• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar meme başında kahverengi bölgede sivilce gibi kırmızı şeyler var ve fena acıyor. Var mı bilgisi olan?

Iyi geceler anneler:) bebeğimin kakası sıvı bi hal aldı...önceden daha fazla ve partiküllü yapardı. Üç gündür günde bi kere fln güzel yapıyo.o da sıvı ishal gibi 17 günlük bebeğimdeki bu değişiklik acaba üşütme yle alakalı olabilir mi. Bilgisi olan yazabilir mi? Acaba yeterince doymuyomu desem ağlardı ac kalsa değil mi?

Cnm ben gece hep biberon veriyorm gündüzde işim yoksa acıkcası emziriyrm yoksa yine biberon . Emdiğinde en fazla 1 saat dayanıyor ve bu beni yıpratıyor yorgun düşüyorm biberonla fix 80 yiyor buda onu 2 3 saat idare ediyr bu sayede gece uykusuz kalmıyrz ikimizde.
Gece 00:00 2:00 4:00 diye gidiyorz saatlerimiz hiç şaşmıyor :KK48:
Gazilacı kullanmıyormusum bi nebze olsa rahatlatır karnına sık sık havlu ısıtıp koy ayakları sıcak olsun ben su torbası koyuyorm cok sancılı oldugund rahat uyuyor cnm .
Bnmde süt stoklRım bitti :KK43:
Artık gundz emdiğindr stok yapamıyrm tek göğsümde süt var napcaz bilmiyrm
Bi 3 aya kadar idare etse diyorm ama kısa sürede mamaya baslıcaz gibi.
Akşamlar ver eşine 1-2 saar uyu cnm . Onlarda yoruluyrlar ama insan destek istyr .
Ben baZen başın tuttu diyorum iki yüzümü ıslıyorum dayananıyor alıyor bebişi :KK48:
Bizimde kaka olayımız 2-3 gündür cok sıvı tee sırtından cıktı gece gün normal sanrm cnm :KK17::KK17:
3-4 ay böyle idare etcez sanrm cnm Allah yardımcımız olsun
Sıvı kakanın nedeni ne olabilir cnm bnm oğlumda iki üç gündür baya sıvı yapıyo. Ve bi kere yapıyo günde?

Doğum yapalı 2 hafta oldu. Bu demek oluyor ki 2 haftadır azıcık uyku ile yaşıyorum. 3 saatte bir uyanan kızım, uyandığında da 3 saat uyumuyor. Halim harap. Barış manço nun şarkısı gibi "övünmek gibi olmasın ama dostlar;
kendimi 'hıyar' gibi hissediyorum..
hani ince kıyım doğrasalar beni,
akdeniz 'cacık' olur diyorum..
ve hatta atlas okyanusu..
ve hatta hint oykanusu..
ve, hatta hatta büyük okyanus bile, cacık olur diyorum".

Doğum yapalı 2 hafta oldu. Bu demek oluyor ki 2 haftadır azıcık uyku ile yaşıyorum. 3 saatte bir uyanan kızım, uyandığında da 3 saat uyumuyor. Halim harap. Barış manço nun şarkısı gibi "övünmek gibi olmasın ama dostlar;
ve hatta hint oykanusu..
Ay ilahi canım sen çok yaşa sabah sabah güldürdün vallahi...ben hala doguramadim :anneadayı: :anneadayı: assolist haftası bitti mi :eek:

Biz bu sabah itibarıyla manaya başladık ;(
Süt stoklarımızda bitti tek göğüsle anca bukadar idare edebildim üzgünüm ama yapcak bişey yok.
Sol göğsümü güzel emiyor ama doymuyor ozaman da cok ağlıyor ;(

ve hatta hint oykanusu..
:) ilahi cnm güldürdün beni sabah sabah

Galiba bebeğim üşüttü dünden beri 5-6 kere kustu öyle hemn beslenme arkasından frğik sütekli alttn gaz çıkartıyor uykusunda sütekli huzursuz ne yapsam bilemedim

Galiba bebeğim üşüttü dünden beri 5-6 kere kustu öyle hemn beslenme arkasından frğik sütekli alttn gaz çıkartıyor uykusunda sütekli huzursuz ne yapsam bilemedim
Kusmuğu kokuyorsa üşütmüştür canım endişe etme hemen üşüttü diye. Havlu ısıt ayaklarını sar onunla sıcak dursun bebekler ayaklarından alırmış üşütmeyi. Burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol et en büyük huzursuzluk sebebiymiş bebeklerde. Gaz çıkardığına da sevin canım benim kız kıvranıyor şu an bile bi pırt için

Biz bu sabah itibarıyla manaya başladık ;(
Süt stoklarımızda bitti tek göğüsle anca bukadar idare edebildim üzgünüm ama yapcak bişey yok.
Sol göğsümü güzel emiyor ama doymuyor ozaman da cok ağlıyor ;(

