2015 Ekim Anneleri

.

Cnm benimmm cok saoll sonunda Rabbim nasip ettiii cok sukur tamamina da erdirir hayirlisiylaaa insalllaaahhh

Allah hayırlısıyla yüzünü gösterir inşallah, içini ferah tut; sakın stres yapma. Yüce rabbim korur meleğini sen merak etme. Seni takipteydim valla, inan çok çok sevindim...

B

Benide saglik ocagindan aradilar dun.kadin diyokii gebelik devam ediyosa sisteme gireyim.heean dusebilir bosuna islem yapmayalım.hasbinallahh dedim.sonrada yanlis anlamayin herkese boyle diyoruz diyoo
evet, onalr için çok sıradan işey aslında tabi ama biz öyle bakamıyoruz:110:

bende folik asit kullanıyorum sabahları süt badem yumurta bunları yemeye özen gösteriyorum ayrıca 2 litre su içiyorum meyve yiyorum ekmek yemiyorum yemekleri yoğurt ile yiyorum et olarak köfte yapıyorum fırında güzel oluyo daha balık yemedim o da cuma günü inş cuma günleri balık günüm olsun diye düşünüyorum mide bulantim yok genelde de canım tuzlu şeyler istiyo pek tatlı görmek istemiyorum :kk77:

Canım benim yorum arkadaşımıza değil zaten, doktorun söylemini saçma buldum. Benim doktorum ilaç bile tavsiye etmiyor, ne versem fayda etmeyecek çünkü yaşayacaksın diyor ki bir çok doktor böyle söylüyor. Bulantı ile gebeliğin sağlıklı ya da sağlıksız olması bağdaştırılamaz. Bir çok kadın bulantı yaşar, yaşamayanlar elbetteki şanslı kesim buna bir lafım yok. Çok isterdim bulantısız bir hamilelik geçireyim.
Kesinlikle katılıyorum canım bende aynını dedim doktor aklınca rahatlatmış ki hiç düşünmemiş bi laç güne bulantı olunca bebeğe bişey oldu sanıcak kadıncağız ...ben her bulantımda buruklaşıyorum tek tesellim sağlıkla büyüsün :)

48 saat önce değerim 220 di şuan ise 375 doktorum tam 2 katı çıkmadığı için değerim kürtaj olmalıymışım dış gebelik olabilirmiş ne olurrr annelerr bana cvp verin hepinizin değerleri 48 saatte tam 2 katımı çıktı ne olur cvp verinn

48 saat önce değerim 220 di şuan ise 375 doktorum tam 2 katı çıkmadığı için değerim kürtaj olmalıymışım dış gebelik olabilirmiş ne olurrr annelerr bana cvp verin hepinizin değerleri 48 saatte tam 2 katımı çıktı ne olur cvp verinn
Canım doktorunu değiş aynı şeyi şeyi başka doktordan duymadan gerçekleştirme bende ikinci bi testi bile yapmadı kader bu işler ama istiyorsan bi başka yere daha görün

Amann haa dur helee.benim oglumde deger 26-32"-68-217 diye gittiii.senn bi dahaa kan ver.onemli olan 2 katt diiil artmasii diye biliyorum.makinalar bile arzalii olcebiyo

Selamlar kızlar..bulantı olsa mi iyi olmasami iyi bilemedim yahu :KK48: benimde yok sadece arada bir bulaşır gibi yokluyor o kadar...ama enerJim hiç yok yetinden duramayan işi olmasa bile kendine is bulan insan gitti yerine habiRe yatan insan geldi hicccc halim yok:KK43: esimde netten arastirmis beni sürekli böyle görünce plasenta olusmaya çalıştığı için böyle yorgun halsiz olunurMuş :KK51: dört ay suruyormus sonradan söylüyor bunuda moralim bozulmasın diye :KK53:

ay ne tuhaf doktormus o öyle hayret
verdiğin saatte çok önemli 220 olduğunda kacda vermiştin en son verdiğinde kacda verdin? ben kan verirken aynı saatte vermeye dikkat etmiştim..61 122 287 cikmisti ama son gün 1,5 saat geç vermiştim hemen fark etmişti

