- 25 Nisan 2013
- 11.142
- 9.053
- 448
Çokta acele etmeyin derim son gününe kadar dursunlar içeride.:)O zamaaaaan herkesin Dediği gibi son hamilelik günlerimin tadını çıkarıyorummm o yatak senin bu koltuk benimiyi fikir di mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta acele etmeyin derim son gününe kadar dursunlar içeride.:)O zamaaaaan herkesin Dediği gibi son hamilelik günlerimin tadını çıkarıyorummm o yatak senin bu koltuk benimiyi fikir di mi :)
Esim de bebegimizi soyuyor rahat etsin dye ama soguk bebek de agliyor. En son kitapta okudum bebekler ciplak olunca korkarmis bosluga duserlermis kendilerini guvnsiz hissedermis kocama gosterdm simdi soymuyor.Ya hem bizden çok seviyo lar güya hemde zarar veriyolar anlamadım banyo.yaptirdim çocuğu aşırı sarıyor. Üşüyor diyo dedim çok sıcak iyi değil normal zamanda altını aciyo neymiş hava alsinmis her şeyi onlar biliyo hiç kurallarimiza uymuyor isesin ne olucak kussun ne olacak oldu! Iseyincede kusuncada çocuk Üşüyor uyurken görmezsek yazık değil mi ne tezatlar
Canim bizde ayniyiz yarin 40 imiz cikacak siz kac gunluk oldunuz. Bende deneyeyim bakalim
Ay canım hadi inşallah barı senin minik gelsin burda en son ben dogurcam galibaKizlarrr nst de sancim cikti doktor dogumun gelmis zaten dedi dogumhaneye yolladi acilma warmi die bakicaklar ay cok heycanlandim duaa edin yaaa dogurim bugun![]()
Esim de bebegimizi soyuyor rahat etsin dye ama soguk bebek de agliyor. En son kitapta okudum bebekler ciplak olunca korkarmis bosluga duserlermis kendilerini guvnsiz hissedermis kocama gosterdm simdi soymuyor.
Canım benim ilk çocuğumda vurdurmuştuk. Arkadaşım vurdurmamıştı onun çocuğu rotavirüs oldu ve çok ağır geçirdi. Ondan kardeşine de geçti. Çok pişman olmuştu. Sen bilirsin tabi ama şahsen ben vurdurma taraftarıyım. hatta o zamanlar pnömokok ve su çiçeği de ücretliydi, hepsini yaptırdık. Şu an pnömokok ücretsiz.
Valla kuzum öyle olacak gibi.. şu gün olmuş tık yokÇokta acele etmeyin derim son gününe kadar dursunlar içeride.:)
Oyyy maşallah bin kere maşallah :)Maşallah bizde tam aylık olduk bugun:)
Aa canım iyi enazından açılman başlamış :) bolca sıcak güzel duslar al rahatla, kediliginden gelir inşallah minigin :) buarada neden pazartesi yani plasenta ya da suyu felan mı kötü durumda? Hani daha fazla beklenemiyor mu?1 1bucuk cm acilmam warmis pazartesiye kadar gelmezse 6:30 suni sanci wericez dedi hadi hayirlisi
Saol canim insss.bende gec dollenme oldugu icin bi olcumde 28 ekim dierindede 2 kasim cikio doktorum 2 kasim son riske atamam dediAa canım iyi enazından açılman başlamış :) bolca sıcak güzel duslar al rahatla, kediliginden gelir inşallah minigin :) buarada neden pazartesi yani plasenta ya da suyu felan mı kötü durumda? Hani daha fazla beklenemiyor mu?
Tmm cnm sağolCanım benim kızım sekiz yaşında. Unutmuşum ne zamandı. Aşı karnesinde hepsinin tarihi yazıyordu. O tarihte gidip vurduruyorduk.
Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun...Gunaydin herkese bugun 28 ekim ve benim hamilelik takvimimin son gunu Ama sancim falan yok dun Kontroldeydim cumaya kadar gelmezse cuma sabah suni sanci ile dogum baslatilacak dedi doktorum Insallah bu gece sancim kendiliginden gelir. Dogum yapmayan üc bes kisi Variz herkese kolay dogumlar ve saglikla bebeklerini kucaklamalarini diliyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Doğru yol bebeğim o yol aynen devam.:)Valla kuzum öyle olacak gibi.. şu gün olmuş tık yokeee topiğin sahibinin kızı naptıysa bizimkiler de aynen onun yolundan gidiyorlar
![]()
Ayy canım aynen benim kızım da gelmiyor herkes süt mama gaz muhabbeti biz ise sona kaldık zaman geçmiyor vallahi beklemek çok zor tam assolistler bizimkiler..Sizin bebisleriniz maşallah kırkı çıktı benim daha açılmamış 40 gunum var neden gelmiyorsun kizim nedennn![]()
Canım aynen acele etmemek gerek ama sizin tatlı bebisleri gördükçe içim içime sigmiyor Allahım sağlıkla kucağımızı doldursun hasretle bekliyoruz bizde meleklerimiziÇokta acele etmeyin derim son gününe kadar dursunlar içeride.:)