Selam kızlar. Dün doktorda aşı sendromundan mıdır bilinmez kızım bütün gece uyumadı, uyutmadı. Emzirirken "bütün gün hiç kaka yapmadı " demem ile gökgürültüsüne benzer Bir ses çıktı kızımın totosundan. Double yapmış sağolsun. Üstü başı kaka olmuş. Bügünde benim gecikmeli olarak sezaryen dikişlerim alındı. Neden
estetik dikiş yapmadı anlamış değilim. Bu salaklığı yaşattı bana

bugün hassasım. Yorgunluk, uykusuzluk, doğum, dikiş aldırma, bebeğin kontrollerde ağlaması, aşı da ağlaması, 4 hafta kayınvalide ile aynı evi paylaşmak... Uslu bir kız olursam şirinleri bile görebilirim umuduyla sabır gösterdim ama affedersiniz babaları gördüm

neyse psikolojim ve vücudum isyan etti. Önce gök gürültüsü ardından sağanak yağış ve sel olan gözyaşlarım ile final yaptım. Oh be dünya varmış. Pek bi rahatladım. Ekim'in son günleri. Hadi bakalım güzel anneler bebişlerinize hayırlısıyla kavuşun. Bebek büyüten anneler biraz daha sabır. Herşey düzene girecek. 2-3 aylık olana kadar zorlayacak bu sevimli canavarlar bizi ama sağlık olsun. Herşeye rağmen değer. Sağlıkla kalın ha bu arada doğum yapan annelerimiz olduysa tebrik ediyorum. Kocaman öpüyorum. Kızım da ellerinizden öper teyzeler daisyler :))