2015 Ekim Anneleri

maşallah canım benim :nazar: benim geçen gebeliğim ikizdi ben kaybetmiştim rabbim şimdi nasip etti ama ilkinden sonra hep ikiz olaca diye beklemiştim. hayalimdi ikiz bebekler inşallah bu bebeğime allah sağlıklı bir ömür verir.ikiz annesi olmak zor ama çok güzel düşünsene biz bir tane için nasıl heycanlıyız senin düşünmen gereken iki tane minnoşun var.
Evet cnm çok ama çok heyecanliyim☺henüz tam anlayabilmis değilim. Bir belirtim yok. Midem falan bulanmıyor ama bugun görünce gözlerim doldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inş.

Inşallah en kisa zamanda darısı basima
Canim merhaba,
Bende hamile kalmadan bir oncrki ay kimyasal gebelik gecirdim. 1. Hafyamda kanamam oldu ve gebelik sonlandi. Ama bir sonraki ay aldim mujdeli haberi. Seninde soyledigin gibi vardir bir hayir. Dualarimiz seninle hayirlisiyla tez vakittr insallah bebesin seninle olur:KK68:

deminden beri yazdıklarını okudum. gözlerim doldu zaman zaman canım allah yardımcın olsun en kısa zamanda feraha kavuşursun inşallah. bebeğinin ve senin hakkında hayırlısı olur inşallah çok zor durumun. çok üzüldüm senin için.
bende yazılarımı yazarken içimi dökerken ağlaya ağlaya yazdım buraya sizlerden Allah razı olsun akıl veriyorsunuz destek çıkıyorsunuz inşallah deidğin gibi olur hayırlısı neyse hakkımda o olsun ne diyim artık...

canım buna benzer bir olayı yaşadık ailemizde. Kesinlikle kafanı topla çevrenden yardım al kendini kapatma ailene de uygun bir dille evliliğinizdeki sorunları az da olsa hissettir hiç bilmemelerinden iyidir.Allah yardımcın olsun .Hayatta hiçbirşey senden kıymetli değil bunu da unutma
Amin canım teşekkür ederim ama hala aileme bişileri anlatmış değilim dilim varmıyor nedense anlatamıyorum bişi engelliyor beni sanki kitleniyorum resmen. bakalım hayırlısı neyse olsun artık ne diyim

5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :KK43: :KK43:
Canım yazılarını yeni okudum bu durumda ne denir hiç bilmiyorum Rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah

Allah allah tedviyle oldugu icin heralde bu kadqr ustume dusmeleri :)
Sanırım öyle canım :) bende 1 ay snrasına randevumu olur cok uzun zaman diorm sabredemiorm sanırım bu gidisle bi hafta erken gidecem :KK48:
Merhaba teyzelerimm ben 8 mm oldum :KK68::KK68::nazar::nazar::KK46:
MaşşAllah canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah

Benim de aile çevremde var olumsuz örnekler ailede olunca da genler sonuçta, aksatmamaya çalışıyorum folik asiti ama 1-2 günle bişey olmaz inşallah, depo yaptığımızı düşünüyorum ama uzun süre unutmamak şartıyla :anneadayı: ben 12. haftaya kadar kullanmayı düşünüyorum dediğim gibi ailede olumsuz örnekler var.
yok canım çok şükür olumsuz örnekler aileden genlerden falan deil arkadas cevrem bazı tanıdıklardan fln ama yinede insan düşünmeden edemior :110: bnde folik asite dikkat etmeye calısıorm ama evde olmadıgım ve ilacı evde unuttugum için ister istemez 2 günlük bi aksaklık oldu ama dün içtim tekrar :KK68:

Gruba bi Elveda da benden:KK43:
Maalesef ki Bebeğimi kaybettim
Dilerim ki siz Bebeğinizi saglikla kucagimiza alırsınız
Canım Allah tekrar nasip etsin inşAllah inan çok üzüldüm gerçekten Rabbim zamanını bilir inşAllah en kısa zamanda aynı duyguyu tatmanı nasip eder

Biz bugün doktora gittik miniklerimizi gorduk☺ biri 4.25 mm biri 2.65 mm☺kalpleri gümbür gümbür atiyo☺☺ hatta küçük olanın daha hızlı atiyo☺Rabbim herkese nasip etsin☺☺
MaşşAllah canım biz bi tanenin sevincini yasarken sen iki tanecik kalbi tasıorsun Rabbim ikisinide saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah :nazar:

Ilk kalp atışını zaten vajinal olarak hafiften duymuştu sonraki hafta Ultrasonda duydu ama bana dinletmedi belki de duymadi da bekletti bugün gittiğimde Ultrasondan yine duyulmadi ve vajinal kontrolle de duyulmadi ve kürtaj kararı :KK43:
Evet üzüldüm ama biraz düşününce vardır bi Hayır demekten alamadım kendimi
Belki bebecik belki ben hazır değildim
Allah verdi Allah aldı diyorum ve zaman zaman içime hüzün gelse de sukrediyorum
Allah devasiz dert vermesin
Dualarım sizinle inşallah sızler saglikla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız
Eee artık bize de dua edersiniz tekrar bu duyguları yaşamamız için :KK66:
Bu arada yazan acımı paylaşan herkese teşekkür ederim toplu mesaj niteliğinde oluyor bu mesajım herkese tek tek şu an yazamayacağıM af buyurun...

