• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım bende de hamilelikte hasimato çıktı. İlaç kullandım ama kimse bebekle ilgili şunu yapın demedi çocuk doktorunuz mu ölçtü nasıl yaptınız?
Evet ben ilaç kullandığım içşn bakalım dedi ama 2. Gittiğimiz dr aradık ölçtürmek için erken 15 gün geçmesi lazım o değerler annenin değerleri şimdi endişe etmeyin dedi

dely dely cnm bizde cok cekiyoruz nurse harveys kullaniyoruz ama yok ii gelmiyor surekli agliyor kizim. Uyanik oldugu heran agliyor. Birde 3 gundur kaka sikintimiz cikti ortaya uykusunda bile ikiniyo yavrum ama cikan yok. Napacagimi sasirdim elma yagi suruyorum ayaginin altina corek otu yagini karnina suruyorum. Bugun dr a gittik sirf bu yuzden cok gazli bebek dedi dr. Yedigine dikkat et dedi. Halbuki o kadar cok dikkaat ediyorum ki ama yine cok gazimiz oluyor. Uykusundan aglayarak uyaniyor surekli ayakta kucaktayiz aglamasin diye. Kakada cikmadigindan yavrumun emdigi agzindan geliyo surekli azonce hortumdan cikar gibi kustu. :KK43:( :KK61:
Ah kuzum kiyamaaamm :(
Bizimki kaka yapıyor ama aynen dediğin gibi en rahat ettiği yer kucak. Genelde kucaktayiz yoksa daha da ağlıyor. Gaz olmasa huzurlu uyucak ama ağlayarak ıkınarak uyanıyor, kıpkırmızı oluyor yavrum :( Ben de yediklerime dikkat ediyorum ama yine oluyor yine oluyor. Sab Simplex varmış, ilaç. Onu denicem bakalım.. İnşallah kurtulur yavrular..

Canım
Canim bebeğe rezene icir.bide nurseHarves gaz ilacı al.ben 2 oğluma da uyguladım maslalh gaz sorunumuz olmadiiui
Kendime yaptığımdan ona çay kasigiyla versem oluyor di mi? 1 çk yeter herhalde..

ysdeniz ysdeniz canim topuk testinde tsh'ina bakiliyor her bebegin dogduktan sonra. ben tiroid ameliyati gecirdim 2012 yilinda bu yuzden tiroid hapi aliyorum hamilelik boyuncada hep aldim ama bebegim cok sukur iyi. hamileligin esnasinda doktorun tahlil isteyip tiroidlerino olcturmedi mi hic?
Ben hamilelik öncesinden beri kullanıyorum ilaç hipotriod var bende o yüzden bakıldı zaten oğluma da 15 gün sonra tekrar bakıcaklar

Ben 40tan once gittim canim. Asiri bi kanaman yoksa rahatsiz hissetmezsen hemen git icini rahatlat derim
Saol canım. Gidiyim en kısa zamanda. Kanama baya geçti gibi.

Ay cnm bnde korkmuyo değilim ama vaziyet bunu gösterıyor sanırım . Eşim geldi akşam hadi doktora dedim bşndik arabaya otopsrktan çıkana kadar uyudu neyse gittik hastanaye çokta kalabalıktı bizimki hala uyuyo muayene olmadan geldm geri hala fosur fosur uyuyo :)
Babası arabayla gezesi gelmiş oğlumun diyo :KK70:
Bu bebişler arabayı çok seviyorlar canım. Uyumayinca gezdirip gelen tanidiklarim var :)

Videoya bile cektik.. karnimin sekli cok degisti yamuk resmen.. yumru gibi bisey var sag tarafimda, ins.kafasi yukari cikmamistir o_O:KK57: hayirlisi hakkimizda canim yarina belli olur artik benim de biseyler cunku dr acilma sanci olmazsa yatisi verir ptesi sali suni sanci denerim dedi..:KK43:
Kuzuuum hayırlısı ya nasıl olursa olsun napalım bekledik o kadar di mi? Hep böyle düşün ;) o kafa sandığın şey koca bir popo canım artık göbek popo yaptılar içeride dura dura :D

