• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar bize de sağlık ocagindan devit-3 verdiler d vitamini. Ama bir ebe arkadaşım infantum acd önerdi. Bunun içinde başka vitaminler de varmış ve onların da gelişim için önemi büyük dedi. Önce bunu kullanıp ona mi geçsem acaba?

Bizede yıkamayın dedi yıkarsanızda göbeğini streç filmle sarın dedi biz yıkamadık daha bahsettiğin göbek bakım setinde de steril mendil ve %70 alkol var sprey seklinde bize 3 gün günde 1 kez kullanın dediler
Sağol canım alalım madem belki hızlı kurutur da yıkarız pasaklı oğlumu :)

c
Benim oglum 8 yasinda olmustu rota virüsü olduk bir hafta hastanede yatmistik aşısı yoktu eskiden simdi ben kücüge yaptiririm özel aşımıymış devlet yapiyormuymus?
Diğer şehirlerde ne kadar bilmiyorum ama kayseride 150 lira bu aşı canım devlet karsilamiyor

Kızlar çarşamba bizim kız 1 aylik olacak. Allaha Şükür bir sıkıntısı yok. Her bebekte olduğu kadar. Ama benim sorunum kendimle. Vallahi aynaya bakmamaya çalışıyorum. Poğaça gibi bir göbek. Bir tarafı fazla emilmekten orantısını yitirmiş göğüsler. Kaş bıyık aynen maşallahı var. Dibi gelmiş ve sürekli tepeden topuz saçlar. Balerin topuzu adı ama bence lohusa topuzu daha uygun uykusuzluktan çökmüş bir surat. Bir de habire terliyorum. Ayy ne olacak bu halim. Siz de durumlar nasıl? Biraz Moral verin bana .

Kızlar bebeğim ı uyutuyorum ama damliyor sürekli mizirdaniyor ne yapabilirim lütfen yardım

Kizlar hem emzirip hem mama verenlerden yardim istiyorum. Ben sutum yetiyor diye mama vermiyordum fakat bugun surekli emdi oglum. Emiyor yatiriyorum tkrar istiyor uyumuyor hic. 60 cc mama verdim bi guzl icti ve uyudu. Sacma olacak ama bu sutumun yetmedigini mi gosteriyor. :KK43: gunde kac kez mama vermeliyim siz ne kadar sıklıkta ve kac ml veriyorsunuz. Bir de mamadan sonra kac kasik su veriyorsunuz.
Cnm moralini bozmak istemem aman evet su an icin yeterli degil demekki sut. Sen surekli emzir o articak zaten ama saglikli uyku da gerekiyo bebege ve tabi ac kalmamasi gerekiyo bebisin. Once emzir sonra ustune sadece yetecek kadar mama ver. Emdikce sutun arttikca mamayi azaltirsn zaten. Bende ayni sekilde gece gunduz emiyo ama bazen yetmiyo kendimde hissediyorum bos bos emiyo zaten huysuzlaniyosa doymayinca hemen bi mama takviyesi ardindan guzel bi uyku geliyo. Bazilarimizin selale gibi gelmiyo sutu ben mamayi kiskaniyodun resmen ama yapck bisey yok bebegin iyiligi icin mamayi canavarlastirmamak gerekiyo

Kızlar bebeğim ı uyutuyorum ama damliyor sürekli mizirdaniyor ne yapabilirim lütfen yardım
Canim sarilarak yaninda yatsan? Bnm bebegim toksa alti temiz ve gazida cikmissa ama hala huysuzlaniyosa ya kucagimda rahatliyo ya da yanina yatio kafasini oksuyorum uyuyo

Elaya bak sen son saniyeye kadar yuvasının tadını çıkarmış yaramaz :KK70:
Canım ya benim de 2 kasım son gün :) ve dediğin gibi olacak sanırım bende de çünkü ne bir kasılma ne nişan hiçbişey yokk :KK53: yürüyüş yapınca artan kasık ve kalça agrilarm var, akıntım hafiften arttı o kadar ... bekliyces başka care yok :)
2 kasım benim doğum günüm mevlüdümüz var bizimde o gün ela 29 günlük oluyor. Son günler bol bol yürüyün ben doğumdan 4 gün önce bir tanıdığımızla gelinlik bakmaya bile gitmiştim.:)

Kızlar çarşamba bizim kız 1 aylik olacak. Allaha Şükür bir sıkıntısı yok. Her bebekte olduğu kadar. Ama benim sorunum kendimle. Vallahi aynaya bakmamaya çalışıyorum. Poğaça gibi bir göbek. Bir tarafı fazla emilmekten orantısını yitirmiş göğüsler. Kaş bıyık aynen maşallahı var. Dibi gelmiş ve sürekli tepeden topuz saçlar. Balerin topuzu adı ama bence lohusa topuzu daha uygun uykusuzluktan çökmüş bir surat. Bir de habire terliyorum. Ayy ne olacak bu halim. Siz de durumlar nasıl? Biraz Moral verin bana .
Kiyamam bende ayniyim. Sezeryan sonrasi kucuk ama garip gorunen bu gobek sikilasmasi icin spor sart. Pijama topuz dakka basi kustugumuz icin dus dus dus...gecicek bebislerin uyku duzenleri bi otrsun bi alisaljm bu duzene. Kuaforler kiyafetler baslar tekrar. Ama ben herzamanki gibi olmasada en azindan taytla esofmanla surekli disari cikiyorum canim. Eve hapis olunca daha zor bu surec

