2015 Ekim Anneleri

Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun

Slm arkadasim buraya yazmayacaktim bianda msjini gorunce yazmak istedim uzulme demeyecegim cunku nekadar dersek diyelim ates dustugu yeri yakar sagliksiz bir bebekmis rabbim saglikli eli ayagi duzgun akil sagligi yerinde evlatlar versin ben 2013 ekim annelerindeydim mart ayinda 9 haftalik kurtaj oldum 5 ay sonra hamile kaldim2014 mayista kizimi aldim kucagima simdi yine allah nasip etti kizim 9 aylik ve hamileyim 5 haftalik tabiki kalp atimini duyacakmiyim o muamma ama rabbim isteyince artarda bile veriyor korunurken hamile kaldim rabbim insallah sanada en kisa zamanda nasip etsin. Ayrica bi nacizane tavsiyem kanaman yoksa kendi dussun diye bekleme sana zarari ne olur allah korusun.
Bikac ay sonra tekrar yazarsin insallah hamileyim diye ben kurtaj sonrasi hic korunmadim doktorlar 3 ay diyo ama ben korunmadim 5 ay sonra oldu rabbim kimseyi bu sinavla imtahan etmesin cok zor bilirim gunlerce aglamistim simdi yavrum dizimde salliyorum sanada nasip olsun insallahh. Kusura bakma pat diiye girip yazdigim icin sadece rabbim saglikli evlat veriyor zamani gelince bi nebze belki moral olur diye yazdim kendine iyi bak

Okulumuzda ücretli öğretmen çok olduğundsn onlsrın nöbet ttutmama hskkı var ve tutmuyorlar biz de haftada iki nöbetle mahvoluyoruz bir de okulumuz tam gün düşün canım halimizzi

Bizde de ücretli öğretmenler fazla ve tutuyorlar yoksa halimiz harap

Yazdigim msj a kimse cvp bile yazmamis cok sagolun ne kadar ilgili bir topik burasi boyle bi allah in kuluda hayirli olsun hosgeldin vs dememis neyse ben bebegim kucuk yeni bi gebelik gecirdim belki sorulari olanlara yardim edebilirim diye yazmistim ama gerek yokmus simdi senin yardimina gerek yok diyeceksiniz ben sadece cogunun ilk ve cogu seyde panikliyor yardimim dokunur belki demistim cunku benim kanamali sorunlu bi 36 haftam gecti. hepinize mutlu saglikli gebelikler diliyorum saglikla alin yavrularinizi hoscakalin
Canım burası hızlı büyüyen bi topik bazen msjlar takip edilemior bile bende mesajını görmeyenlerdenim ve eminim bi cok kişide bu yzden cvp yazmamıstır. hoşgeldin Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

Anneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadik :KK61:Allah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin:KK74:
Canım bu durumda ne denir bilmiorm hep ürkütüp üzmüştür beni bu. ama isyan etme tabiki Rabbim sana hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin inşAllah

Meraba aranıza yeni katıldım hanımlar bu hapşuruk meselesi bende de çok oluyo
Hoşgeldin canım hayırlı olsun

Benimde burnum tikaniyo gazim cok oluyor 9.haftanin icindeyim mide bulantim yok sukur biraz tiksinmmee var ama yiyip iciyorum bh saatten sonra artar mi bulanti acaba ? Birde benim gibi ruyasiz gecesi bitmeyen var mi

Hamilelikle ilgili canım dur bununla ilgili hamilelik takviminde bir yazı vardı bulup atayım sana.

Lovely nasilsin canimmm iyisiniz sanirim bulantilar disinda :) sana kuru hurma onerecegim banada soylediker alicam kuru hurma bademi eksik etme dedilerr ama badem kavrulmus tuzlu olmayacak :)

Canım burası hızlı büyüyen bi topik bazen msjlar takip edilemior bile bende mesajını görmeyenlerdenim ve eminim bi cok kişide bu yzden cvp yazmamıstır. hoşgeldin Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

Canım bu durumda ne denir bilmiorm hep ürkütüp üzmüştür beni bu. ama isyan etme tabiki Rabbim sana hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin inşAllah

Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Saol teşekkür ederim size bişe sorabilir miyim?

