• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar
Sütüm yetmiyor:(((
forumda böyle bir başlık var m? telefondan girdiğim için tam olarak göremedim

Selam doğum yapmış ve yapacak anneler. 26 gündür kayınvalidem bende. Doğumdan 13 gün önce gelmesi kötü oldu. Haftaya Çarşamba çok şükür gitme kararı aldı. Sessiz biri sanırdım kv yi. Kadın soru bankası çıktı. Konuşmadan 1 dk bile duramıyor. Doğumdan önce hadi yoruluyorsam uyuyordum. Şimdi hem bevek hem uykusuzluk hem de onu dinlemek feci yordu. Hiç yapmak istemezdim fakat söylediklerini duymazdan gelmeye başladım. 2 saat önce kızım uyandı fakat kalkacak Halim yoktu. Eşim ve kv ilgilenir dedim. Sonra içime sinmedi battı balık yan gider misali kalktım. Kızımı kucağıma aldım. Mama vermişler ve kayın valide önlüğü takmadan biberonu dayamış kızımın göğsü sırılsıklam olmuş. Eldiveni tişörtü. Allah'tan gitmişim ve görmüşüm. Yoksa sabaha kadar öyle kalacaktı yavrum. Eşim yol yorgunu ve çok uykusuz hadi onu anladık diyelim. Kv biberonu önlüksüz vermediğimi biliyor fakat kafası almıyor sanırım. Çarşamba günü gitse de kurtulsam vallahi.

Kızlar ben grip oluyorum. Boğazım hafif şişmiş, devamlı gıcık var. Peşpeşe hapşırıyorum. Bebeğim de başladı hapşırmaya. Bir de çok feci ishal olmuşum.
Geçmiş olsun canım :(
Biz de haftasonu grip olduk bebeğimle::( benden geçti yavruma sanırım ya da babasından. Hapşurdu keyfi kaçtı. .1 gün çekti ama hemen atlattı maşallah. Sürekli emzirmeye çalıştım. Eşim anne sütü antikor dedi. Siz de hemen iyileşin inşallah. Ben onu gördükçe kötü oldum ağladım. Sen hasta olma ben olayım diye

Ben de almayı düşünüyorum ama erkek bebekler için nasıl olur ki? Birkaç kişiden çok uygun olmadığını okudum ama..
Canım lovely yazmştr belki ama , bunlar ergonomik kangurular ve özellikle erkek bebeklerin bacak kalça ve testis yapıları göz önünde bulundurularak yapılıyor. Momfortbaby türk bir girişimci kadının yaptığı kanguru, belgeleri var bayağı da başarı sağlamış. Sitesinden ve instagramdan takip edebilirsin. Bi de bunların ilk ergonomik olarak üretilen yabancı marka olanları var. Türkiye'de en çok kullanılan boba. Emeibaby, Lille,Kokadi,Ergobaby felan bunlardan birkaçı.. ama momfort ın yaklaşık 2 katı fiyatnda.. deger mi bilmiyorum. . Benim kızım olacak allahın izniyle, ben sling aldm sling ile başlyorum. Sonra kanguruya gececem.. bunlarla ilgili cccoooooķk ayrıntılı bilgileri facebookta Babywearing sayfasndan edinebilirsn... eski postlara bak çok faydalı bilgiler var.. hergün temiz 2. El ilanları düşüyor sayfaya ve kapış kapış gidiyor ;) umarm yardmcı olabilmşmdr ;)

Kızlar ben grip oluyorum. Boğazım hafif şişmiş, devamlı gıcık var. Peşpeşe hapşırıyorum. Bebeğim de başladı hapşırmaya. Bir de çok feci ishal olmuşum.
Canim bende gribim cok agir hemdr doktor hicbir ilac vermedi bitkisel destek dedi bebegin kucuk dedi..bide maske ile emzirip altini degstryorm ole soledi ama pes pese hapsirmaya basladi onlar insallah hasta olmazlar

