- 6 Kasım 2013
- 2.415
- 2.398
- 63
- 35
Şimdi 2 numara bağladım bakim çiş kaçırcakmı ? 1 numarada sıkıyordu 2 de büyük gibi geldi yada ben bol bağlamıştm sanırımBizde 5 kiloyu geçmişizdir aynı sorun bizdede oldu 3 numaraya geçtik. @ysdeniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi 2 numara bağladım bakim çiş kaçırcakmı ? 1 numarada sıkıyordu 2 de büyük gibi geldi yada ben bol bağlamıştm sanırımBizde 5 kiloyu geçmişizdir aynı sorun bizdede oldu 3 numaraya geçtik. @ysdeniz
Tmm canım teşekkür ederim yarinn sorucam Dr ye :) inş sütümüz yeter de mama vermeyizKilom alımını yek ölçüt sayıyor doktorlar canım. İlk zamanlar sütüm var diye dinlemedim doktorları mama vermedim ama çok iyi emmediği için herhalde kilo alımını beğenmedi doktor başladık mamaya.
Mutlaka sor dr.a zaten ölümden sonra söyler gerek olursa mamaya. Dr bana her öğünde emzirmeden sonra mama teklif et o karar versin yiyip yemiyeceğine dedi toksa almıyor zaten akıllı bıdıklar
Bir de ben emzirip diğer göğsü geçmeden gazını çıkarıyorum sonra diğer göğüs tekrar gaz çıkarma ve üstüne sağdığım süt ya da mama en son yine gaz çıkarma. Çünkü gaz varsa ememiyor doyduğunu sanıyor ve kısa uyuyor sonra.
Birdaha kundağa gerek kalmasın istiyorum ama sanki daha rahat olur gibi geldiTulum çok kullanışsız geliyor bana ben alt üst giydiriyorum canım dışarıda alt açması da pratik oluyor. İki uzun kollu giydiriyorum ben içine üzerine yün ceket.
Benim yanımdaydıBu arada kizlar dogumda eşleriniz yaninizdamiydi?
Biz beraberdik ve iyi ki de yanimdaydi esim diyorum..
C A DA GÜZEL tulumlar var paladium daki iyi bayaKıZlar bu havalarda dışarı çıkarkn giudirmek için tulum bakıyorm ama bulamadm siz be giydiriyosunuz
Bizde dün gündüz 1 den beri ara ara kucağımda uyur sonra sıçrıyor tekrar başa sarıyoruz ne zaman düzene gircek bu kuzular bende pil bitmek üzereGece 3.30 dan beri uyumuyor oğlum resmen belim koptu ayakta zıp zıp şeklindeyiz sürekli çocuk gazdan kıvranıyor resmen 10 dk içi geçiyor uyanıyor
Yok canım normal bir dükkandn aldıkBizde de var aynısından:) civilden mi almıştınız biz oradan aldık da
Hep kusuyor uz üst değişmekten yoruldukdr dün reflü şurubu verdi başladık ama
Yinede kusuyor bence çok emiyo doymak bilmiyo oğlum ağzından burnundan fiskirmiyo yandan şu sızar gibi
akiyo
Aynen mama takviyesi yapmak zorunda kaliyom sütüm bitiyor birdahaki emzirmeye sut birikmiyor hemen.bugun esim isirgan otu getirecek bi denemedigim o kaldi onlada olmazsa artik ne yapacam bilmiyorum.Napiosun peki mama takviyesimi yoksa her istediginde emziriyormusun
Aynen mama takviyesi yapmak zorunda kaliyom sütüm bitiyor birdahaki emzirmeye sut birikmiyor hemen.bugun esim isirgan otu getirecek bi denemedigim o kaldi onlada olmazsa artik ne yapacam bilmiyorum.Napiosun peki mama takviyesimi yoksa her istediginde emziriyormusun
Iyice emzir sut birikirse apse yaparKızlar iyi akşamlar,
Durup dururken ateşim yükseldi halsizlik başladı. Sağ göğsümde acı var, süt ateşi mi oldum acaba? Emzirdim kalan sütü sağdım boşalttım, şimdi ılık duşa gireceğim başka ne yapabilirim?
Durup dururken ateşim yükseldi halsizlik başladı. Sağ göğsümde acı var, süt ateşi mi oldum acaba? Emzirdim kalan sütü sağdım boşalttım, şimdi ılık duşa gireceğim başka ne yapabilirim?
Biz 3 buçuk kilo olduktan snra 2 numara kullanmaya başladık canım.Tatlm kaç kilo bebiş :/
Biz 2 hafta önce 5200 kg dık biraz daha almışızdır hala 1 numara kullanıyrm biraz sıkıyor ama 2 numarayı denedim çişi üstten çıktı
Bnde 2 ye gecmelimiyim ki :/