Canım benim gögüs ucum yok hastanede silikon meme ucu takıp emzirdiğim halde böyle oldu. hala daha uç takıyorum , arada çıplak meme vermeye çalışıyorum yine de çekmek zor geliyo benim kuzuma.. Aynen dediğin gibi aç uyuyor fakat inat ediyor yaygara çıkartıyor emmiyor şöyle kuvvetli bir şekilde.. sağıyorum 20 cc falan geliyor benimde bir gögsümde süt ateşi oldu ordan da 10 cc bazen de 5 cc geliyo

Emzir çoğalır diyorlar ama çoğalmadı bir türlü sağıyorum onda da gögüslerim tahriş oluyor

Ahhh valla ne öyle ne böyle
Medela bir gelsin bakalım onda ne yapacak benim zillli

Şu an avent biberon versem 90 cc içiyor kaşıkla anca 30-60 arası içip sızıyor yorgunluktan
Alışıcak başka çaresi yok zorla inatla denicem.. kilo problemimiz olmasa mama hiç vermicem ama 2850 doğduk ilk hafta 2650 civarındaydı sonra başka bir dr a gittik 15 günlükken 2450 çıktı mecburen mamayı verdik.. 2 haftada 3,250 oldu maşallah kuzum
eşim de kızıyor bana ille anne sütü diye tutturuyorum diye mamayla büyüsün napalım diyor ve bugün ebe inatlaş alışır anne sütü ver mamaya karşıyız biz dediğinde eşim kilo alması önemli benim için demez mi
Napıcağımı şaşırdım bende doğrusu... İnşallah emerler yaaaa