Canını sıkma ben anne sütü verdim diye dolaşan anneler 3 yaşında çocuğa tablet verip cips kola ile büyütüyor cocuklarini ne anladık o işten çocuğa anne sütü verdim hayat boyu yeter diye mantık yok sen 6.aydan sonra güzelce ek gıdaların i verirsin telafi edilir ayrıca soldan alıyor aldığını çok şükür o bile ona yeter mama doymasi için ek olur :)

canım ayyyynı beenım yasadıklarım ı yasamıssın oglum dogdugunda esım 1.5 aylik askerdı dogum yaptım ıkıncı gunu geldı 10 gun kaldı gıttı daha sonra ben surekli agliyordum bırde kayn valıdem gılle oturuyorduk psıkolojım alt ust olmustu oglum 13 aylıkken geldı babası sımdı de kızımı dogum yaptıgımda hep o gunler geldı aklıma aglamaklı sıkılgan gecıyordu gunlerım cok sukur gectı o gunler ıkı gun sonra 40 mız cıkıyor ve bız eve tıkanıp kalmadık markettı park tı annem kayınvalıdem e falan gıttık bunalmadım cok
Nasıl yaşanmış geçmiş o günler hala aklım almıyor çocuklukla çekilmiş şimdi olsa tahammül etmem inkansız olurdu sanırım.. Zorlu o günlerden sonra çokkk mutlu 13 yıllık bir evliliğimiz var aslında şımarıklık yapıyorum biraz işte eski günler aklıma geliyor daha özverili olsun istiyorum eşimde ama malesef erkeklerin biZim gibi ince düşünebilmeleri imkansız. Az beklenti çok mutluluk :KK66:

Ben de geçen gün çok kırıldım, çok ağladım :KK43: Hormonlarla falan da pek alakası yok yani. Adam inat inat! Ooff ooff! :KK51:
Dışarı çıkmak istemesi doğal ama canım. Ev çok kalabaliksa, onlar bizden çok bunaliyorlar. Benimki de bir akşam arkadaşıyla buluştu. Hee; geç gelme dedim, o ayrı :p Ama haklısın tabi.. Ben de çok bunaldım. Pijamali inek oldum diyorum artık. Emzir kapa, emzir kapa.. Başka bir şey yok dünyada.. Saçım başım yüzüm gözüm perişan.. Nefes almam lazım.. Bir akşam kahve icmeye çıkalım dedim eşime, annem de burdayken. Bir şeyler yapmazsak bunalım olucam iyice.. Eşler de zamanla daha çok alisacaklar canım. Öyle umuyorum. Benimki uyutuyor bazen, huysuzlaninca oyalamaya çalışıyor, alt değiştirmeye falan çalışıyor ama ne de olsa anneye bağlı daha bebekler bu zamanlarda. Az daha buyuduklerinde daha ilgili olacaklardir onlar da.

Canım, çok geçmiş olsun.. ama kontrol altında ve iyi şükür ki.. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım. Güçlü olmaya çalış.. O çok güçlü, maşallah :nazar:
Dualarımız sizinle.. Her şey yoluna girecek hayırlısıyla inşallah..
Ev kalabalık değil canım sadece annem ilgileniyordu oda gitti hiç pijamalı dolaşmadım sürekli makyajımı yaptım hatta beni sinirlendirdiği gün mini etekli dolaşıyordum full makyaj yoksa kendimi iyi hissetmiyorum. Yanlış belkide öyle halsiz halsiz kötü olsam ilgilenmek zorunda kalır hiç başka birşey düşünemezmiydi acaba :mad: ya şimdiden sonrada yemez o numaraları

ben varim canim sezeryan oldum 1 hafta sutum gelmedi ssgiyodum anca 20 cc cikiyodu sonra yavaw yavas acildi memene sekerli su damlat ben bi kere bal bile surdum merak etme alir ama hergun ver memeyi sut olmasada ver ben hep verdim su an emziriyorum artik pazar 40imiz cikiyor
Nasıl yaptın her verişte mi sürdün bizimki yaklaşınca başlıyor ağlamaya biberona alıştı tabi alsa da memeyi emmiyor tutuyor öyle ağzında daha 1 hafta oldu ama sinirlerim yıprandı mideme vurdu

Tabii yazacaksın...iyi yaptın . Ben diyorum ki eşinle paylaş bu sorunu. Bazen beklentileri açık açık söylemek gerekiyor.
Canım paylaşmaz olurmuyum hayal kırıklığı yaşattın bana dedim uzun yıllardır zor şartlarda kavuştuğumuz kuzumuzla 20 gün evde oturmaya sabredemedin dedim. Oğlumdada zaten yoktun 10 günlüktü askere gittiğinde şuan bizden fazladan bir kaç saat ayrı kalman bile bana o günleri anımsatıyor dedim. Eskilerden kurtulamadığım için sinirleniyor çok acı günlerdi benim için çünkü.. Mağduru oynayıp işte 2 çocukla yanlız kalmak istemiyorum sana ihtiyacım var numaralarını yemez canım çünkü yıllarca hep güçlü olup kendi işlerimi kendim yaptığım için şuanda farkında hiç kendimi salmadım pijamayı bile yatak harici giyinip dolaşmadım sürekli iyi görünmek için makyajlı giyimliyim kendimi bu şekilde iyi hissediyorum ama şimdi anlıyorum ki hata yapmışım kendi sendromlu dönemim geçinceye kadar naz poz yapsam daha iyi olacakmış

Back
X