Lovely nasilsin canimmm iyisiniz sanirim bulantilar disinda :) sana kuru hurma onerecegim banada soylediker alicam kuru hurma bademi eksik etme dedilerr ama badem kavrulmus tuzlu olmayacak :)
A101 marketlerinde çiğ fındık ve çiğ badem var bilginiz olsun

Benimde burnum tikaniyo gazim cok oluyor 9.haftanin icindeyim mide bulantim yok sukur biraz tiksinmmee var ama yiyip iciyorum bh saatten sonra artar mi bulanti acaba ? Birde benim gibi ruyasiz gecesi bitmeyen var mi
aynıyız canım her gece olmasada illaki rüya görüorm ve bu yzden gece uyanıp snra uyuyamıorm işe sersem gbi geliorm cogu zmn kafama cok taktgım seylerin kurgusunu izlemiş gbi oluorm rüyamda :)

Saol teşekkür ederim size bişe sorabilir miyim?
Tabiki söyle canım

aynıyız canım her gece olmasada illaki rüya görüorm ve bu yzden gece uyanıp snra uyuyamıorm işe sersem gbi geliorm cogu zmn kafama cok taktgım seylerin kurgusunu izlemiş gbi oluorm rüyamda :)

Tabiki söyle canım
Ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve doktor 3 haftalık dedi 2 gün önce ağrı ve kanamam oldu acile gittim orda da 7 haftalık olduğunu söylediler kafam karıştı benim

Ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve doktor 3 haftalık dedi 2 gün önce ağrı ve kanamam oldu acile gittim orda da 7 haftalık olduğunu söylediler kafam karıştı benim
2 hafta önce 3 haftalıksa 2 hafta sonra mantıken 5 hafta olması gerekior hadi ii gelişti dielim en fazla 6 olsun arada 2 hafta var emin misin :)
ayrıca son adet tarihin nedir?

sat'a göre 7+5 hamile görünüorsun canım keseyi yada bebegi fln grdnmü bilmiorm ama bransında ii olan tek bi doktora görün istersen
Keseyi gördüm pazartesi randevum var bebek belli olurmuş o zaman Dr ole soyledi bide ilk hamileliğim ve hiç bir bilgim yok :KK43:

Keseyi gördüm pazartesi randevum var bebek belli olurmuş o zaman Dr ole soyledi bide ilk hamileliğim ve hiç bir bilgim yok :KK43:
Çoğumuzun ilk hamileliği benimde öyle ama saolsun burdaki tecrubeli olanlar yardımcı oluor birazda internet arastrması tabi :) hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşAllah

Çoğumuzun ilk hamileliği benimde öyle ama saolsun burdaki tecrubeli olanlar yardımcı oluor birazda internet arastrması tabi :) hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşAllah
Seninde canım Dr dönüşü yazarım dediğin gibi güzel haberlerle inş

Selam güzel anneler, hepinize iyi haftasonları :) :anneadayı:. 2-3 gündür midem havada gibi ama bulantı-kusma yok bu durum çok sinirimi bozuyor
Anneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadik :KK61:Allah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin:KK74:
Geçmiş olsun canım üzüldüm :( rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Arada tam 4 hafta olunca benim aklıma şöyle bişey geldi hamileliğin sat a göre hesaplanıyor ya sen 4 ocak dediğinde ilk dr 4 şubat anlamış olabilir ondan 3 haftalık demiş olabilir belki:KK39:

Selam güzel anneler, hepinize iyi haftasonları :) :anneadayı:. 2-3 gündür midem havada gibi ama bulantı-kusma yok bu durum çok sinirimi bozuyor

Geçmiş olsun canım üzüldüm :KK43: rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

Arada tam 4 hafta olunca benim aklıma şöyle bişey geldi hamileliğin sat a göre hesaplanıyor ya sen 4 ocak dediğinde ilk dr 4 şubat anlamış olabilir ondan 3 haftalık demiş olabilir belki:KK39:
Evet olabilir şu pazartesi bi gelse içim rahatlayacak bide ben kan tahlili yaptırmadan ultrason la öğrendim hamile olduğumu kan tahlili yaptırmalımıyım acaba

Back
X