Selam doğum yapmış ve yapacak anneler. 26 gündür kayınvalidem bende. Doğumdan 13 gün önce gelmesi kötü oldu. Haftaya Çarşamba çok şükür gitme kararı aldı. Sessiz biri sanırdım kv yi. Kadın soru bankası çıktı. Konuşmadan 1 dk bile duramıyor. Doğumdan önce hadi yoruluyorsam uyuyordum. Şimdi hem bevek hem uykusuzluk hem de onu dinlemek feci yordu. Hiç yapmak istemezdim fakat söylediklerini duymazdan gelmeye başladım. 2 saat önce kızım uyandı fakat kalkacak Halim yoktu. Eşim ve kv ilgilenir dedim. Sonra içime sinmedi battı balık yan gider misali kalktım. Kızımı kucağıma aldım. Mama vermişler ve kayın valide önlüğü takmadan biberonu dayamış kızımın göğsü sırılsıklam olmuş. Eldiveni tişörtü. Allah'tan gitmişim ve görmüşüm. Yoksa sabaha kadar öyle kalacaktı yavrum. Eşim yol yorgunu ve çok uykusuz hadi onu anladık diyelim. Kv biberonu önlüksüz vermediğimi biliyor fakat kafası almıyor sanırım. Çarşamba günü gitse de kurtulsam vallahi.
Eminim bi yerden sonra her dediği batmaya başlamştr :( neyse canım gidiyormuş işte, umarım eşinle beraber idare edebilirsnz artık minnağı :)

Offf insanlar farklı sorunlar ayni:KK43: bizimkide kucağına alıyo çocuk aranıyor aç bu deyip emzir diyo tok çocuğa aç diyo bi şey deyince 3 çocuk büyüttük diyo gerçekten merak ediyorum ya unutuyolar yada çocukları mahvettiler:)
Haha ay cnm valla ne diim aynisi bana oldu kucaginda cocuk bunaldi aglio ac bu emzir dedi ayol az once besledim dedim olsun al dio aldim emzirmedim cocuk susutu kucagimda mors oldu ole bakio ya cocuk annesinden baskasini istemio kokusunu duymasi yetio bu kv nasi bi kafayla dusunuosa anlamadim gitti ay bende kv olcam bolemi olcam yaaaa offf

Kızlar mrb uzun suredir giremiyordum mağlum bebiş var,ben bşy sorcam dun kızım 2 kere arka arkaya sarı renkli ama sulu kaka yaptı,sonra poposundan geldi eminim alyını açtığımda oldu çunkı foşurt diye su renginde su gibi kaka yaptı,surekli meme istiyor ağlıyor meme için topuk kanı aldırmaya gittiğimizde üşüttü sanırım orda soydular da çunku muayene için

Anammm ela direk momfort a mış baslamış :) maşallah nasıl yakışmış kuzuya ve annesine :*
Evet küçük yaramaz kızımın artık momfortu var.

Şuan bunu yazarken bir andan youtubedan bebek uyutan müzikleri dinliyoruz. Annesi uyuyacak ela cin cin bakıyor. Annesi saç baş yolmak üzere.

Kızlar mrb uzun suredir giremiyordum mağlum bebiş var,ben bşy sorcam dun kızım 2 kere arka arkaya sarı renkli ama sulu kaka yaptı,sonra poposundan geldi eminim alyını açtığımda oldu çunkı foşurt diye su renginde su gibi kaka yaptı,surekli meme istiyor ağlıyor meme için topuk kanı aldırmaya gittiğimizde üşüttü sanırım orda soydular da çunku muayene için
Sarı kaka normal canım istenen renk o zaten altın renkli sıvı kaka diyorlar, yeşil olursa üşütmüş demekmiş.

Aaaaa paytaģm uyumuşm yaa şimdi de uyandm bi bakaym dedim nişan olabilir :rolleyes: naptn acaba ya ayy çok merak ettim şimdi :confused:

Evdeyim kuzum daha ben, agri su fln olmayinca bekliyorum iste walla. Gece surekli uyandim, su fln gelecek mi kafama takildigindan.. her wcde afedersiniz geliyor boyle akinti ama ilki kadar belirgin kanli pembe degil.. su gelince hemen gitmem gerekiyor sanirim..
sabah da kalktim 7ye dogru mutfak dunden daginikti, ne olur ne olmaz dedim oralari toparladim iice.. uyku da kacti, koca kisisi de anasini bacisini aldi dr.a gittiler.. o yokken bi vukuat olmasa ins..:KK17:

Gunaydinlar kac kisi kaldik ya dogurmayan artik bir takvimim bile yok bugun randevum war dua edinde sancim acimam olsun yetti gari gelsin minnakim yaww

Ay ben de gelsin gelsin diodum pembe akintiyi gorunce acilmam da yoktu ctesi gunu, ya hala yoksa diye tedirginlik basladi bu sefer de.. Allahim saglikla kolaylikla kurtarsin bizi de :(

Back
X