Arkadaslar Merhaba,

Ben epeydir bakamiyorum foruma. Simdi de girdim ama sayfayi inceleme sansim pek olmadi. Oncelikle tum dogum yapan arkadaslarin gozu aydin olsun :)

Ben dogum yapali tam 1 ay oldu. Gogus ucundan cok cekiyorum. Neler kullandmsa derman olmadi. Hakiki zeytin yagi, karbonat ve lansonih krem ama hala cok aci cekiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan var mi cok ihtiyacim var :KK43:
Canim bn ilk gunler hickira hickira agliyordum emzirirken. Kaniyordu. Ne zordur bilirim dogumdan beter:KK43: 3ayri marka krem aldim fayda etmedi.ben kantron yagi ve tahinin ustune cikan yagla gecirdim 3 gunde. Ama oyle surup birakmayacaksin canim. Kucuk bir bez kestim kantorndan doktum ve gogsume kapattim. Gogus pedi olsada baya bi batiyor ama olsun. Ona aklima geldikce yag ekledim bzen de ayni islemi tahin yagiyla yaptim simdi cok sukur iyiyim.

Bnde sebamed kullandim o bitince desitin mor olaniji aldim e bebekten mor olani pisik onleyici mavi pisik tedavisi icin cnm bn her alt acmaya degil gunde 2-3 ke suruyirum ikisinden de memnun kaldim pisik yapmadi sukur birdr altini islak mendille tenizlene cnm bn pamuk ve ilik suyla tenizliyirum onunda pisik olmamasina katkisi cok
Ben de Sebamed kullanıyorum canım. Desitin de var evde.
Ilık suyla temizlemek en güzeli. Bebek bakım pamuğu almıştım, onu ılık suyla ıslatıp siliyoruz. Ama annem ısrarla her altını açtığımızda pişik kremi sürmek istiyor.

Ah kuzum kiyamaaamm :KK43:
Bizimki kaka yapıyor ama aynen dediğin gibi en rahat ettiği yer kucak. Genelde kucaktayiz yoksa daha da ağlıyor. Gaz olmasa huzurlu uyucak ama ağlayarak ıkınarak uyanıyor, kıpkırmızı oluyor yavrum :KK43: Ben de yediklerime dikkat ediyorum ama yine oluyor yine oluyor. Sab Simplex varmış, ilaç. Onu denicem bakalım.. İnşallah kurtulur yavrular..
Yok korkma 3-5 çay kaşığı ver.hem bağırsakları çalışıp kaka yapar hem uyku verir.suda icir hergun 3 çay kaşığı. Su her canlıya lazım unutmaa;)

Kendime yaptığımdan ona çay kasigiyla versem oluyor di mi? 1 çk yeter herhalde..

Ah kuzum kiyamaaamm :KK43:
Bizimki kaka yapıyor ama aynen dediğin gibi en rahat ettiği yer kucak. Genelde kucaktayiz yoksa daha da ağlıyor. Gaz olmasa huzurlu uyucak ama ağlayarak ıkınarak uyanıyor, kıpkırmızı oluyor yavrum :KK43: Ben de yediklerime dikkat ediyorum ama yine oluyor yine oluyor. Sab Simplex varmış, ilaç. Onu denicem bakalım.. İnşallah kurtulur yavrular..

Yok canım 3-5 kas kaşığı ver.hem bağırsakları mi çalıştırıyor hem uyku verir korkmaa.bide hergun 3 çay kaşığı su icir unutma su her canlıya lazim;)

Kaka yapamayan varsa poronex fitil tek geçerim. Hayırlı kaka lar. Su icirmeyi ihmal etmeyin sakinnnnn. Mama yefirenler ama yedirdin şeker yok gaz oranı cokkkkk düşük. Yine fikir versim tuttuu

Back
X