2015 Ekim Anneleri

Hayır canım kakayla ilgili hiç sorunumuz olmadı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
tamam canim onu kullanmaya başlayım bari benim kiz hiç ağızdan gazını cikartmiyo haliyle alttan çok zorluyor inş bende faydasini görürüm

İyi bari içim rahatladı biraz ama sanırım sütüm azalıyor ilk zamnlara göre göğüslerim daha yumuşak sebebide iştahsızlığım gün içinde o kdr az şey yiyorum ki kendime kızıyorum ama ne yiyecek vaktim yada iştahım oluyo keşke annem yanında olsaydı biraz bakardı bana ama yalnz da olunca olmuyo çok korkuyorum sütüm kesilecek die umarım kızım doyuyordur artk sağmıyorum da çok yara oluyo die sadece sıvı alarak yeterli sütümüz olur mu acaba

İyi bari içim rahatladı biraz ama sanırım sütüm azalıyor ilk zamnlara göre göğüslerim daha yumuşak sebebide iştahsızlığım gün içinde o kdr az şey yiyorum ki kendime kızıyorum ama ne yiyecek vaktim yada iştahım oluyo keşke annem yanında olsaydı biraz bakardı bana ama yalnz da olunca olmuyo çok korkuyorum sütüm kesilecek die umarım kızım doyuyordur artk sağmıyorum da çok yara oluyo die sadece sıvı alarak yeterli sütümüz olur mu acaba
canım bende her emzirmede Tek göğsü veriyorum daha doğrusu vermek zorunda kalıyorum çünkü ya uyuyakaliyo yada 5 dk emdikten sonra memeyi itekliyo soyup Doymadigini da anlayamiyorum

Kızlar medela calm biberonumuz geldi denedim hemen. 3 katlı emzik kısmına yavrum bununla nasıl emecek çok yorucu olur dedim ama maşallah benim kız cuk cuk halletti hemen çok şükür sevdi de para boşa gitmicek:KK48:
Bu arada bu minnoşların midesi yumruğu kadar oluyormuş hadi ordan diyorum. 2 göğüs emiyor üstüne 50 cc sağdığım sütü verdim üstüne 60 lık mama yedi :KK57:
Minnak yumruk obur mide :KK53:
. Yaa aynısı bendede var 2 saat emdi üstüne sağdığım 30cc yi verdim üstüne 60cc mama yedi sonra biraz emdi sonra 30 Cc verdim :):) ama hala uykuda tık yok :):) canımmmm kızım yaa çok şekerler cidden :)

Bende eşime bozuldum kızlar
88 kıloyum ya dogumda 96 dım ama boyum uzun
73 le hamıle kalmıstım kılolu degıldım yanı boya göre
Gecen saclarımı kestırdım
Alısverıs merkeZındeyı
Beni gorsen ne derdin dedim
Demez mi file bak derdim
Şok oldum ne uyuzlar ya
Cok uzuldum ama demedim birşey
Şaka yapmıs aklınca

canım ben metsil kullaniyordum ilk iki gün iyi geldi ama şimdi faydası yok bende sab simblex almayi düşünüyorum ama gaza iyi gelse de kaka yapmaya engel olabiliyo diye duymuştum sizde oldu mu böyle Bi problem

