2015 Ekim Anneleri

Otribebe bence çok iyi gerçekten kutudan sadece yedek Uç aparatı çıkıyor tek kullanımlık.. İhtiyaç olursa Uç aparatlarını ayrı alıyorsun
Aynen canim otri bebe cok iyi yumusatsin diye serum fizyoloji ardindan cekiyorm epey cikiyor☺benim cocuk sumuklu☺

İyi akşamlar ekim annelerii biz de yarın 1 aylık oluyoruz ilk aşıyı yaptıranlar bilgi verebilir mi ? aşı ne gibi etki yapabiliyor bebeklerimize .. Gazı çok var benim kızımın geceleri uyumuyoruz sabahlarıda sallamakla geçiriyorumm.

1 günde neden 3 aşı yapılır ki minicik bebeklere :KK62: 2 ay aşısını yaptıran arkadaşlarım ertesi güne sakinleşti mi bebekleriniz? Sabah olduk aşıyı ama akşama çıktı acısı bildiğin ağrısı var kızımın:KK43: keşke tüm iğnelere aşılar bize yapılsa da bizden bebeklerimize geçse o aşıların faydası:mad:
Yaa bizim de yarın sabah çok korkuyorum ateslenme oldu mu canım

Ay kuzum bnm ya bizimde 25 inde aşımız :KK43:
Bize ebe gelmeden calpol içir dedi ates olmasn diye sizde oldumu cnm

Yaa bizim de yarın sabah çok korkuyorum ateslenme oldu mu canım
Doktorumuz ateş olmaz olursa calpol içir dedi ama ben aşıdan sonra içirdim ağrısını geçirsin diye ateş olmadı çok şükür en fazla 37 oldu paranoyağa bağladım ha bire ateş ölçüyorum. Bu gece bi geçse rahatlasa kızım

Kizlar 2 gündür çok fenayiz bebeğim sürekli ağlıyor kucakta susardi şimdi susmuyor emmeye gelince de susardi susmuyor nesi var melegimin bilemiyorum çok çok çok uzluyorum aşırı derecede ağlıyor sallayinca susuyor ancak şimdi ayağımda saklıyorum hiç sallanma huyumuz yoktu yeni çıktı gazından dolayı sanirsam dışarı çıktık hava mi tutuyor ne oluyor anlamadım eve gelince çığlık çığlığa ağlıyor dışarda arabada sıkıntı yok. Birde benim kuzum gundurleri hiç uyumuyor yarım saat bile hiçbir işimi yapamıyorum illa ki biri olacak kucaklayacak kızımı yaninda nda ayrilamiyorum çünkü kucagimdan bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor çok fena ancak kucakta uyuyor. Oda 15 dk şekerleme yapıyor. Yarın 2 aylık olacağız asilarimiz var korkuyorum inşallah ateslenmez çok mıZmız bir kızım var felaket ağlıyor sabahtan akşama kadar aglamayla geçiyor günümüz çıplak olunca rahat bir tek :) keyfi yerinde oluyor o zaman

Doktorumuz ateş olmaz olursa calpol içir dedi ama ben aşıdan sonra içirdim ağrısını geçirsin diye ateş olmadı çok şükür en fazla 37 oldu paranoyağa bağladım ha bire ateş ölçüyorum. Bu gece bi geçse rahatlasa kızım
İnşallah canım ya biz de çok fazla gaz sancısı çekiyoruz tam düzene girdi diyorum yok . Dün gece 3 buçukta uyandı ve bugün gündüz uyumadi hiç daha yeni yeni ayağımda sallayarak uyuttum kucakta dururdu bugün durmadı ya çığlık çığlığa ağlıyor ancak sallayinca sustu napayim bende kabullendim sallamayi

Ayakları gayet serbest canım. Kucağımıza alıp evde gezdirince susuyor. Oturunca ağlıyor ama ne ağlama. Annemde bugün dışarı çıkardın gezmeye alıştırdın diyor. Ben evde boğulmuşum kimsenin umrunda değil. Hemen dut suyu yaptım onu içicem. Unutmayım bir daha.
Dut suyu nete iyi geliyor acaba...gaza mi benimkide hep agliyo..hatta morario ugunuyo

Iyiyiz çok şükür sen ve bebeğin nasilsiniz fotograf bekliyoruz

Canim gunduz nerdeyse sifir uykusu olan.bir çipil göz oğlum.. ışığı sevmiyoruz biz nasil aliscaz bilmiyorum. Güneş doğunca.uykuyu pic ediyor kendine, 10-15 dk uyuyp uyanıyor hep memede.. bi de su 3.kan verme isi çıktı, ona.moralim bozuldu biraz. Ins atlatiriz saglikla..

