• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

En fazla 2 saatte 1 uyanıyor. Kısa emiyorsa o kadar da dayanmıyor tabi. Zaten 2 gündür perişan etti beni. Migren tuttu yorgunluktan, bitigim :KK43: Bu ara çok çok zor uyuyor zaten gece de gündüz de.. Bagirsaklar gurgur sürekli.. Sancılı hep.. Çok sık kaka yapıyor. İshal mi oldu acaba? Yani zaten sıvı yapıyorlar da, çok mu sıvı, bilemiyorum. Tam dalıyor, sancı uyandırıyor yavrumu..
Sen gece hep mi sagip veriyorsun, yoksa sadece 1 kere mi? Yani 2 saatte 1 uyansa yine 3-4 kere vermek gerekir. Ben de öyle yapiyim yaa.. ama biberona alismaz insallah di mi? Gündüz de sık emince sagmaya pek zaman olmuyor da.. Olmazsa arada mama veriyim de, o ara sagiyim.

Benimki de 2 gündür böyle. Gazdan sanırım ama emin de değilim. Eşim de bir rahat ki, deli ediyor rahatlığı beni!! Annem olmasa kafayı yemiştim kesin. Şimdi bile bittim. Babam geldi bugün. Seçim için gidecekler. 2 gün yalnız napicaz bakalım, ki ondan da 1 hafta sonra mevlüt var. Ondan sonra artık dönecek annem. Delirmezsem iyidir :KK43: İnşallah düzene girer, inşallah eşim de cildirtmaz beni :KK51::KK17:

İnşallah canım ya.. Perisanim.. Demin de 2 saat kucağımda uyuttum. Yerine biraksam uyaniyoorr :KK43:
Gece annem dinlensin diye ben kendim uğraşıyorum. Eşimi de katmaya çalışıyorum ama tabi bebiş daha çok bana bağlı olunca, pek etkili olmuyor. Uyutmaya falan çalışıyor işte arada.. ama hem pek bir rahat hem de sanki 3 çocuk büyütmüş gibi inat. İnşallah alışır o da.. Annem gidince napicaz bilmiyorum..
Canim giyip kullandigin bir kiyafetini bebisin kafasina yakin bir yere koy kokunu alsin yattigi yerde sen varmissin gibi hissedebilir biz oyle yapioruz bir dene derim belki ise yarar

Yaaa kızlar bi bakiverin çok feci kısmi baş ağrım var birkaç saattir boynumdan yukarı kulağmın oralar gözüm felan ve gerçekten çok ağrıyor napaym anlamadm :(

İyi akşamlar kızlar benim de bebişim 10 günlük oldu geceleri ayaktayız gözler açık gündüzleri emzirmek için zor uyandırıyorumm..

Yaaa kızlar bi bakiverin çok feci kısmi baş ağrım var birkaç saattir boynumdan yukarı kulağmın oralar gözüm felan ve gerçekten çok ağrıyor napaym anlamadm :KK43:
ALlah şifa versin canim. Dedigin agri bende ameliyat sonrası oldu. Yat dinlen bebegin uyurken. Mejezik 200mg alirdim o bile kar etmedigi olurdu en iyi gelen yatio dinlenmek olurdu

Yaaa kızlar bi bakiverin çok feci kısmi baş ağrım var birkaç saattir boynumdan yukarı kulağmın oralar gözüm felan ve gerçekten çok ağrıyor napaym anlamadm :KK43:
Cnm doğum yapmışmıydın sen ? Öyleyse ve spinal olduysan bol su ve kahve içiceksn yaklasık 7-8 günü buluyor bn 2 geceyi acilde gecirmiştm Allah şifa versin çok zor

Canım zaten bu kuzular o kadar üçkağtçılar ki hareketli olmaları gerektigi zaman hissetmeye çalıştğmz zaman bööyle dururlar bizi merakta bırakırlar hepsi aynı bunların :KK48::KK48: şimdi nasılsın peki? Var mı bi değişiklik?

Sorma yaa sinir oldum.. yaramaz sipacik.. durtmeden de hareket edio şükür minnak minnak da olsa.. ama agri sancı bisey yok.. Bakalim keyfi ne zaman çıkacak beyimizin :)

Cnm doğum yapmışmıydın sen ? Öyleyse ve spinal olduysan bol su ve kahve içiceksn yaklasık 7-8 günü buluyor bn 2 geceyi acilde gecirmiştm Allah şifa versin çok zor
zobiska zobiska dah doğum yapmamışsn şimdi gördm cnm :)
Niye olduki acaba tansiyonunu bir kontrol et isterssn

Kizlar bebeginiz icin demir ilaci verdi doktor bize verdi bi akrabamiz cocuk dr ona sorduk kesinlikle 4 aydan once kullanma dedi siz kullaniyo musunuz

Canm gecende bizimkide 2gun yapmadi kosturduk doktora bize 4-5 gune kadar yapmamasi normal kilo aldigini gosterir dedi sennde ikinmasi kabiz oldugundan yada yapamadigindan degilse gazi var demektir yada bizim gibi toptan 2 bez yapicak korkma cnm birde mama veriorsan az bise mutlaka su ver...
Cnm mama vermiyorum akrabamiz var cocuk dr fitil soyledi onu kullandik bir gundur surekli ikiniyo simdi yaptida rahatladi uyudu hic uyumamisti

O
En buyuk korkum cnm emzırırken uyumak. Önce kalkıp aglasada elimi yuzumu yakayıp telefonu alıyorum elime. İyiki bura var:)) ter konusu skıntı. Bende ter kokmuyorumda süt kokuyorum resmen. Sut ter karısınca berbat bi combo oluyo:) bide 46 gunluguz ama hala devam eden kanamalar bunaltıyo beni. Umarım duzelıcek umarım..
offf kızlar benim de aklım gidiyor uyurum diye ya özellikle gece:(
20 gün oldu bir allahın kulu gelemedi öldüm bittim inanın
Annem de grip oldu o bitti dişi apselendi
Eşim desen bir işin ucundan tutmuyor
Bazen korkuyorum yığılıp kalıcan bir yerde
O kadar sinirlerim bozuk ki gecen makası alıp saclarımı kestim yamuk yumuk
Offff offfff

kizlar memeyi tutturamayanlar icin yardimci olsun diye paylasmak istiyorum sol tarafta hic gogus ucum yoktu sagda yok denecek kdr az. gogus ucuma bal surdum (cok az surun cunku bal 1 yasindan once zararli diyor uzmanlar) nasil kapti gormeniz lazimdi sonra sekerli su damlatttim 2 3 defada gogus ucumu cikartti eme eme :) lutfen sizde vazgecmeyin ben tutturabildiysem herkes tutturur! birde weewell'in 13 liraya aldigim minik bi pompasi var ilk gunler onu kullandim taaa ki gogus ucum cikana kdr tavsiye ederim

zobiska zobiska dah doğum yapmamışsn şimdi gördm cnm :)
Niye olduki acaba tansiyonunu bir kontrol et isterssn
Gittim canım baktrdm tansiyona 12 8 çıktı normal dediler :S biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim kuzum :* afedersinz biraz ishal olmuştm bugün çok su mu kaybettim ondan mı oldu anlamadm... bolca su içiyorum umarm daha iyi olurum

Back
X