- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
Tamam canım, o daha iyiyse onu alayım.Cnm sub simplex al daha etkili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım, o daha iyiyse onu alayım.Cnm sub simplex al daha etkili
Yarar her beslenmeden sonra 2 çay kasigiKızlar bebeğim sabaha kadar uyumadı resmen ıkınmaktan, çok fena gazı var. Bugün aşımız var dönerken eczaneden nurse harveys alacağım inşallah işe yarar![]()
Nurse harveys de işe yaramıyor canım en etkilisi sab simblex süper bişiy.Kızlar bebeğim sabaha kadar uyumadı resmen ıkınmaktan, çok fena gazı var. Bugün aşımız var dönerken eczaneden nurse harveys alacağım inşallah işe yarar![]()
Daha hiç denemedik canım. Bugün 43. gün.Normal doğum yapan arkadaşlar. Doğum sonrası ilk ilişkinizde doğumdan dolayı bir genişleme hissettiniz mi? Ben bu durumun aile hayatımı etkilemesini istemiyorumtecrübeleriniz neler bilgilendirir misiniz?
Bu hırıltı durumu herkeste var sanırım bizdede var.Merhabalar tatli annisler biz bugun 40imizi ucuruyoruuuuzzzz, yasasiiinn banyomuzu yapippp ananemize gidicezzzz bebegim yavas yavas buyuyorrrr, cok sukurrr birde hiriltimiz gecseee cok mutlu olucaz Allahim yavrularimizi korusunn hepinize sevgilerr![]()
MasaAllah totis elaaaaya, ececim Allahim korusun nazarlardan onu prenses olmuuus yaaa cok tatli, bizde bugunden kareler paylasicz artik kirkimiz cikiooNasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.
Nasıl kullanıyorsunuz canım bize de dr verdi daha başlamadık nasıl kullancağımızı sormayı unutmuşum benNurse harveys de işe yaramıyor canım en etkilisi sab simblex süper bişiy.
Aynen hırıltı herkesin sorunu sanırım. Resim harika maşallah kuzuyaBu hırıltı durumu herkeste var sanırım bizdede var.
Canım çok teşekkür ederim yapıym hemenCanim benim de geçenlerde burun akintim vardi çok. Evdeki tüm c vitamini meyveleri sıktım. Portakal greyfurt limon mandalina gibi. Sonra su koymadan kaynattim ve içtim. Uyudum 1 saat ve kalktgmda akintim yoktu. Şifa oldu çok şükür. Tarhana icebilirsin canım Allah şifa versin sana ve bebişine inşallah
Allah yardımcın olsun canım benim benim kiler gaz sorunu olmadığı surece çok ağlamıyorlar canım ondan sıkıntı olmuyorHelal olsun sizlere gerçekten.. benim kızım mümkün değil durmuyor ağlamaya basladı mı emzirsem de gazı çıksa da altı değişse de aynı evde başedemiyorum dışarı çıkmak ölüm1 2 haftaya artık düzelmesini bekliyorum
![]()
Nasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.
İnşallah şifa olur canım sana daCanım çok teşekkür ederim yapıym hemen
Canım sabah akşam 6-7 damla kullanıyorum gün içinde gazı olursa gene 6-7 damla kadar ama pek olmuyor gece çok rahat uyuyor.Nasıl kullanıyorsunuz canım bize de dr verdi daha başlamadık nasıl kullancağımızı sormayı unutmuşum ben
Canım çok teşekkürler. Bizimde cuma günü çıktı şükür büyüyor bebişlerimiz.MasaAllah totis elaaaaya, ececim Allahim korusun nazarlardan onu prenses olmuuus yaaa cok tatli, bizde bugunden kareler paylasicz artik kirkimiz cikioo
Aynen hırıltı herkesin sorunu sanırım. Resim harika maşallah kuzuya
Teşekkür ederiz kızlar.Maşallah prensese Rabbim nazardan saklasin
O çok kötü ya. Valla babam çok pimpiriklidir eğer evde olursa gelenlerde de bi belirti görürse hemen taktiriyor maskeyi:) sağolsun hastanede de aynisini yapmıştı. Her eve babamdan lazım bi sürü hijyenik ürün stokladı eve:)Canim benimki her emmeden sonra kusuyor az da degil kisa emiyor ayni sekilde ac oldugundan degil gaz sancisidir belki de..benimkini yatin doktora gotrcem cok kusuyor ve oksurugu var maalesef usuttum demek ki gerci gelen gden oldu gripli ne anlayissiz bazi insanlar
Ne güzel maşallah nazar değmesin, benimki de inşallah bir an önce düzene girer:)Allah yardımcın olsun canım benim benim kiler gaz sorunu olmadığı surece çok ağlamıyorlar canım ondan sıkıntı olmuyor
Ay koccaman bir maşallah prenseseNasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.