• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ya hem bizden çok seviyo lar güya hemde zarar veriyolar anlamadım banyo.yaptirdim çocuğu aşırı sarıyor. Üşüyor diyo dedim çok sıcak iyi değil normal zamanda altını aciyo neymiş hava alsinmis her şeyi onlar biliyo hiç kurallarimiza uymuyor isesin ne olucak kussun ne olacak oldu! Iseyincede kusuncada çocuk Üşüyor uyurken görmezsek yazık değil mi ne tezatlar
Esim de bebegimizi soyuyor rahat etsin dye ama soguk bebek de agliyor. En son kitapta okudum bebekler ciplak olunca korkarmis bosluga duserlermis kendilerini guvnsiz hissedermis kocama gosterdm simdi soymuyor.

Esim de bebegimizi soyuyor rahat etsin dye ama soguk bebek de agliyor. En son kitapta okudum bebekler ciplak olunca korkarmis bosluga duserlermis kendilerini guvnsiz hissedermis kocama gosterdm simdi soymuyor.

Çok iyi yapmışsın bilemeyebiliyorlar dr da dün dedi Çıplaklık sevmezler hatta muayene ederken bana ellerini tutturuyor

Canım benim ilk çocuğumda vurdurmuştuk. Arkadaşım vurdurmamıştı onun çocuğu rotavirüs oldu ve çok ağır geçirdi. Ondan kardeşine de geçti. Çok pişman olmuştu. Sen bilirsin tabi ama şahsen ben vurdurma taraftarıyım. hatta o zamanlar pnömokok ve su çiçeği de ücretliydi, hepsini yaptırdık. Şu an pnömokok ücretsiz.

Bana göre zor karar şaşırdım ne yapalım diye:(

1 1bucuk cm acilmam warmis pazartesiye kadar gelmezse 6:30 suni sanci wericez dedi hadi hayirlisi
Aa canım iyi enazından açılman başlamış :) bolca sıcak güzel duslar al rahatla, kediliginden gelir inşallah minigin :) buarada neden pazartesi yani plasenta ya da suyu felan mı kötü durumda? Hani daha fazla beklenemiyor mu?

Aa canım iyi enazından açılman başlamış :) bolca sıcak güzel duslar al rahatla, kediliginden gelir inşallah minigin :) buarada neden pazartesi yani plasenta ya da suyu felan mı kötü durumda? Hani daha fazla beklenemiyor mu?
Saol canim insss.bende gec dollenme oldugu icin bi olcumde 28 ekim dierindede 2 kasim cikio doktorum 2 kasim son riske atamam dedi

Kızlar bugun saglik ocagindan aradilar. Beybimin ilk topuk kaninda TSH yuksek çikmişti. Değerini soylemediler. 2.sinde de 7.1 çıkmış. Hastanede tekrar test yaptirmaliymişiz. Korkuttular beni.. Netten baktim, doktorlar daha bu hormon için siniri bile belirleyememişler. Önce 20'ymiş, sonra 10 olmuş, en son 6'ya çekmişler. Bizim 7.1. Ya resmen insanin yuregini agzina getiriyorlar. Var mi boyle bir sey duyan, bilen:(

Biz 1 aylık olduuukkk:)))) 1 aylık konseptimiz :)

Eklentiler

• 20151028_122935.webp
    20151028_122935.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 119
Gunaydin herkese bugun 28 ekim ve benim hamilelik takvimimin son gunu Ama sancim falan yok dun Kontroldeydim cumaya kadar gelmezse cuma sabah suni sanci ile dogum baslatilacak dedi doktorum Insallah bu gece sancim kendiliginden gelir. Dogum yapmayan üc bes kisi Variz herkese kolay dogumlar ve saglikla bebeklerini kucaklamalarini diliyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Sizin bebisleriniz maşallah kırkı çıktı benim daha açılmamış 40 gunum var neden gelmiyorsun kizim nedennn :mad:
Ayy canım aynen benim kızım da gelmiyor herkes süt mama gaz muhabbeti biz ise sona kaldık zaman geçmiyor vallahi beklemek çok zor tam assolistler bizimkiler..

Back
X