2015 Ekim Anneleri

Canım doktorun dediği doğrudur bence. Ben duygulandım böyle bir heyecanla nefes aldım, çok hassas bir ölçüm biraz nefesinizi tutun dedi. O 63 yazdığı arada iyi duyamamıştır seni de belki, sonra duyunca 121 demiştir. "Normal olarak anne karnındaki bebeklerin kalp atış sayısı dakikada 110-160 vuruştur" diyor internette. Benimki de fazla oluyor gibi.. Yine de aklına takılıyorsa doktoruna sor canım, ama bir sorun olsa söylerdi mutlaka.
cnm esime sordum 126 demisti dedi olcumu de yarim dk olarak yapmis ☺️ Ay ne evhamliyim ya 63*2 126 yapio zatenn

Canım belki başka bir şeydir o, benimkinde hiç yazmıyor göremedim.
Eskişehir Acıbadem de hangi doktora gidiyorsun canım, ben Kütahyadayım ama bir ara Acıbademe de gelmek istiyorum, memnun musun acaba?
bnm dr um kutahyadan gelme zaten ☺️ Meliha kovanci bayraktaroglu cok memnunum cnm zaten ben kendim unutmusum dr yarim dk olcmus ondan 63 mus☺️

Kızlar bişey sorcam ,benim karnım şişiyo sürekli ya yediğim şeylerden mi oluyor acaba ?rahatsız ediyo çok:(

Kizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum :eek:o_O

Kızlar bişey sorcam ,benim karnım şişiyo sürekli ya yediğim şeylerden mi oluyor acaba ?rahatsız ediyo çok:KK43:

hormon değişiminden sanırım, bende de oluyor.. az yesem de, çok yesem de, hafif yesem de , ağır yesem de oluyor.. bir de hareketsizlik şişkinliği destekliyor bence..

Kizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum :eek:o_O

ben de 2 kilo fazlayım gebelik öncesine göre. kilo aldığımı sanmıyorum ama, normalden fazla yemedim, yiyemiyorum zaten, ağzıma kadar geliyorr. ödem var bence.. yapacak birşey yok..
beyaz ekmeği ben de pek yemiyorum ama eskiden de yemiyordum. tam tahıl yiyorum mümkün mertebe.
midem müsade ettiği sürece sabahları; haşlanmış yumurta, biraz peynir, biraz zeytin domates yeşillik vs yanında yaklaşık avuçiçi kadar tam tahıl ekmek.
öğlen; salata (ızgara tavuklu veya peynirli vs) yanında 1 dilim ekmek bazen ayran
akşam da o gün ne pişirdiysem:) ama akşamı özellikle çok abartmamaya dikkat ediyorum.

he bir de öğleden sonra da acıkırsam bir küçük tost, sandviç vs yiyorum.

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim şimdi çıktım doktordan bebişim gayet sağlıklıymış ayakları olmuş :)) miniğimin sırt üstü yatıyodu karnımdan baktı tabi bu sefer kasığımın ortasında biraz sağında hatta ben hep solumda sanıyodum orası ağrıyo die :) boyuda 2.23 cm plmuş büyümüş bebişim ayın 18 inde ikili tarama için çağırdı tekrar
Maşallah miniğine :KK46: ben de sabırsızlanıyorum iyi haberlerini duymak için ama daha bir hafta var :KK12:

Son düzenleme:
Ben de bahsettiğiniz gibiyim. Az yesem bile çok şiş hissediyorum kendimi. Ve yemekten hemen sonra inanılmaz bir bulantım oluyor. Karnım acıkınca da midem kazınıyor gibi oluyor, birkaç saat bişey yemesem bile sanki günlerdir yememiş gibi oluyorum. Açlıktan bayılacağımı sandım birkaç kez. O sırada da bulantım çok oluyor. Bu yüzden yanımda hep atıştıracak, açlığımı bastıracak şeyler taşıyorum. Siz de böyle misiniz?

Ben de 3 kilo fazla görünüyorum yaaa :KK51: ama toktum, karnım da şişti. İnşallah 1 kilo falan ordan artı çıkmıştır.. Böyle gidersem yandım.. Normalde zaten sürekli dikkat eden biriydim. Etmezsem kilo alıyorum, edersem de aynı kalıyorum. Bir de üstüne yeni kilo almıştım. 72 çıktım yyaa!! Puufff!!

hormon değişiminden sanırım, bende de oluyor.. az yesem de, çok yesem de, hafif yesem de , ağır yesem de oluyor.. bir de hareketsizlik şişkinliği destekliyor bence..

haklısın canım ,masa başı çalışıyorum hareket sıfır dediğin gibi ,saat başı kalkıp yürümek lazım aslında..

Back
X