Valla arkadasim ayni duygular icindeyizzzzz
belki de eekendir blmiom herkes bulantisi olmasin ister ama ben istiyorum sanki bisiler ters gidio gibi gelio bana uyku halsizlik agiz kurulugu istah az sa kasik agrisi ara ara vuruyo baska da belirti yok

Steteskopu bilmem de, bebek kalp atışı duymak için cihaz varmış, forumda onun lafını gördüm demin.
Belki de biliyorsunuzdur gerçi :) sizden kaçmaz ama, bu da bir örneği. 23. haftadan sonra duyuluyormuş.

http://www.e-bebek.com/angelsounds-anne-karninda-bebeginizi-dinleyin_ANS-JPD-100S
ürüne baktım canım teşekkürler tavsiyen için, :) hiçhaberim olmadı böyle bir cihazdan. arz talep meselesi demekki şimdi artık üretilmeyen şey yok. :) benimde kontrolüm mart 18 inde ama 21 mart cumartesi gideceğiz galiba. o zamana nasıl sabredeceğim bilemiyorum, ama mutlaka şu steteskopla dinlemeye çalışacağım :KK70: inşallah dinlersem sonucundan mutlaka haber veririm. :)

Canım 2 gün sonra tekrarla tekrar değerini. Bildiğim kadarıyla %60 üstü artması yeterliydi. Seninde çok şükür ki artmış ama mutlaka takip et 2 günde bir kan ver. Benim hep %100 hatta daha fazla artmıştı ama herkesin bir olacak diye bir durum yok. Canını sıkma bana artışın kötü gelmedi.

güzel anneler bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi, :KK54: özel hastanede doktorum kontrolü 18 mart çarşambaya vermişti, ancak eşim hastaneden çıktıktan sonra gezmeye gideriz diye hafta sonuna muayeneye gideriz dedi, malum cumartesi günleri özel hastaneler yarım gün çalışıyor, o zamana kadar 12. haftaya giriyorum, muhtemelende 2 li test yapacaklar, sizce cumartesi günü 2. test tahlili yapılır mı?

CANIM ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ HEMEN BAŞKA Bİ DOKTORA GİT HEMEN KESİN HÜKÜM MÜ VERİLİR NASIL DOKTOR O. BENİM ABLAMINKİDE AYNI ÇOK DÜŞÜKTÜ DEĞER DIŞ GEBELİK DEMİŞLERDİ BAŞKA DOKTORA GİTTİ KAN DEĞERLERİ BELLİ ARALIKLARLA TAKİP EDİLDİ MEĞERSE DÖLLENMESİ BATTAN 2 GÜN ÖNCEKİ İLİŞKİ İLE OLMUŞ ;) YANİ SAKIN ÜZME KENDİNİ

belki de eekendir blmiom herkes bulantisi olmasin ister ama ben istiyorum sanki bisiler ters gidio gibi gelio bana uyku halsizlik agiz kurulugu istah az sa kasik agrisi ara ara vuruyo baska da belirti yok
Heh bendede agiz kurulugu ve tatsizligi uykumda yok.amaa hep bi halsizlik hepbi yatma istedii.nezaman senin kalp duyum günün

Günaydınlaaarr :KK3: Mutlu günler..

Canım stres yapmaa.. Devam etmiyor di mi şimdi? Çok geçmiş olsun.. dinlen canım. Sadece dinlen.. doktor da sorun yok demiş. Maşallahı vardır bebeğinin :nazar: Üzülme sakın..

Hayırlı olsun :) :nazar: Olabilir öyle ağrılar canım.. Bebişin yerleşmeye çalışıyordur hayırlısıyla :KK68:

Ben de çok korkuyorum.. Ne koku hassasiyeti, ne canımın bir şey çekmesi, ne mide bulantısı.. İnşallah rahat bir hamilelik geçireceğimiz için böyledir.. Akşamları eklem ağrılarım oluyor, uzanıyorum. Gün içinde ara ara da kasık ağrısı oluyor. Başka da bir belirti yok.. Ne bebeği gördüm, ne kalp atışını duydum.. İnşallah bizimledirler yaa.. 1 hafta daha beklicem böyle :KK51:
Gunlerimiz yakin canim bizimde 2 hafta once nokta gibi gordu doktorumuz insallah cumartesi kalp atisinida duymaya gidecegiz:) sen ne zaman gideceksin?

Back
X