1 saat mi canım. Benim ki 15 dk ancak emiyor bide gunduz tek göğüste uyuyakaliyor dier göğsü bi sonraki emzirmede verebiliyorum gece zaten 5 dk emdikten sonra çığlık atarak memeyi itekliyo
Benim kız vedalaşamıyor valla en az 30 dk sürüyor 2 dk dinleniyor mesela o an memeyi çekince uyanıp ağlıyor. Bir de bu sürede emiyor da yani boş boş takılmıyor
Bn hep tek göğüsü veriyorum her emzirmede sanki yeterli gelio bide diğer emzirmeye kdr süt olsun diye hata mı yapıyorum acaba
Bana drumuz her iki memeyi ver emiyorsa üstüne sağdığın sütü ve mamayı teklif et dedi
Aktif emiyo eğer doyuyorsa uyuyo bazende doyduğunu zannediyoruz uyuyunca biraz geçmeden uyanıyo.. Ben bi göğsü 40dk emziriyorum 21 günlük olduk..acaba az geliyoda anca mı doyuyo anlamadım.. Ben sonrasında kalanıda sağıyorum öyle hemen bitmez zannetmiyorum 15 dk falan
Süt kanallarımız anca açılıyor canım bence benim de 20 günlükken sonra yoğunlaştığını hissettim bebişlerin de çeneleri kuvvetleniyor. Aslında doktorum bi göğüste 15 dk yo geçirme kalanı sağ diyor ama bırakmıyor ki benim kız
. Yaa aynısı bendede var 2 saat emdi üstüne sağdığım 30cc yi verdim üstüne 60cc mama yedi sonra biraz emdi sonra 30 Cc verdim :):) ama hala uykuda tık yok :):) canımmmm kızım yaa çok şekerler cidden :)
Obur minnaklar ya :) iki eliyle altlı üstü memeyi bir kavrayışı var bayılıyorum o haline ama foto da alamıyorum o halde memeler fora :KK70:
Alısverıs merkeZındeyı
Demez mi file bak derdim
Şok oldum ne uyuzlar ya
Şaka yapmıs aklınca

Fil, Öküzden daha sevimli diyeydin:KK67:
Bazen çok boşboğaz oluyorlar canım iyisi mi bu muhabbetlere hiiiç girme :KK19:

Benim kız vedalaşamıyor valla en az 30 dk sürüyor 2 dk dinleniyor mesela o an memeyi çekince uyanıp ağlıyor. Bir de bu sürede emiyor da yani boş boş takılmıyor

Bana drumuz her iki memeyi ver emiyorsa üstüne sağdığın sütü ve mamayı teklif et dedi

Süt kanallarımız anca açılıyor canım bence benim de 20 günlükken sonra yoğunlaştığını hissettim bebişlerin de çeneleri kuvvetleniyor. Aslında doktorum bi göğüste 15 dk yo geçirme kalanı sağ diyor ama bırakmıyor ki benim kız

Obur minnaklar ya :) iki eliyle altlı üstü memeyi bir kavrayışı var bayılıyorum o haline ama foto da alamıyorum o halde memeler fora :KK70:

Ayy bide laf aramızda yakışıklı olsaTamam şu an dana gibiyim ama çok ayıp

Hakikaten oburcuk bunlar:) bizimki uyumuştu şimdi yine uyandı korkarım o yemeye rağmen doymadı ve tekrar istiyo

Anneler comotomo biberon kullanan varmi aranizda? Gaz konusunda farklilik oldu mu??

Iyi geceler guzel anneler ve tatli bebisler... gecelerim uykusuz geçiyor bugün 17 günlük olduk uyku sorunumuz var ınsaallah düzelir annem yanımda kalıyor salonda yatiyoruz sürekli emiyor gündüz sagdigim sütü de iciyor gazını da çıkartıyor altını da hep temiz tutuyorum extra mama verirsem kusuyor neden uyumuyor kuzum bir çare bulan varmı kızlar bu duruma..

Ayy bide laf aramızda yakışıklı olsaTamam şu an dana gibiyim ama çok ayıp
Keyfimizden böyle değiliz can taşıdık içimizde şimdi de onu beslemek iÇin tüm çabamız. Hayatımın hiçbir döneminde kilo sorunum olmadı şuan kendime inanamıyorum ama geçecek hepsi 6 ay içinde toparlayacağız inşallah.
Hakikaten oburcuk bunlar:) bizimki uyumuştu şimdi yine uyandı korkarım o yemeye rağmen doymadı ve tekrar istiyo
Meme kuşu bunlar meme kuşu:rolleyes:

ben de aynı durumdayım, annem gitti ve yalnız olunca yemek yemek çok zor. ama tüm doktorlar sütü artıran en önemli şeyin bol su olduğunu söylüyorlar. ben yemek konusuna takılmıyorum bu yüzden. siz de hiç korkmayın, sıvı alımı yeterli oluyor. arada fırsat bulursam kuru incir atıyorum ağzıma, o da sütü artırıyormuş

tamam canim onu kullanmaya başlayım bari benim kiz hiç ağızdan gazını cikartmiyo haliyle alttan çok zorluyor inş bende faydasini görürüm
Bizimki her öğünden sonra ağızdan rahatlıkla çıkarıyor canım artık pat pat yapmadan da çıkarıyor ama alttan da çok çıkarıyor bununla alttan çıkartırken canı acımıyor yani yine alttan pırtilere devam edecek ama acısız olacak.

