2015 Ekim Anneleri

benim bebeğim sürekli kusuyordu sürekli üst değiştiriyordum mendili sürekli ıslanıyordu emzirirken veya mama verirken genzine kaçıp hatta burnundan geldiği bile oluyordu.
doktor kontrolünde doktor kesinlikle yatar posizyonda beslenmemesi gerektiğini söyledi kucakta 45 derece yarı oturur posizyonda beslenmeliymiş
dünden beri bebeğim kusmuyor. yatarak besleyen anneler dikkat etsinler süt akciğere kacabiliyormus aman dikkat

İyi geceler kızlar:) bu saatte süt sağdım dolaba koydum...dün oğlum bizi çok yordu. Bütün gün mememdeydi ve ağlayıp durdu...aslında sütüm yetetliydi ama dün yetmedi demekki artık akşam dokuzda eşime mama aldırdık be nihayet karnı doyan oğlum uyudu...bn de şimdi oğlumu emzirfim ve sonra emzirfiğim göğsümü sagdım...süt sagdım ki zor zamanlarda işimi görsün ama bu işi tam olarak nasıl yapmalıyım bilemedim...iki göğdü birden mi sagmalıydım sütümü artırmak için...cünkü iki saat sonra fln tekrar emnek isteyebilir o zmna kdr süt dolar mı ki...emin olamadığımdan böyle yaptım...nasıl olması gerekiyo bilgisi olan varsa yazabilir mi? Bu arada iyiki varsınız her xmn yaxmasam da takipteyim :KK66:
Her iki göğsünüde sağ canm göğsün boşaldıkça süt dolar

Canlarm buraya girip sizi haberdar etmediğim için çok özür dilerim :( yoğun günler gecirdim... yazmştm buraya çarşamba yatşm olacak diye.. pazartesi dr a gtmştm ve pazartesi gecesi nişanm gelmeye başladi bayağı yoğun sekilde .. mutluluktan uçtum resmen..ertesi gün sali günü sancılar gelmeye başladı çok saglm sancılar ama düzensiz ... neyse millet ben acı cekiyorum ama o kadar mutluyum ki sezeryana gerek kalmayacak diye.. aksam oldu eşim geldi sancılar devam akinti devam.. duşa girdim rahatladm sakin müzikler dinledim uzandım yürüdüm. . Dr um aradı ipekcm yarın sabah 6da hastanedeyz dedi .benim.gece sancılar biraz duruldu sabah oldu bi heyecan biz tuttuk hastaneninn yolunu, sadece ben ve eşim :) nst ye baglandm ikimz de iyiyz sancı var ama yetersiz.. dr geldi suniyi bagladi bi süre dayandm ama asıl dayanlmaz olan açıklık kontrolleri...açıklık 3cm çok yavaş ilerliyor .. epidural takalm ilacı istemezsen vermeyz dedi kabul ettim çünkü o açklk kontrolleri bitirdi beniiii :( neyse kızlar 11.30 gibi açıklık 10 cm oldu mu ben epidurale ragmen sancilanyorum ama mutluyum :) tek sorun hena nın kafa yüksekte. .. dr epidurale güvenerek bastrdkça bastrdı bizim kız yukarıda :( yine de gittik doğum masasına ıkınmalar hiçbişey, üzerimdeki bebegi aşağı itmeye çalışan 100 kiloluk dr öldürdu beni.. 40 dk kadar ugrastk benim göbek mosmor ama aklm kızımda bu kadar baskı allahm diyorum ne oluyor kafayı yedim.. ama dr um sagolsun aciklama yapıyor sürekli beni rahatlatiyor..en son dedi ki ipek bak 10 cm ackligin var yapın harika saglam, bebeğin kafasi ellerimde ama yok inmiyor takılı kaldi ben sok :( sezeryana inelim risk almak istemiyorum dedi.. benim ödüm koptu tabi hemen tamm dedim.:( indik 20 dk da henam kucagmdaydı ..belki yarm saat agladm bagira bağıra ... hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor neler cektim... 2 doğum 1 bebek... neyse ki ikimz de saglklyz... Tekrar yazcm girecm artk inşallah eskisi gibi biraz düzen tutturalm :) paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala

benim bebeğim sürekli kusuyordu sürekli üst değiştiriyordum mendili sürekli ıslanıyordu emzirirken veya mama verirken genzine kaçıp hatta burnundan geldiği bile oluyordu.
doktor kontrolünde doktor kesinlikle yatar posizyonda beslenmemesi gerektiğini söyledi kucakta 45 derece yarı oturur posizyonda beslenmeliymiş
dünden beri bebeğim kusmuyor. yatarak besleyen anneler dikkat etsinler süt akciğere kacabiliyormus aman dikkat
Aaa bak bunu duydugum ıyı oldu
Dun yazmıstım deli gıbı kusuyordu
Dr a gıdecektık cunku cay bardagı kadar neredeyse....
Dr hastaymıs yattı bugun
Ben pek dik emzirmiyorum
Dedıgın olabılır
Birde oyle deneyeyeyim
Sagol canım

kızlar acil yardım,
Bebeğimin bezini açtım o anda kaka yaptı ama bildiğimiz köpük gibiydi. Rengi normal sarı, var mı böyle bişey yaşayan önemli bir şey mi acaba?

Canlarm buraya girip sizi haberdar etmediğim için çok özür dilerim :KK43: yoğun günler gecirdim... yazmştm buraya çarşamba yatşm olacak diye.. pazartesi dr a gtmştm ve pazartesi gecesi nişanm gelmeye başladi bayağı yoğun sekilde .. mutluluktan uçtum resmen..ertesi gün sali günü sancılar gelmeye başladı çok saglm sancılar ama düzensiz ... neyse millet ben acı cekiyorum ama o kadar mutluyum ki sezeryana gerek kalmayacak diye.. aksam oldu eşim geldi sancılar devam akinti devam.. duşa girdim rahatladm sakin müzikler dinledim uzandım yürüdüm. . Dr um aradı ipekcm yarın sabah 6da hastanedeyz dedi .benim.gece sancılar biraz duruldu sabah oldu bi heyecan biz tuttuk hastaneninn yolunu, sadece ben ve eşim :) nst ye baglandm ikimz de iyiyz sancı var ama yetersiz.. dr geldi suniyi bagladi bi süre dayandm ama asıl dayanlmaz olan açıklık kontrolleri...açıklık 3cm çok yavaş ilerliyor .. epidural takalm ilacı istemezsen vermeyz dedi kabul ettim çünkü o açklk kontrolleri bitirdi beniiii :KK43: neyse kızlar 11.30 gibi açıklık 10 cm oldu mu ben epidurale ragmen sancilanyorum ama mutluyum :) tek sorun hena nın kafa yüksekte. .. dr epidurale güvenerek bastrdkça bastrdı bizim kız yukarıda :KK43: yine de gittik doğum masasına ıkınmalar hiçbişey, üzerimdeki bebegi aşağı itmeye çalışan 100 kiloluk dr öldürdu beni.. 40 dk kadar ugrastk benim göbek mosmor ama aklm kızımda bu kadar baskı allahm diyorum ne oluyor kafayı yedim.. ama dr um sagolsun aciklama yapıyor sürekli beni rahatlatiyor..en son dedi ki ipek bak 10 cm ackligin var yapın harika saglam, bebeğin kafasi ellerimde ama yok inmiyor takılı kaldi ben sok :KK43: sezeryana inelim risk almak istemiyorum dedi.. benim ödüm koptu tabi hemen tamm dedim.:KK43: indik 20 dk da henam kucagmdaydı ..belki yarm saat agladm bagira bağıra ... hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor neler cektim... 2 doğum 1 bebek... neyse ki ikimz de saglklyz... Tekrar yazcm girecm artk inşallah eskisi gibi biraz düzen tutturalm :) paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala
Canımm gözün aydın çok şükür kurtuldum sen de. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Yok yok bu ekim bebişleri pek bi nazlı çıktı. Zorla getirttik hepsini:KK48: Henacık sağlıkla geldi ya hepsi unutulur canım. Şimdi yeni maceralarınız başlıyor:KK55:

Herkese günaydınnnnn
Oğlum 1 aylık oldu ama ben hala bi durumu çözebilmiş değilim:KK22: acıktığında tek memeden emiyor ve orda genelde uyuyor bu durumda gaz çıkaramadan uyuduğu için bazen uykusunda problem olmazken bazen uykudan uyanıp kıvranıyor ıkınıyor vs veya ıkınmasa bile uyuduktan bir yarım saat sonra sanırım öğürüyor öyle hareketler yapıyo ses çıkarıyor ama uyanmadan biraz uzun sürüyor hafif kusuyor ozamanda böyle olunca uyanabiliyor yine :KK43: reflü yastığı var onda yatıyor doğduğundan beri. Meme emerken ben yarıda kesip gaz için kaldırdığımda da kusuyor tekrar emmeye başlayıp yine uyuyor yada uykusu açıldığı için tekrar uyuması zor oluyor... Ben anlamadım nasıl yapıcam :KK43: sizler nasıl yapıyorsunuz bir yardım edin napcamı bilemedimo_O
Cnm emdikten snra 5 dk kucagnda yatr snra gazını cıkar oZamn hemn kusmaz