kelebekim33 kelebekim33 ela gece 2:00-2:30 gibi uyur. Ben 1:30-2:00 gibi mama veriyorum. Bir daha sabah 6:00-7:00 gibi uyanıyor. Emziriyorum uyuyor yerine yatırıyorum bir daha 11:30 gibi uyanıyor yine emziriyorum. Öğlen 13:00-14:00 gibi emzirmeden sonra 2. mama. Gün içinde emziriyorum devamlı bir daha akşam 18:00-19:00 gibi 3. mama. Sonra mama döngüsü gene döngü gecedeki gibi.

Canim neden istemiyor esin bizede dr dedi saglik ocagi bize birakti rota asisinin ne oldugunu da bilmiyorum bu arada arastirmam lazim
aslinda cok onemli ama esim o yaptirmamis bu yaptirmamis gerek yok die istemiyo ama bgu dr ile konustuk kesinlikle yaptrmalisiniz dedi

Bizede yıkamayın dedi yıkarsanızda göbeğini streç filmle sarın dedi biz yıkamadık daha bahsettiğin göbek bakım setinde de steril mendil ve %70 alkol var sprey seklinde bize 3 gün günde 1 kez kullanın dediler
Sanırım aynı set ela 3'ünde doğdu 6'sında çocuk doktoruna gittik hemen yıkayın hemen göbek düşmesini beklemiyoruz dedi. Bize çınarlının çocuk doktoruda hergün dedi 9. gün göbeğimiz düştü şuan çok güzel tertemiz bir göbeğimiz var.

Canim ayni durum bendede var pantolon giyiyorum yanlardan yaglar fiskiriyor. sac ayni dedigin gibi topuz her daim. Kendimi cok cirkin sisman hissediyorum giydigim yakismiyor. Kaş ve biyigimi kardesm aliverdi sagolsun.

Evime gider gitmez tartılıcam yumuşacık bir göbeğim kaldı benim azda olsa. Kollarım vücudum hala aynı geliyor bana kışlıklarımı bile çıkarmadım olup olmayacağını bilmiyorum.

Kizlar biz mevludumuzu yaptik dun masallah diyin prensesime :nazar::nazar:

Eklentiler

• IMAG0343.webp
    IMAG0343.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 150
Kizlar hem emzirip hem mama verenlerden yardim istiyorum. Ben sutum yetiyor diye mama vermiyordum fakat bugun surekli emdi oglum. Emiyor yatiriyorum tkrar istiyor uyumuyor hic. 60 cc mama verdim bi guzl icti ve uyudu. Sacma olacak ama bu sutumun yetmedigini mi gosteriyor. :KK43: gunde kac kez mama vermeliyim siz ne kadar sıklıkta ve kac ml veriyorsunuz. Bir de mamadan sonra kac kasik su veriyorsunuz.
Canm benimde sutum var ama yetmior dedigin gibi memeden aliorum bi sure sonra aglamaya baslioruz birde memeye bi saldirisi var anliorm ac oldugunu biz 30 cc ile basladik simdi 50 cc veriorum ama emzirmeden yarim saat sonra falan mamayi veriorum gun icinde maksimim 3-4 kez veriorum oda durumuna gore emzirdigim sutle duruosa sik sik emziriorum baktim aranio mamayi veriorum ve hemen uyuyo yani beslenme konusunda cocuk sana yol gosterio aslinda ac oldugunu huzursuzlugundan ve uzun sure uyumamasindan anlayabilirsin cnm

Canm benimde sutum var ama yetmior dedigin gibi memeden aliorum bi sure sonra aglamaya baslioruz birde memeye bi saldirisi var anliorm ac oldugunu biz 30 cc ile basladik simdi 50 cc veriorum ama emzirmeden yarim saat sonra falan mamayi veriorum gun icinde maksimim 3-4 kez veriorum oda durumuna gore emzirdigim sutle duruosa sik sik emziriorum baktim aranio mamayi veriorum ve hemen uyuyo yani beslenme konusunda cocuk sana yol gosterio aslinda ac oldugunu huzursuzlugundan ve uzun sure uyumamasindan anlayabilirsin cnm
Mamaya alışıp emmeyi reddetmiyomu

Kızlar bizim bücür öğlenden beri mahvetti bizi. Öğlen tilki uykusu yaptı hep uyur uyanik. Son 3-4 saattir uyumamak için direniyor resmen. Gaz sancisi da yok. Ara ara azicik ağliyor. Gözlerinden uyku akiyor, ağzi ayrilacak esnerken ama yok. O gözleri kapamiyor cadı. Napicaz biz yahu niye boyle ki? Normalde gayet duzgun uyurdu..

Back
X