1 kere 3 damla canımKızlar d vitaminini deVit için günde 3 damla ya onu bir kerede mi veriyorsunuz? Günde 3 kere 1 damla vermeye kalsam unutuyorum valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kere 3 damla canımKızlar d vitaminini deVit için günde 3 damla ya onu bir kerede mi veriyorsunuz? Günde 3 kere 1 damla vermeye kalsam unutuyorum valla![]()
Bizimde günlerdir boyle.annem 40ımız çıkınca gidecek ne yapacağım onu düşünüyorum 1 gün kaldım bebisle tek başıma ogleden sonra 4e kadar Karnım aç gezdim 2 dakika durmuoki..Annem olmasa tuvalete bile gidemicem hele akşamüstü o kadar kötü oldu ki ağlamaktan nefesi gidiyordu ödümüz koptu biraz daha devam etse acilde alcaktık soluğu nasıl bir gazsa çıkartıp rahatlayamadı bir türlü
Evet bi kerede verilioKızlar d vitaminini deVit için günde 3 damla ya onu bir kerede mi veriyorsunuz? Günde 3 kere 1 damla vermeye kalsam unutuyorum valla![]()
1 kere 3 damla canım
Teşekkürler kızlarEvet bi kerede verilio
Annemde gidicek o yüzden bende peşinden yılbaşına kadar annemlerde kalıcam çünkü tek başına başedilcek gibi değil birde eşim pazarları da çalışıyor başlarda ben özlerim oğlumu kalma o kadar diyordu şimdi sesini çıkarmıyor mamayla beslenince tek çok zor acıkınca öyle bir ağlıyorki mamayı yapana kadar mutlaka birinin olması gerekiyorBizimde günlerdir boyle.annem 40ımız çıkınca gidecek ne yapacağım onu düşünüyorum 1 gün kaldım bebisle tek başıma ogleden sonra 4e kadar Karnım aç gezdim 2 dakika durmuoki..
1 kerede veriyorum, yoksa dediğin gibi unutulurKızlar d vitaminini deVit için günde 3 damla ya onu bir kerede mi veriyorsunuz? Günde 3 kere 1 damla vermeye kalsam unutuyorum valla![]()
Benimki geçen hafta 3700 dü bakalım bugün yine götürüp tarttırıcam geçen haft 200 gr almıştı hemşire iyi dedi haftalık kilo takibi yapıyorum ben mamayı az verdiğim içinCanım biz de çok miniğiz. 2900 doğdu sonra 2600 e düştü zor toparladık iştahı yeni açıldı. 20 kasımda 1 aylık olucaz. Şuan 3250 kilosu. Sanırım büyüme atağı geçiriyor benim oburcuk :) seninki aç kalsa durmaz ağlar canım bence. Siz ne kadarlık oldunuz
Benim de çok bozuluyor moralim ama daha yeniyiz zamanla vereceğimize inanıyorum canım. Dikkat etmeye başladık zaten ama sıkı bir diyet zamanı değil şimdilik.takmamaya çalışalım.
Canım bi takım alta pijama üstüne de tulum giydiriyorum ben üşümesin yavrularımKıZlar bu havalarda dışarı çıkarkn giudirmek için tulum bakıyorm ama bulamadm siz be giydiriyosunuz
Can'ım biz kullandık ama pek memnun kalmadım çok sulu doymuyor gibi geldi bana bide forumda gdo çıktı falan. Yazmıştı Bi arkadaş bana Dr golden goat önerdi memnunuz drumda anne sütü yanlısı o yüzden güvendimKızlar aptamil conformil mama kullanan var mı dr gaz sorunu için bu mamayı ve bebelac ı önerdi biz sma gold kullanıyoruz şu an bitince değiştirsem mi diye düşünüyorum kullananınız var mı
Anne sütü olduğu sürece tabiki ama emmeyince mecburen veriyoruz mama bizim dr da golden goat u önermedi fazla kilo aldırıyor diye aptamildrki gdo haberlerini bende gördüm o yüzden alıp almama konusunda çok kararsızımCan'ım biz kullandık ama pek memnun kalmadım çok sulu doymuyor gibi geldi bana bide forumda gdo çıktı falan. Yazmıştı Bi arkadaş bana Dr golden goat önerdi memnunuz drumda anne sütü yanlısı o yüzden güvendim
Cnm Biz arada mama kullanıyrz bebelac gold nutriconfor kullanıyrz gaz yapmıyormuş tadıda güzel :)Kızlar aptamil conformil mama kullanan var mı dr gaz sorunu için bu mamayı ve bebelac ı önerdi biz sma gold kullanıyoruz şu an bitince değiştirsem mi diye düşünüyorum kullananınız var mı
Bizde öyleyiz cnm arabayla gezmeye cıkartıyrz bazı akşamlar öyle uyuyor insan ne yapacağını şaşırıyorAnnem olmasa tuvalete bile gidemicem hele akşamüstü o kadar kötü oldu ki ağlamaktan nefesi gidiyordu ödümüz koptu biraz daha devam etse acilde alcaktık soluğu nasıl bir gazsa çıkartıp rahatlayamadı bir türlü
Bnde 2 ye gectim cnmGeçen cuma 5650 kg dı ben 3 e geçtim iyiki geçmişim 2 de çiş üstten çıkıyor diye iyice sıkı bağlıyordum her yeri kızarıyordu 3 çok iyi oldu
Girecek canım.darisi benim kıza inş yaa gaz sorunu çözülünce belki uykusu da düzene girer
Sab simblex al kesinlikle tek iyi gelen o.Günaydın kızlar ben çok kötüyüm annem i pazartesi gönderdim oğlum hiç uyumuyor dün o ağladıkça ben daha çok ağladım gaz sancısı bitiriyor bizi zinco vermişti Dr ama hiç faydası yok Rezene veriyorum bugün eşime başka ilaç aldırcam ama karar veremedim sizce bio gaia mı nurse havey mi yoksa sam simpleksmi alayım lütfen yardım edin![]()
Ben primanın 2 numarasını yeşil paket almıştım hiç beğenmedim çok naylonumsuydu ve 2-3 paket 2 numara kullandım küçük gelmeye başladı ki devamlı sızdırdı. Hadi bir huggies kızım için deneyelim dedik 3 numara huggies aldık günde 3-4 kere üst değiştirdik. Devamlı çıktı çişler eşim 3 numara yeşil paket prima aldı nasıl güzel kokulu dokusu falan süper kaç gündür kullanıyorum bir daha primadan şaşmam.3 e geçip bizde rahat ettik
Canım gaz sorununu halledin bak geceyi gündüzüde ayıracak artık. O ilacı bir sürü arkadaşım tavsiye etti bir arkadaşım benim çocuğum gülebiliyormuş meğerse diyince denedim bize tek iyi gelen o oldu.Dün en sonunda verdim ondan mıdır bilmem akşam biraz uyudu umarım işe yarar günde 4 kere dedi dr veriyorum biogaia pek işe yaramadı anlaşılan
Canım sen bahadır beye gelmeye devam ediyorsun dimi? O mu öneren merak ettim. Bu arada ben sma golddan çok memnunum. Aptamil su gibi yağsız bir mama.Kızlar aptamil conformil mama kullanan var mı dr gaz sorunu için bu mamayı ve bebelac ı önerdi biz sma gold kullanıyoruz şu an bitince değiştirsem mi diye düşünüyorum kullananınız var mı