Selam kızlar, spinal anestezi ile dogumu gerceklestirmistik 2 ay önce. Son ayımda da sol bacagima yel gibi birşey gelmişti, yine var son 2 haftadır topallayarak yürüyorum. Sanki bacagim kalca eklemimden aciyor gibi. Böyle bir sikintisi olan var mi? Sezeryan sonrasi olabiliyor dedi bir yakinim dogru mu ki? Doktora gidicem ama röntfen cektirince bebisimi emzirmem sikinti olur mu diye tereddutteyim

Kızlar dün bebişimin kulak arkalarinda küçük beze farkettim. Araştırdım lenf dügümüymüş sistigine göre vücut biseyle savasıyor. Cuma gunu doktora gidicez bakalim. Var mi bilen tecrubesi olan boyle biseyle?

Selam kızlar, spinal anestezi ile dogumu gerceklestirmistik 2 ay önce. Son ayımda da sol bacagima yel gibi birşey gelmişti, yine var son 2 haftadır topallayarak yürüyorum. Sanki bacagim kalca eklemimden aciyor gibi. Böyle bir sikintisi olan var mi? Sezeryan sonrasi olabiliyor dedi bir yakinim dogru mu ki? Doktora gidicem ama röntfen cektirince bebisimi emzirmem sikinti olur mu diye tereddutteyim
Benim bacaklarım tutmuyor gibi hissediyorum bazen yere oturup kalkmak tam bir işkence desteksiz kalkamıyorum. Sezeryanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Ben epidural sezeryan oldum. Bir de kaç günlerdir evdeyiz pel yürüyüş yok. Hamileliğin son zamanları da az hareketli geçti vücut iyice hamladı galiba. Evde yürüyüş bantı var 2 gündür yürüyüşe başlayacağım diyorum ama saatler geçiveriyor gün bitiyor hemen.

Kızlar medela calm biberonumuz geldi denedim hemen. 3 katlı emzik kısmına yavrum bununla nasıl emecek çok yorucu olur dedim ama maşallah benim kız cuk cuk halletti hemen çok şükür sevdi de para boşa gitmicek:KK48:
Bu arada bu minnoşların midesi yumruğu kadar oluyormuş hadi ordan diyorum. 2 göğüs emiyor üstüne 50 cc sağdığım sütü verdim üstüne 60 lık mama yedi :KK57:
Minnak yumruk obur mide :KK53:
Canım ciddi misin ya benimkine 60 cc mama verince bayılıyor en az 3 saat uyuyor ben mamayı azaltmak adına günde 2-3 kez 40-50 cc veriyorum öyle aman aman sütüm de yok kilosu az tabi benimkinin onla mı ilgili acaba ??aç mı kalıyor ki bebeğim ??seni. Ki kaç kg ve kaç günlük?

Bizimki her öğünden sonra ağızdan rahatlıkla çıkarıyor canım artık pat pat yapmadan da çıkarıyor ama alttan da çok çıkarıyor bununla alttan çıkartırken canı acımıyor yani yine alttan pırtilere devam edecek ama acısız olacak.
darisi benim kıza inş yaa gaz sorunu çözülünce belki uykusu da düzene girer

Alısverıs merkeZındeyı
Demez mi file bak derdim
Şok oldum ne uyuzlar ya
Şaka yapmıs aklınca

Canım benimde 170 boyum var 64 le hamile kaldım. 80le doğuma girdim ve doğum yaptığım günden beri 72 kg.yim :KK45:
Erkekler malesef anlayışsız düşüncesiz oluyor. Benimde iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum ne zaman ağzıma ufak tefek bişeyler atsam bakıp gülüyor yarasın koçum yada tontişim diyordu :KK53: en son yaptığında bi ağladım ve dedimki ben diyete başlıyorum emzirmeyide kesiyorum artık bebeği sadece mamayla beslersin sonra hemen geri vites yaptı ben şaka yapıyorum da tabiki yiyeceksinde kilonun ne önemi varmış ta demeye basladi. Islerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar Malesef

Back
X