- 24 Eylül 2014
- 329
- 168
- 43
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oturunca ağrıyor bende de gerçi ben biraz kaykılarak oturuyorum belimde boşluk kalıyor hep ondan da oluyordur. yastıkla beli desteklemek gerek sanırım. Bakalım bugün uyku hali tekrar geldi bir gelior bir gidiyor anlamadım nasıl iş valla. bugün beni doktorum tekrar çağırdı ne olur ne olmaz tekrar kontrol edelim diye.benim hep belim agrıor doktora sordugumda normal bel agrısı olur rahim genişledigi için agrı olurmus. birde çalısıorm işim masa başı cogu zaman oturuorm bi eve gtsemde uzansam sırtımın agrısı bi dinse diye hergün mesainin bitmesini bekliorm 4 gözleama haklısın bi belirti olmadıgı zaman bnde tırsıorm daha gecen gün esime söyledm bu pıtırcık bi teprenmeye baslasada rahatlasam smdi hiçbişey anlamıorm korkuorum dedim işteyken miden bulansa daha mı ii sanki dedi iyidir bebişimiz annesini üzmüor işte dio bnde bi nebze rahatlıorm
![]()
bende genelde tuzlu şeyleristiyorum ama bende tansiyon düşüklüğü oluyor 8'e 5 ya da 9'a 4 hep sende de öyle mibende folik asit kullanıyorum sabahları süt badem yumurta bunları yemeye özen gösteriyorum ayrıca 2 litre su içiyorum meyve yiyorum ekmek yemiyorum yemekleri yoğurt ile yiyorum et olarak köfte yapıyorum fırında güzel oluyo daha balık yemedim o da cuma günü inş cuma günleri balık günüm olsun diye düşünüyorum mide bulantim yok genelde de canım tuzlu şeyler istiyo pek tatlı görmek istemiyorum![]()
bakalım canım az kaldı zaten bu hafta 8'e girecem dediğin gibi belki başlar. Annem bana hamileyken 9 ay boyunca tek yediği yemek sadece 1 kez aşerdiği için lahana sarması onun dışında hep limon yemiş başka hiç bir şey yiyememiş. belki diyorum o çok çektiği için dua etti benim hamileliğim ondan daha rahat sonuçta anne duası tutar.Canım daha 7. haftandasın bakarsın başlar o haftalarda benimde pek bir şeyim yoktu. 8-9 felaket geçiriyorum ama.
tam 2 katı olmasına gerek yok ki canım %70 artmalı diyor seninde nerdeyse %70 artmış bence başka doktora git bir doktorla yetinme48 saat önce değerim 220 di şuan ise 375 doktorum tam 2 katı çıkmadığı için değerim kürtaj olmalıymışım dış gebelik olabilirmiş ne olurrr annelerr bana cvp verin hepinizin değerleri 48 saatte tam 2 katımı çıktı ne olur cvp verinn
Merhaba bir izmitli daha tanidim :) duymak icin doktorum 8+3 de cagirdi. Haftaya cumartesi gidicem ins. Bu arada hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunjz?
bende izmitliyimm :))
bi İzmitli daha :)
6+2'de duyulmuştu benimki canım hemde karından duyarsın sende sanırımKizlar merhababugun benimde 6+4 olsu randevum var kalp atislarini duyabilirmiyiz ??
insallah canim sabir tasi olcaz artik 9 ayda :)O zaman aynı gibiyiizz :)) Rahatladım biraz canıımm.. Çok saoolllİnşallah duyacaksın cumartesi günü. Sonra da ben duyarım inşallaah, sırada bekleyen herkes dee...
Ayy insallah tatlm Rabbim banada nasip eder insallah6+2'de duyulmuştu benimki canım hemde karından duyarsın sende sanırım![]()
Kocaeli tipda emine hanima gitmistim ben ilk dusunmege basladigim donemde. Ama simdi akademide yasar bey e gidiyorum. Tavsiye uzerine. Memnunum da. Saolsun insani hic utandirmiyor. Karsilasilabilcek herseyi anlatiyor, telefon destegi sagliyor.benide bu cumartesi çağırdı kalp atışı için. Kocaeli tıpda Ayşegül hanıma gidiyorum sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun memnunmusun?
Vajinal kontrol yapılır genelde bu haftada benimde vajinaldi.Ayy hayirli olsun hadi darisi basima insallah :)) peki karindan usg ile mi yoksa vajinal mi duydun ?
Hmm anladm tatlmVajinal kontrol yapılır genelde bu haftada benimde vajinaldi.
İlk üç ay lekelenme birçok bayanda oluyor diye biliyorum. İnşallah sorun yoktur. İçinin rahatlaması için git istersen. Şu 3 ayı atlatmak zor gerçekten... Kendini hep iyi olasılıklara açık tut...Keseyi gecen hafta sali günü gormustuk fotosunu istedim aldimda caanim doktor bana 2 hafta sonra yani haftaya sali gel demisti ama bende 2 gundur pembemsi koyu kivamli az miktarda akinti oldu ondan dolayi bugün gideyim dedi cok korkuyorum sence sorun varmi? Belki kalp atisinida duyariz bu arada insallah acikcasi icimde korku var![]()