2015 Ekim Anneleri

kizlar ben bugün öyle halsizim ki sabahtan beri kendime gelemedim :KK43: dört beş gündür böyleyim bugün daha berbat..sizde boylemisiniz bu normalmi :KK43: cuma günü doktoruma sorucam
enerji durumum sifirin altinda eksi yüz :KK43:
beenn bende öyleyim canım ya dün ğaso uyudum sanki kemiklerim dökülüyo gibi heryerim ağrıyo

Benim hipotroidim var canim ilaç kullanmaya devam doktorum endokrine git dedi cumaya dahiliyeye aldım direk randevu alinmiyor sevk lazım..ayda bir hamilelik boyunca kan verip degerlerime bakılacak...senin tsh kaç ? ne kullaniyorsun ?
tsh 0.68
t3 3.38
t4 1.01
geçen yaz insülin direnci teşhisiyle birlikte hipotroid konuldu tiromel ve glifor kullandım bi süre sonra bebek düşündüğüm için aksattım içmedim şimdi sınırda gördüm senin değerlerin nasıl canım?

beenn bende öyleyim canım ya dün ğaso uyudum sanki kemiklerim dökülüyo gibi heryerim ağrıyo
Aynen yaa sanki grip olursun böyle her yerin ağırir aynı öyle neden oluyorki acaba :KK53: insan korkuyor acaba bebisemi bişey oldu allah korusun ben böyle oluyorum diyorum manyakca düşünceler kafamda o_O cuma günü kalp atışlarını bir duysaydik hayirlisiyla

tsh 0.68
t3 3.38
t4 1.01
geçen yaz insülin direnci teşhisiyle birlikte hipotroid konuldu tiromel ve glifor kullandım bi süre sonra bebek düşündüğüm için aksattım içmedim şimdi sınırda gördüm senin değerlerin nasıl canım?
Canim sen hipotroid değilsin değerin hipertoridin sinirinda...ilaç kullanmana şu aşamada gerek yok..Ben artık bu konuda uzmanlaşmış biri oldum çünkü esimde hipertroid...ama kan tahlilini üç hafta sonra tekrarla.ben 150 mg ilaç kulllanmama rağmen geCen ay 1.58 di degerim normaldi yani ;) bende bugün kan verdim bakalım kaç oldu

Aynen yaa sanki grip olursun böyle her yerin ağırir aynı öyle neden oluyorki acaba :KK53: insan korkuyor acaba bebisemi bişey oldu allah korusun ben böyle oluyorum diyorum manyakca düşünceler kafamda o_O cuma günü kalp atışlarını bir duysaydik hayirlisiyla
aynen canım ben kalp atışlarını duydum hala acaba iyi mi terslik yoktur gelişimi iyidir dimi diye düşünüp duruyorum merak bitmiyo canım herşey onları düşündüğümüz için gerçi. ama bazı insanlarda çok rahat oluyo ya öyle olmak isterdim benim aklımda binlerce sorular şunu yaptım acaba bişey olur mu bunu yedim bişey olur mu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar aranızda sağlık ocağında tahlilleri yaptıran var mı yaptıran varsa hangi tahlilleri yaptırdılar

Canim sen hipotroid değilsin değerin hipertoridin sinirinda...ilaç kullanmana şu aşamada gerek yok..Ben artık bu konuda uzmanlaşmış biri oldum çünkü esimde hipertroid...ama kan tahlilini üç hafta sonra tekrarla.ben 150 mg ilaç kulllanmama rağmen geCen ay 1.58 di degerim normaldi yani :KK66: bende bugün kan verdim bakalım kaç oldu
http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=20&m3=246
bak burda 1-2 değerleri arasında bulunmalı diyor inşallah dedğin gibidir bu arada aynı yaştayız :)

aynen canım ben kalp atışlarını duydum hala acaba iyi mi terslik yoktur gelişimi iyidir dimi diye düşünüp duruyorum merak bitmiyo canım herşey onları düşündüğümüz için gerçi. ama bazı insanlarda çok rahat oluyo ya öyle olmak isterdim benim aklımda binlerce sorular şunu yaptım acaba bişey olur mu bunu yedim bişey olur mu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Evet dogana kadar endise hiç bitmeyecek onun artık iyice bilincindeyim bende ;) bende isterdim rahat olmak ama ben zaten 6,5 sene sonra tüp bebekle kavustum yavruma korkularim çok daha fazla..rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza aldigimiz gunleride gösterir inşallah

kızlar aranızda sağlık ocağında tahlilleri yaptıran var mı yaptıran varsa hangi tahlilleri yaptırdılar
Ben galiba tamamen olmasa da rahat olanlardanım ama tabiki arada yine oluyor endişeler.
Ben adetten bir gün önce gittiğimde oradaki dr eğer pozitif çıkarsa hazırlık olsun diye diğer tahilleri de yaptırmıştı: tam kan, glukoz, kolsetroller, AST, ALT, ALP, GGT, üre, kreatinin, demir, demir bağlama, CK, LDH, amilaz, protein, albumin, bilirubinler, sodyum, potasyum, klor, kalsiyum, ASO, CRP, romatoid faktör, magnezyum, t3, t4, TSH, vdrl-rpr, anti HIV, anti HBs, hbsag, anti HCV (elisa) bunların hepsi bakıldı

Kızlar bu aksam kahverengi akıntım oldu biraz çok korkuyorum. Doktora gittik her şey normal bebeğin kalp atışları kese iyi dedi sorun yok dedi ama ben hala korkuyorum dua edin. Kaybedecegim diye sürekli Ağlıyorum çok kötüyüm. Belimde ağrıyor uyandım ama geçmedi. Ne yapmalıyım.

Kızlar bu aksam kahverengi akıntım oldu biraz çok korkuyorum. Doktora gittik her şey normal bebeğin kalp atışları kese iyi dedi sorun yok dedi ama ben hala korkuyorum dua edin. Kaybedecegim diye sürekli Ağlıyorum çok kötüyüm. Belimde ağrıyor uyandım ama geçmedi. Ne yapmalıyım.
canım strese sokma kendini bak doktorda demiş Allahın izniyle bişey olmaz adet döngülerinin olduğu zaman da gelebiliyormuş belki öyledir birde erkek çocuk olursa arada hafif lekelenmeler olurmuş allahım bağışlasın sağ salim sağlıkla canım hepimizinkini

Ben galiba tamamen olmasa da rahat olanlardanım ama tabiki arada yine oluyor endişeler.
Ben adetten bir gün önce gittiğimde oradaki dr eğer pozitif çıkarsa hazırlık olsun diye diğer tahilleri de yaptırmıştı: tam kan, glukoz, kolsetroller, AST, ALT, ALP, GGT, üre, kreatinin, demir, demir bağlama, CK, LDH, amilaz, protein, albumin, bilirubinler, sodyum, potasyum, klor, kalsiyum, ASO, CRP, romatoid faktör, magnezyum, t3, t4, TSH, vdrl-rpr, anti HIV, anti HBs, hbsag, anti HCV (elisa) bunların hepsi bakıldı
ooo birsürü tahlil yapılmış ben yarın gideceğim banada yaparşar mı acaba aslında öncedende gittim kayıt yaptırmaya ama hiç bişey diyen olmadı

Kizlar Hamilelik Rehberi diye bir uygulama var akilli telefonlar icin. Cok faydali buldum size de tavsiye etmek istedim... Saglicakla ;)

Back
X