gebelik tecrübemden sonra müjdelemeye korktuğum için şimdilik herkese söylemedik. Yoksa yedi cihana ilan etmeyi çok isterdim
Benimde 1 kürtaj bir dusuk oldu hepsinde soyledim.dedigim gibi ben mutlu olunca bi garip oluyorum.allahim kotuu ddusunceliinsanlardan korusun

Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır topiğe girmiyorum en son 7 Ocak 2015 tarihinde regl oldum suan 6+5 haftalık hamileyim yalnız kalp atışını duyamadık yada çok yavaş dedi hafta sonunu bekliyelim dedi sizde durumlar nasıl birde benim karın ,kasık,ve belde çok ağrım oluyor..
Canim hayirli olsun bebegin.baskaa bi doktora girun sakin 1 kisiyl yetinmee.kahverengii leken geliyomuu

Annesii kaygilanma arada oyle okur.tekmede atmiycak 1-2 gun bebekelr arada uyurr dinlenir.bakl seninki şimdiden senii dusunuyoo

Back
X