• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Etmemmiiii kız olsaydı hepsi göbek isim nazlıcan, nazlısu, nazlıgul derdik:) ne bu naz böyle:) innnşallah hayırla gelicekler vnm. Doğum saati işte napsakta allahın dediği an gelmeyince olmuyo. Bnm bıdıgımda erkenden geldi biliyosun oyle yazılmıs dmekki. Her gece asel emdıkce dua edıyorum hadı ınsallah

Canim Allah razı olsun :* bu dualarla Allahin izniyle güzel güzel doğuruuz ins :) dedigin gibi Rabbim ne zaman demiş o zaman inşallah :)

Kızlar günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Biz güzel emiyoruz ama hala aranıyor mama yla destekliyorum. Sadece gece veriyordum ama az önce 1 saat emmenin üstüne hala ağladı ve 60 cc yi bitirdi

Anneler oğlum dünden beri memeyi bırakmıyor emiyor uyuyor gazını alıyorum yatiriyorum bi kızarip bozarip ağlıyo yine meme saatlerce böyle :( gece sagdigim sütü verdim saat 3 te uyudu 6 da ve 9 da kalktı gayet uyudu ama gündüzleri ya da akşam niye böyle yapıyor:(:( kv doymuyor diyo ama gayet emiyo fazlasını cikariyo

Canm gecende bizimkide 2gun yapmadi kosturduk doktora bize 4-5 gune kadar yapmamasi normal kilo aldigini gosterir dedi sennde ikinmasi kabiz oldugundan yada yapamadigindan degilse gazi var demektir yada bizim gibi toptan 2 bez yapicak korkma cnm birde mama veriorsan az bise mutlaka su ver...
Cnm bnm bebeğimde cok az yapmaya başladı. Günde bi kere yapıyo ve çok az...sadece anne sütü alıyo.senin bebeğin de mi yalnızca anne sütü alıuorfu

Kızlar günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Biz güzel emiyoruz ama hala aranıyor mama yla destekliyorum. Sadece gece veriyordum ama az önce 1 saat emmenin üstüne hala ağladı ve 60 cc yi bitirdi

Su cc olayı beni de bunalti yo gece 3e geliyordu uyuduk sabah 9 da 200 cc sütümü bitirdik sagdigim için gece ne kadar emdiği ni biliyorum ama gündüz bilemiyorum benımkıde iki gündür sürekli emiyo bi anda büyümedi ya bu cocuk neden sürekli emiyor:(

Kızlar bilgisi olan yazabilir mi? Bnm oğlum çok az kaka yapıyo gündü bi kere hatta en son dün bu saatlerde az bişe yapmıştı...küçük küçük osuruyo ama cıkaramıyo sanki...bi de emdiğinde bes sekiz dk fln emiyo bi saatte.bir buçuk saatte bir ama dolu dolu çok süt geliyo sonra uyuyakalıyo agzını fln acmk mümkün değil... sizce normal mi...cok ac olsa aglar susmazdı dimi...

Canım dr una bi sor istersen az bi süre sekiz dk gibi geldi bi de kaka da zorlandığı için mi az emiyo az emdiği için mi kaka yapamıyor onu bilemedim

Canım valla geceleri bende canavara düşünüyorum el kadar bebeğe kızıyorum uyumuyor diye annem gelip devralıyor hemen. Annemde bugün son günümüz cts evime dönüyorum ne yapıcaz bilmem.
Canim Allah kolaylik versin hepimize annem gunduz cok yoruluyor canim gribim hep yatiyorum gece de onu uyandrmak istemiyorm cok bagirdim cocuk da korktu uzuldum aklim basima gelince her sey guzel olur insallah..eve dondugunde de her sey yolunda olur insallah Allah sabir ve guc versin hepimize

Uyumayan bebek yapmışız biz. Gözlerim ne zaman uykudan kapanmaya başlasa ıkınma sesleri geliyor beşikten :KK17:Zorlaya zorlaya kundaktan önce 1 elini, sonra diğerini çıkarıyor. O eller hemen ağıza gidiyor, teki de yetmiyor, çifte emiyor :confused:Sabah 5e kadar uğraştırıyor kendi ile. Tam altını temizliyorum 1 posta daha kaka. Temizlemek için açıyorum hobaaa yine çiş. Kıyafetleri batıyor, değiştireyim şu bu derken acıkıyor yineee :KK72:En son annem uyuyakalıyor, biz minikle başbaşayız. Bir de kusmamız başladı. Hem de ağız dolusu. Emiyor, kusuyor, emiyor... Ah o gülümsemeleri de olmasa :KK62::KK48:

Lovely35 Lovely35 serum fizyolojik ve otribebe ile burun temizlemeyi sen mi anlatmıştın canım? Anne baba olarak gribiz, acaba kuzunun da burnu mu tıkalı ki geceleri uykusuz duruyor? Dün denedim ama bir şey bulamadım madeninde oğlumun :KK48: Acaba yanlış mı yaptım ki dedim.

Kızlar dün akşam oğlum eşim ben Bi film izledik doğumdan sonra yemeğe falan gitmiştik hep beraber ama ev aynıydı çok sıkılmıştım film çok çok güzel Bi animasyon ters yüz diye onu izledikten sonra çok daha mutluydum animasyon sevenler mutlaka izlesin özellikle kız bebeği olanlar bebeğinize daha farklı bakıyosunuz

Kızlar bilgisi olan yazabilir mi? Bnm oğlum çok az kaka yapıyo gündü bi kere hatta en son dün bu saatlerde az bişe yapmıştı...küçük küçük osuruyo ama cıkaramıyo sanki...bi de emdiğinde bes sekiz dk fln emiyo bi saatte.bir buçuk saatte bir ama dolu dolu çok süt geliyo sonra uyuyakalıyo agzını fln acmk mümkün değil... sizce normal mi...cok ac olsa aglar susmazdı dimi...
Ayni sorun bizde de var.gunde iki uc kere kaka yapiyo ama leke seklinde bezinde oluyo cogu zaman.emmesi de on dakika doktor normal dedi bebekten bebege degisir kilo alimi iyi dedi.ama ben cok üzülüyorum aksam olunca aglamak geliyo icimden.sutum azaldi gibi hissediyorum az emince.gece iki saatte bi uyandiriyo bakalim haftaya cuma bi aylik olacak kilo alımına gore belli olur ama icim rahat etmiyo herkesin ki daha uzun emince

Kızlar bizimde göbüşümüz düştü... bugün 8 günlük olduk yıkasam mı acaba? Hemen yıkamak gerekir mi?[/QUOTE
Esmacım göbeği düştükten Bi gün sonra yıkatabilirsin gerçekten çok rahatlıyo bebişler bizim 23 . Gün düştü göbeğimiz nu sürede 2 defa yıkadım sonra düşmeyince yılilamadık sildik ama oğluşum baya rahatsızdı bu süreçten yıkanınca suyu çok seviyo inş seninki de suyu seven Bi bebektir

KIzlar bebegın burnu tıkalı dr a cektım gonderdım
Serum fizyolojık bruno alın demiş
Anlamadım cevap yazdım ama donmedi iki farklı ilaç mı bu
Bilginiz var mı

Back
X