- 5 Şubat 2015
- 124
- 113
- 33
- 39
canım ne güzel ya ben sanki erkek olcak gibi hissediyorum ama allah ın gücüne gitmesin kız olsun istiyorum:)Bende de tam tersi canim erkek tamam kizda aklima bisey gelmiyor. Ustelik hissiyatimda kiz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne güzel ya ben sanki erkek olcak gibi hissediyorum ama allah ın gücüne gitmesin kız olsun istiyorum:)Bende de tam tersi canim erkek tamam kizda aklima bisey gelmiyor. Ustelik hissiyatimda kiz:)
Evet canım bende de var zaten hamilelik öncesinde vardı şikayetlerim ama bu süreçte iyice arttı ve genelde oluyor bildiğim kadarıyla bi kaç hafta sonra tekrar düzeliyor :)Çok teşekkür ederim sağolun kızlar moral oldu bana Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize birde bende çok şişkinlik ve gaz problemim var çok rahatsızım 6 aylık gibi geziyorum sizdede varmı böyle birşey ne yapsamki dr sormayı unuttum
canım hayırlı olsun bebişin bizlerde böyle sevinçler yaşayalım inşallahh bu arada şuan ne kadarlık bebeğin ?Kızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
Sağol canım inşallah. 9+0 olduk bugün canım.canım hayırlı olsun bebişin bizlerde böyle sevinçler yaşayalım inşallahh bu arada şuan ne kadarlık bebeğin ?
benimde 2 martta randevum 7ci haftanın içindeyim senin gibi güzel haberler alırım inşallah :)Sağol canım inşallah. 9+0 olduk bugün canım.
Canim aynisi bendede var pembe koyu kivamli akinti. Çarşamba günü doktora gittm doktorm bebek tutunuyo ondan geliyo dedi bana bende progestan alıyorumKızlar acil yardım. 6+5 haftalik hamileyim.Az önce iç çamaşırımda çok açık pembe ve koyu kıvamlı akıntı vardı.Bide belim ağırıyor. Progestan kullanıyodum sabah aksam.Çok korkuyorum sizde de oldumu böyle bişey? Yattım dinleniyorum şimdi..
Kağıdın sağ alt köşesinde +CRL diye bişey yazar. Büyüklüğü odur.Kizlar usg resmimi gondersem kesenin olcusunu soyleyebilecek olan varmi? Ben bakıyorum ama hic anlayamadm![]()
İnşallah canım hepimizinki sırayla büyüyecek. Benimde bir dahaki randevum 11 mart nasıl geçecek zaman bilmiyorum o zamana hoplar zıplarmış. Aslında çok çabuk büyüyorlar.benimde 2 martta randevum 7ci haftanın içindeyim senin gibi güzel haberler alırım inşallah :)
Canim 3.8 yaziyo kucuk geldi gibi banaKağıdın sağ alt köşesinde +CRL diye bişey yazar. Büyüklüğü odur.
Canım eğer keseyi ölçtüyse ölçüsü yazar crl dediği bebeğin boyudur. At istersen ben bir bakayım.Kizlar usg resmimi gondersem kesenin olcusunu soyleyebilecek olan varmi? Ben bakıyorum ama hic anlayamadm![]()
Ben progestanı 2haftadır kullaniyorum. Doktorum ilişki yasak demişti, ama dün gece bi yaramazlık oldu malesef. Bide tahrış oldu vajina bölgem. Acaba tahrışe bağlı bişeymi bu pembe akıntı. offf çok korkuyorummm..Canim aynisi bendede var pembe koyu kivamli akinti. Çarşamba günü doktora gittm doktorm bebek tutunuyo ondan geliyo dedi bana bende progestan alıyorum
kesenin değilde Bebeğin boyutu olabilirmi o ? 3,8 mm mi yazıyor?Canim 3.8 yaziyo kucuk geldi gibi bana![]()
günler normalde hızlı geçiyordu ama hamilelik öğrenildikten sonra benim için zaman hiç geçmiyor sürekli belirli bir tarihi beklemekten heyecan yapıyoruz varsın olsun bekleyelim yeterki sağlıklı olsunlar ama günlerde çabuk geçsin artık ama yaaİnşallah canım hepimizinki sırayla büyüyecek. Benimde bir dahaki randevum 11 mart nasıl geçecek zaman bilmiyorum o zamana hoplar zıplarmış. Aslında çok çabuk büyüyorlar.
Dur gonderecm canim fotosunukesenin değilde Bebeğin boyutu olabilirmi o ? 3,8 mm mi yazıyor?
Canım hep söyledim yine söylücem no no no ilişki bu dönemde. Bir daha doktor serbest diyene kadar denemeyin bence hatta benim doktorum serbest demesine rağmen denemiyoruz böyle birşeyi. İlla olacaksa da gebelikteki cinsel pozisyonları araştır derim.Ben progestanı 2haftadır kullaniyorum. Doktorum ilişki yasak demişti, ama dün gece bi yaramazlık oldu malesef. Bide tahrış oldu vajina bölgem. Acaba tahrışe bağlı bişeymi bu pembe akıntı. offf çok korkuyorummm..