İnşallah canım ya biz de çok fazla gaz sancısı çekiyoruz tam düzene girdi diyorum yok . Dün gece 3 buçukta uyandı ve bugün gündüz uyumadi hiç daha yeni yeni ayağımda sallayarak uyuttum kucakta dururdu bugün durmadı ya çığlık çığlığa ağlıyor ancak sallayinca sustu napayim bende kabullendim sallamayi
Doğum yapmadan önce bende asıp kesiyordum sallamıcam diye ama yeter ki uyusun bi şekilde diyoruz sallıyoruz napalım canım benim sıkma canını. Sen sab simplex al en kısa zmnda ve şu kimyon suyunu dene inan çok rahatlıyolar göbek deliğine ayak altlarına da elma yağı sür

Ayakları gayet serbest canım. Kucağımıza alıp evde gezdirince susuyor. Oturunca ağlıyor ama ne ağlama. Annemde bugün dışarı çıkardın gezmeye alıştırdın diyor. Ben evde boğulmuşum kimsenin umrunda değil. Hemen dut suyu yaptım onu içicem. Unutmayım bir daha.
Kucağa alışmış olabilir cnm birde takip et kucağında kendini top gibi yapıyormu . Bizim cok gazımız var kuzum cok kıvranıyor ordan anlıyrm

Kizlar 2 gündür çok fenayiz bebeğim sürekli ağlıyor kucakta susardi şimdi susmuyor emmeye gelince de susardi susmuyor nesi var melegimin bilemiyorum çok çok çok uzluyorum aşırı derecede ağlıyor sallayinca susuyor ancak şimdi ayağımda saklıyorum hiç sallanma huyumuz yoktu yeni çıktı gazından dolayı sanirsam dışarı çıktık hava mi tutuyor ne oluyor anlamadım eve gelince çığlık çığlığa ağlıyor dışarda arabada sıkıntı yok. Birde benim kuzum gundurleri hiç uyumuyor yarım saat bile hiçbir işimi yapamıyorum illa ki biri olacak kucaklayacak kızımı yaninda nda ayrilamiyorum çünkü kucagimdan bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor çok fena ancak kucakta uyuyor. Oda 15 dk şekerleme yapıyor. Yarın 2 aylık olacağız asilarimiz var korkuyorum inşallah ateslenmez çok mıZmız bir kızım var felaket ağlıyor sabahtan akşama kadar aglamayla geçiyor günümüz çıplak olunca rahat bir tek :) keyfi yerinde oluyor o zaman
Okuyunca kendimi gördüm cnm :(

Kucağa alışmış olabilir cnm birde takip et kucağında kendini top gibi yapıyormu . Bizim cok gazımız var kuzum cok kıvranıyor ordan anlıyrm
Ayaklarını çekmiyor hiç. Gayet gevşek bedenide, salıyor hatta kendini. Eli bi yerde bacakları bi yerde yatıyor kucağımızda. Nedense yürüyünce susuyor, koltuğa oturunca basıyor çığlığı. Baby Sleep uygulamasını açtık rahatladı biraz.

Canım çok zor umarım yakın zamanda degisir:( yaz olsa soy gitsin ama kış iste:(

Eskiden meme ucum yaraydi şimdi meme ucum iyi ucun tam çevresi yara oğlum ordan tutup isirarak emiyo ve arada cekeliyo canım o kadar yanıyor ki ilk ağza veriste sırtımdan su geliyo resmen:(

Ben her gece aynısını yapiyomusum tam kocam yatarken çocuğu yanına koyup aglatiyomusum kendim uyumuyor um diye onuda uyutmuyomusum oysa yatma zamanımız belli değil taze süt sağmak için oğlumu yanına veriyorum 20dk oyalasinki bende sagdigimi verip çocuğu uyutuyim! !! Çok kızdım aldım oğlumu salona geldim onu da ışığı kapıyı kapatıp odada bıraktım sinirrr

Back
X