- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
Slm arkadasim buraya yazmayacaktim bianda msjini gorunce yazmak istedim uzulme demeyecegim cunku nekadar dersek diyelim ates dustugu yeri yakar sagliksiz bir bebekmis rabbim saglikli eli ayagi duzgun akil sagligi yerinde evlatlar versin ben 2013 ekim annelerindeydim mart ayinda 9 haftalik kurtaj oldum 5 ay sonra hamile kaldim2014 mayista kizimi aldim kucagima simdi yine allah nasip etti kizim 9 aylik ve hamileyim 5 haftalik tabiki kalp atimini duyacakmiyim o muamma ama rabbim isteyince artarda bile veriyor korunurken hamile kaldim rabbim insallah sanada en kisa zamanda nasip etsin. Ayrica bi nacizane tavsiyem kanaman yoksa kendi dussun diye bekleme sana zarari ne olur allah korusun.
Bikac ay sonra tekrar yazarsin insallah hamileyim diye ben kurtaj sonrasi hic korunmadim doktorlar 3 ay diyo ama ben korunmadim 5 ay sonra oldu rabbim kimseyi bu sinavla imtahan etmesin cok zor bilirim gunlerce aglamistim simdi yavrum dizimde salliyorum sanada nasip olsun insallahh. Kusura bakma pat diiye girip yazdigim icin sadece rabbim saglikli evlat veriyor zamani gelince bi nebze belki moral olur diye yazdim kendine iyi bak