Canım çok üzüldüm ama dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır. İnşallah en hayırlı zamanda tekrardan güzel haberlerini alırız.

Günaydın minnak anneleri bugün nasılsınız ?
Bulantılar o_O uykusuzluklar:KK14: iştahsızlıklar :kk77: ne alemde
Ben uykusuzluk dısında iyiyim birazda iştahsızlık var ama bunada şükür :anneadayı::nazar:
Bu arada 8 martta eşimin doğum günü ne yapacagıma dair hiçbi fikrim yok
Varsa aklınızda bişeyler öneriye acıgım :))
Birde normalde doktor kontrolüm 16sında ama ben eşim çok istior diye 1 hafta öne çekmeyi 9unda gitmeyi düşünüorm (8i pazara denk gelior) sizce napayım bekliim mi yoksa eşimide kırmayıp gidelim mi :KK64:

Günaydın minnak anneleri bugün nasılsınız ?
Bulantılar o_O uykusuzluklar:KK14: iştahsızlıklar :kk77: ne alemde
Ben uykusuzluk dısında iyiyim birazda iştahsızlık var ama bunada şükür :anneadayı::nazar:
Bu arada 8 martta eşimin doğum günü ne yapacagıma dair hiçbi fikrim yok
Varsa aklınızda bişeyler öneriye acıgım :))
Birde normalde doktor kontrolüm 16sında ama ben eşim çok istior diye 1 hafta öne çekmeyi 9unda gitmeyi düşünüorm (8i pazara denk gelior) sizce napayım bekliim mi yoksa eşimide kırmayıp gidelim mi :KK64:

Bulantılar devam maalesef. Ben doktorun söylediği tarihten önce gitmek istemiyorum çünkü daha büyümüş olarak görmek beni heyecanlandırıyor yine de sen bilirsin tabi ki.

Bulantılar devam maalesef. Ben doktorun söylediği tarihten önce gitmek istemiyorum çünkü daha büyümüş olarak görmek beni heyecanlandırıyor yine de sen bilirsin tabi ki.
senin mesajlarını görmeden önce midem bulansada bi hissetsem diordum sonra vazgectim :) Allah yardımcın olsun canım. bende sürekli gitme taraftarı deilim hatta bi seferde 12. haftada gidiyim istiyorum ama eşim benden sabırsız o yüzden napacagımı bilemedim bu daha yeni 2.gidişim olcak 9unda gidersem şayet

senin mesajlarını görmeden önce midem bulansada bi hissetsem diordum sonra vazgectim :) Allah yardımcın olsun canım. bende sürekli gitme taraftarı deilim hatta bi seferde 12. haftada gidiyim istiyorum ama eşim benden sabırsız o yüzden napacagımı bilemedim bu daha yeni 2.gidişim olcak 9unda gidersem şayet
Sağol canım benim. Ben söylediği tarihte gidiyorum hep hatta diyorum bir kaç gün daha geç versede haftayı doldurayım. 10+5'te çağırdı doktorum 11+0 ya da 11+1 falan gitmek isterdim. Bende bir alemim galiba. :)

Günaydın kızlar belirtiler hangi haftalarda yogunlasiyor. Ben 6. Haftamdayim geçen hafta aşırı uyku halim vardı bu hafta biraz daha azaldı o durum. Göğüs hassasiyeti ve sisligi var şu an ve Kasiklarim da arada sizi oluyor. Bulantı çok az ve ara ara oluyor normal mi hersey acaba??

dört gündür sürekli aklımda inşallah iyidir bebeklerimiz yarın gidip göreceğim bakalım sen rn son ne zaman gittin canım dr a
şubat ortaları diye hatırlıyordum, bugün bir baktım 7 şubatta gitmişiz, baya olmuş aslında:/

Sağol canım benim. Ben söylediği tarihte gidiyorum hep hatta diyorum bir kaç gün daha geç versede haftayı doldurayım. 10+5'te çağırdı doktorum 11+0 ya da 11+1 falan gitmek isterdim. Bende bir alemim galiba. :)
ii sabrediyorsun canım :)

gunaydin kizlar benimde bulantilarim 3 gündür çok artti mutfagin kApisinin önünden dahi gecemiyorum çok usuyorum benim gibi üşüyen varmi

ngarenk0606, post: 39753568, member: 656845"]senin gibi ben üşüyorum titriyorum hatta ve çok aşırı uyuyorum en büyük sorunum bu:KK43:[/QUOTE]
doktoruna bunu sordunmu peki

Back
X