En fazla 2 saatte 1 uyanıyor. Kısa emiyorsa o kadar da dayanmıyor tabi. Zaten 2 gündür perişan etti beni. Migren tuttu yorgunluktan, bitigim

Bu ara çok çok zor uyuyor zaten gece de gündüz de.. Bagirsaklar gurgur sürekli.. Sancılı hep.. Çok sık kaka yapıyor. İshal mi oldu acaba? Yani zaten sıvı yapıyorlar da, çok mu sıvı, bilemiyorum. Tam dalıyor, sancı uyandırıyor yavrumu..
Sen gece hep mi sagip veriyorsun, yoksa sadece 1 kere mi? Yani 2 saatte 1 uyansa yine 3-4 kere vermek gerekir. Ben de öyle yapiyim yaa.. ama biberona alismaz insallah di mi? Gündüz de sık emince sagmaya pek zaman olmuyor da.. Olmazsa arada mama veriyim de, o ara sagiyim.
Benimki de 2 gündür böyle. Gazdan sanırım ama emin de değilim. Eşim de bir rahat ki, deli ediyor rahatlığı beni!! Annem olmasa kafayı yemiştim kesin. Şimdi bile bittim. Babam geldi bugün. Seçim için gidecekler. 2 gün yalnız napicaz bakalım, ki ondan da 1 hafta sonra mevlüt var. Ondan sonra artık dönecek annem. Delirmezsem iyidir

İnşallah düzene girer, inşallah eşim de cildirtmaz beni

İnşallah canım ya.. Perisanim.. Demin de 2 saat kucağımda uyuttum. Yerine biraksam uyaniyoorr

Gece annem dinlensin diye ben kendim uğraşıyorum. Eşimi de katmaya çalışıyorum ama tabi bebiş daha çok bana bağlı olunca, pek etkili olmuyor. Uyutmaya falan çalışıyor işte arada.. ama hem pek bir rahat hem de sanki 3 çocuk büyütmüş gibi inat. İnşallah alışır o da.. Annem gidince napicaz bilmiyorum..