- 20 Aralık 2014
- 28
- 13
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa paytaģm uyumuşm yaa şimdi de uyandm bi bakaym dedim nişan olabilirzobiska kiz sabah koca destegi sonrasi su saat itibariyle pembe akıntı geldi
nisan mi bu simdi nolur bisey diyin ne kadar zaman sonra gelir ki
ben hic sanci hissetmiyorum!!
![]()
Anammm ela direk momfort a mış baslamış :) maşallah nasıl yakışmış kuzuya ve annesine :*Bu da bugünden fotoğrafımız canım. Misafirleri böyle karşıladık. Ela koyar koymaz uyudu.
Geçmiş olsun canımKızlar ben grip oluyorum. Boğazım hafif şişmiş, devamlı gıcık var. Peşpeşe hapşırıyorum. Bebeğim de başladı hapşırmaya. Bir de çok feci ishal olmuşum.
Canım lovely yazmştr belki ama , bunlar ergonomik kangurular ve özellikle erkek bebeklerin bacak kalça ve testis yapıları göz önünde bulundurularak yapılıyor. Momfortbaby türk bir girişimci kadının yaptığı kanguru, belgeleri var bayağı da başarı sağlamış. Sitesinden ve instagramdan takip edebilirsin. Bi de bunların ilk ergonomik olarak üretilen yabancı marka olanları var. Türkiye'de en çok kullanılan boba. Emeibaby, Lille,Kokadi,Ergobaby felan bunlardan birkaçı.. ama momfort ın yaklaşık 2 katı fiyatnda.. deger mi bilmiyorum. . Benim kızım olacak allahın izniyle, ben sling aldm sling ile başlyorum. Sonra kanguruya gececem.. bunlarla ilgili cccoooooķk ayrıntılı bilgileri facebookta Babywearing sayfasndan edinebilirsn... eski postlara bak çok faydalı bilgiler var.. hergün temiz 2. El ilanları düşüyor sayfaya ve kapış kapış gidiyorBen de almayı düşünüyorum ama erkek bebekler için nasıl olur ki? Birkaç kişiden çok uygun olmadığını okudum ama..
Canim bende gribim cok agir hemdr doktor hicbir ilac vermedi bitkisel destek dedi bebegin kucuk dedi..bide maske ile emzirip altini degstryorm ole soledi ama pes pese hapsirmaya basladi onlar insallah hasta olmazlarKızlar ben grip oluyorum. Boğazım hafif şişmiş, devamlı gıcık var. Peşpeşe hapşırıyorum. Bebeğim de başladı hapşırmaya. Bir de çok feci ishal olmuşum.
Eminim bi yerden sonra her dediği batmaya başlamştrSelam doğum yapmış ve yapacak anneler. 26 gündür kayınvalidem bende. Doğumdan 13 gün önce gelmesi kötü oldu. Haftaya Çarşamba çok şükür gitme kararı aldı. Sessiz biri sanırdım kv yi. Kadın soru bankası çıktı. Konuşmadan 1 dk bile duramıyor. Doğumdan önce hadi yoruluyorsam uyuyordum. Şimdi hem bevek hem uykusuzluk hem de onu dinlemek feci yordu. Hiç yapmak istemezdim fakat söylediklerini duymazdan gelmeye başladım. 2 saat önce kızım uyandı fakat kalkacak Halim yoktu. Eşim ve kv ilgilenir dedim. Sonra içime sinmedi battı balık yan gider misali kalktım. Kızımı kucağıma aldım. Mama vermişler ve kayın valide önlüğü takmadan biberonu dayamış kızımın göğsü sırılsıklam olmuş. Eldiveni tişörtü. Allah'tan gitmişim ve görmüşüm. Yoksa sabaha kadar öyle kalacaktı yavrum. Eşim yol yorgunu ve çok uykusuz hadi onu anladık diyelim. Kv biberonu önlüksüz vermediğimi biliyor fakat kafası almıyor sanırım. Çarşamba günü gitse de kurtulsam vallahi.
Haha ay cnm valla ne diim aynisi bana oldu kucaginda cocuk bunaldi aglio ac bu emzir dedi ayol az once besledim dedim olsun al dio aldim emzirmedim cocuk susutu kucagimda mors oldu ole bakio ya cocuk annesinden baskasini istemio kokusunu duymasi yetio bu kv nasi bi kafayla dusunuosa anlamadim gitti ay bende kv olcam bolemi olcam yaaaa offfOfff insanlar farklı sorunlar aynibizimkide kucağına alıyo çocuk aranıyor aç bu deyip emzir diyo tok çocuğa aç diyo bi şey deyince 3 çocuk büyüttük diyo gerçekten merak ediyorum ya unutuyolar yada çocukları mahvettiler:)
Evet küçük yaramaz kızımın artık momfortu var.Anammm ela direk momfort a mış baslamış :) maşallah nasıl yakışmış kuzuya ve annesine :*
Sarı kaka normal canım istenen renk o zaten altın renkli sıvı kaka diyorlar, yeşil olursa üşütmüş demekmiş.Kızlar mrb uzun suredir giremiyordum mağlum bebiş var,ben bşy sorcam dun kızım 2 kere arka arkaya sarı renkli ama sulu kaka yaptı,sonra poposundan geldi eminim alyını açtığımda oldu çunkı foşurt diye su renginde su gibi kaka yaptı,surekli meme istiyor ağlıyor meme için topuk kanı aldırmaya gittiğimizde üşüttü sanırım orda soydular da çunku muayene için
Aaaaa paytaģm uyumuşm yaa şimdi de uyandm bi bakaym dedim nişan olabilirnaptn acaba ya ayy çok merak ettim şimdi
![]()
Gunaydinlar kac kisi kaldik ya dogurmayan artik bir takvimim bile yok bugun randevum war dua edinde sancim acimam olsun yetti gari gelsin minnakim yaww
Biz de gidicez birazdan aşı için heyecan yaptım yaBiz birazdan sağlık ocağına aşıya gidicez. 1 aylık olduk teyzeleriinşallah ağlamaz kuzum . En son topuk kanı alındığında bende aglamistim.
Hadi insaallah canım dualarim seninleGunaydinlar kac kisi kaldik ya dogurmayan artik bir takvimim bile yok bugun randevum war dua edinde sancim acimam olsun yetti gari gelsin minnakim yaww
Amin canim ins seninkide bian once gelir kavusalim artikAy ben de gelsin gelsin diodum pembe akintiyi gorunce acilmam da yoktu ctesi gunu, ya hala yoksa diye tedirginlik basladi bu sefer de.. Allahim saglikla kolaylikla kurtarsin bizi de![]()