Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dört gündür sürekli aklımda inşallah iyidir bebeklerimiz yarın gidip göreceğim bakalım sen rn son ne zaman gittin canım dr akötü düşünme diyeceğim de aynı şekilde bence çok evham yapıyorum bazeniyidirler inşallah ya Allah'a emanet..
bir de 12. haftaya yaklaştıkça normal olarak hafifliyor bazı belirtiler, ilkinde de böyle olmuştu, hatırlıyorum![]()
Evet dediğin gibi oldu canım, testler yapıldığı için tekrardan yapılmadı. Ama yanımda götürmemiştim, yarın götüreceğim sabahtan. Eğer bakılmamış değer varsa kan alıp bakacaklar.ben hastanede henüz yaptırmamıştım test, doktorum 2li test zamanı hepsini bir çıkaralım aradan demişti ama sağlık ocağında beklemediler yaptılar. elinde test sonucu varsa yapmayabilirler tabi..
Olabilir belki canım telaşlanma, bir sorun olsa mutlaka söylerlerdi.Merhaba arkadaşlar. Ben 6 hafta 3 günlük hamileyim. Ultrasonda doktor kese gördü ama bebek göremedi. Haftaya yine gel dedi. Görünmesi gerekmez miydi artık?..![]()
Bende bulantım yok diye endişeleniyorum.. 8.haftama girdim daha bi kere bile kusmadim...Bugun banyoyu bastan asagii nerdeyse yikadim.yokk yokk su ike diil kusmam ile off puff cok dya ediyorum busefer su gibi gecsin hamileligi ama nerdee bulantii kusma halsizlikk(( ruyamda altin zincir gordum neki acaba merak ettimm
Olabilir canım, inşallah herşey yolundadır gittiğinde görürsün.Merhaba arkadaşlar. Ben 6 hafta 3 günlük hamileyim. Ultrasonda doktor kese gördü ama bebek göremedi. Haftaya yine gel dedi. Görünmesi gerekmez miydi artık?..![]()
evet canım duydum 6+3 de bir dahaki randevu 14 martBenim de başlamadıı.. Sen kalp atışını duymuştun ama di mi canım?
canım buna benzer bir olayı yaşadık ailemizde. Kesinlikle kafanı topla çevrenden yardım al kendini kapatma ailene de uygun bir dille evliliğinizdeki sorunları az da olsa hissettir hiç bilmemelerinden iyidir.Allah yardımcın olsun .Hayatta hiçbirşey senden kıymetli değil bunu da unutmaAmin canım çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim bana hayırlı bir çıkış yolu gösterir.
canım bende kusmadım hiç..herkeste farklı olabiliyor bende çok halsizim mesela uyukluyorum sürekli biraz da genetik sanırım biizm ailede herkes kusma bulantı olmadan doğurduBende bulantım yok diye endişeleniyorum.. 8.haftama girdim daha bi kere bile kusmadim...
Amin inşallah canım çok sağol iyi dileğin için. Herkes bebeğini görmeyi bırak kalp atışlarını bile duymuş 6. haftada..Olabilir canım, inşallah herşey yolundadır gittiğinde görürsün.
canım emin misin 6. haftada olduğuna geç döllenme olabilir ya da gittiğin doktorun ultrason cihazı belki çok yeni değildirAmin inşallah canım çok sağol iyi dileğin için. Herkes bebeğini görmeyi bırak kalp atışlarını bile duymuş 6. haftada..6. haftada bebeğini görememiş olan var mı hiç benim gibi?
![]()
bazı doktorları dediğin gibi konuşturmak için kerpeten gerekiyor. bence biraz insanın yapısında da olan bir şey umarım bundan sonra daha çok bilgi verir istersen bunu bir daha gittiğinde doktorunla paylaş ya da rahatsız oluyorsan başka bir doktora daha git. benim doktorum 12. haftaya kadar uslu durun sonra izin verecem hem sende rahatlamış olursun o zamana kadar dedi ilk kontrolümüzde. bebek 12 hafta boyunca çok hassastır tutunmasının iyi olması için kanama tahriştende olabilir bunların önüne gecmek için önermiyorum. eşimle aynı yoldan bizde geçtik sabredebilirsiniz demişti bize.Dr uma iliskiye girelimmi diye sormasamkalp ayisina kadar girmeyin demeyecekti! Ilaclara devam ediyorsun dedi coraspin deyince onu birak artik dedi e her seyi ben mi sorucam var mi boyle mantik sizce?
doktor normal demiş cnm hiç canını sıkma bir dahaki gidişine hem kalbini duyarsın hem de sana el sallar inşallahKesenin boyutu hamilelik haftasıyla tutarlı dedi doktor. Geç döllenme gibi görünmüyor yani. Neyse ben şimdi negatif şeyler yazıp kimselerin moralini bozmayayımnasıl olsa beklemekten başka yapacak bir şey yok.
![]()
geçmiş olsun canım çok üzüldüm en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallahGruba bi Elveda da benden
Maalesef ki Bebeğimi kaybettim
Dilerim ki siz Bebeğinizi saglikla kucagimiza alırsınız
maşallah canım benimBiz bugün doktora gittik miniklerimizi gorduk☺ biri 4.25 mm biri 2.65 mm☺kalpleri gümbür gümbür atiyo☺☺ hatta küçük olanın daha hızlı atiyo☺Rabbim herkese nasip etsin☺☺
deminden beri yazdıklarını okudum. gözlerim doldu zaman zaman canım allah yardımcın olsun en kısa zamanda feraha kavuşursun inşallah. bebeğinin ve senin hakkında hayırlısı olur inşallah çok zor durumun. çok üzüldüm senin için.Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim bana hayırlı bir çıkış yolu gösterir.