2015 Ekim Anneleri

Çok teşekkür ederim sağolun kızlar moral oldu bana Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize birde bende çok şişkinlik ve gaz problemim var çok rahatsızım 6 aylık gibi geziyorum sizdede varmı böyle birşey ne yapsamki dr sormayı unuttum
Evet canım bende de var zaten hamilelik öncesinde vardı şikayetlerim ama bu süreçte iyice arttı ve genelde oluyor bildiğim kadarıyla bi kaç hafta sonra tekrar düzeliyor :)

Kızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
canım hayırlı olsun bebişin bizlerde böyle sevinçler yaşayalım inşallahh bu arada şuan ne kadarlık bebeğin ?

merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında hangi dr gidiyosunuz? hamileliğimi öğrenmeden önce muayene amacı ile central hospıtal da figen temelli akın a gittim ama hiç memnun kalmadım. o gün muayene etti 3 cm kist var bu çocuk olma sürecini uzatır filan diyerek cok canımı sıktı. adetten sonra tekrar gel dedi ama ben o zaman zaten hamişmişim. o yüzden hiç güvenim yok. 4 mart ta yine central hospital da fatmanur hanıma gidicem netten araştırdığıma göre iyiymiş. ama sizin anadolu yakasında gittiğiniz tavsiye edeceğiniz dr var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar acil yardım. 6+5 haftalik hamileyim.Az önce iç çamaşırımda çok açık pembe ve koyu kıvamlı akıntı vardı.Bide belim ağırıyor. Progestan kullanıyodum sabah aksam.Çok korkuyorum sizde de oldumu böyle bişey? Yattım dinleniyorum şimdi..

Kizlar usg resmimi gondersem kesenin olcusunu soyleyebilecek olan varmi? Ben bakıyorum ama hic anlayamadm :(

Kızlar acil yardım. 6+5 haftalik hamileyim.Az önce iç çamaşırımda çok açık pembe ve koyu kıvamlı akıntı vardı.Bide belim ağırıyor. Progestan kullanıyodum sabah aksam.Çok korkuyorum sizde de oldumu böyle bişey? Yattım dinleniyorum şimdi..
Canim aynisi bendede var pembe koyu kivamli akinti. Çarşamba günü doktora gittm doktorm bebek tutunuyo ondan geliyo dedi bana bende progestan alıyorum

benimde 2 martta randevum 7ci haftanın içindeyim senin gibi güzel haberler alırım inşallah :)
İnşallah canım hepimizinki sırayla büyüyecek. Benimde bir dahaki randevum 11 mart nasıl geçecek zaman bilmiyorum o zamana hoplar zıplarmış. Aslında çok çabuk büyüyorlar.

Canim aynisi bendede var pembe koyu kivamli akinti. Çarşamba günü doktora gittm doktorm bebek tutunuyo ondan geliyo dedi bana bende progestan alıyorum
Ben progestanı 2haftadır kullaniyorum. Doktorum ilişki yasak demişti, ama dün gece bi yaramazlık oldu malesef. Bide tahrış oldu vajina bölgem. Acaba tahrışe bağlı bişeymi bu pembe akıntı. offf çok korkuyorummm..

İnşallah canım hepimizinki sırayla büyüyecek. Benimde bir dahaki randevum 11 mart nasıl geçecek zaman bilmiyorum o zamana hoplar zıplarmış. Aslında çok çabuk büyüyorlar.
günler normalde hızlı geçiyordu ama hamilelik öğrenildikten sonra benim için zaman hiç geçmiyor sürekli belirli bir tarihi beklemekten heyecan yapıyoruz varsın olsun bekleyelim yeterki sağlıklı olsunlar ama günlerde çabuk geçsin artık ama yaa :D :D

Ben progestanı 2haftadır kullaniyorum. Doktorum ilişki yasak demişti, ama dün gece bi yaramazlık oldu malesef. Bide tahrış oldu vajina bölgem. Acaba tahrışe bağlı bişeymi bu pembe akıntı. offf çok korkuyorummm..
Canım hep söyledim yine söylücem no no no ilişki bu dönemde. Bir daha doktor serbest diyene kadar denemeyin bence hatta benim doktorum serbest demesine rağmen denemiyoruz böyle birşeyi. İlla olacaksa da gebelikteki cinsel pozisyonları araştır derim.

20150227_120214.webp kizlar bakabilirmisiniz?

Back
X