Canlarm buraya girip sizi haberdar etmediğim için çok özür dilerim :KK43: yoğun günler gecirdim... yazmştm buraya çarşamba yatşm olacak diye.. pazartesi dr a gtmştm ve pazartesi gecesi nişanm gelmeye başladi bayağı yoğun sekilde .. mutluluktan uçtum resmen..ertesi gün sali günü sancılar gelmeye başladı çok saglm sancılar ama düzensiz ... neyse millet ben acı cekiyorum ama o kadar mutluyum ki sezeryana gerek kalmayacak diye.. aksam oldu eşim geldi sancılar devam akinti devam.. duşa girdim rahatladm sakin müzikler dinledim uzandım yürüdüm. . Dr um aradı ipekcm yarın sabah 6da hastanedeyz dedi .benim.gece sancılar biraz duruldu sabah oldu bi heyecan biz tuttuk hastaneninn yolunu, sadece ben ve eşim :) nst ye baglandm ikimz de iyiyz sancı var ama yetersiz.. dr geldi suniyi bagladi bi süre dayandm ama asıl dayanlmaz olan açıklık kontrolleri...açıklık 3cm çok yavaş ilerliyor .. epidural takalm ilacı istemezsen vermeyz dedi kabul ettim çünkü o açklk kontrolleri bitirdi beniiii :KK43: neyse kızlar 11.30 gibi açıklık 10 cm oldu mu ben epidurale ragmen sancilanyorum ama mutluyum :) tek sorun hena nın kafa yüksekte. .. dr epidurale güvenerek bastrdkça bastrdı bizim kız yukarıda :KK43: yine de gittik doğum masasına ıkınmalar hiçbişey, üzerimdeki bebegi aşağı itmeye çalışan 100 kiloluk dr öldürdu beni.. 40 dk kadar ugrastk benim göbek mosmor ama aklm kızımda bu kadar baskı allahm diyorum ne oluyor kafayı yedim.. ama dr um sagolsun aciklama yapıyor sürekli beni rahatlatiyor..en son dedi ki ipek bak 10 cm ackligin var yapın harika saglam, bebeğin kafasi ellerimde ama yok inmiyor takılı kaldi ben sok :KK43: sezeryana inelim risk almak istemiyorum dedi.. benim ödüm koptu tabi hemen tamm dedim.:KK43: indik 20 dk da henam kucagmdaydı ..belki yarm saat agladm bagira bağıra ... hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor neler cektim... 2 doğum 1 bebek... neyse ki ikimz de saglklyz... Tekrar yazcm girecm artk inşallah eskisi gibi biraz düzen tutturalm :) paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala
Canım iyi olmanıza sevindim zor olmuş doğumun ama önemlimolan kızını sağlıkla kucağına alman

Humana çayını nerden alıyorsun canım ben bulamadım
Bu kadar talep edilen bir ürün ama hiçbir yerde yok ilginç. Bira mayası tabletleri de öyle gnc ve solgarda yok şuan. Bunlar sütümüz artsın istemiyor mu yahu:KK12:

http://www.saglikbakimreyonu.com/ma...j2DXyhLbFUM8RdKvvszt1OC53UI45yU8xcaAvf08P8HAQ
yeni adı bu mamsel. eski isimle olanları 40 tl civarında satıyorlar karaborsa hesabı o fiyatlara satıyorlar galiba. eşim eczaneden 25 tlye almıştı.

Herkese günaydınnnnn
Oğlum 1 aylık oldu ama ben hala bi durumu çözebilmiş değilim:KK22: acıktığında tek memeden emiyor ve orda genelde uyuyor bu durumda gaz çıkaramadan uyuduğu için bazen uykusunda problem olmazken bazen uykudan uyanıp kıvranıyor ıkınıyor vs veya ıkınmasa bile uyuduktan bir yarım saat sonra sanırım öğürüyor öyle hareketler yapıyo ses çıkarıyor ama uyanmadan biraz uzun sürüyor hafif kusuyor ozamanda böyle olunca uyanabiliyor yine :KK43: reflü yastığı var onda yatıyor doğduğundan beri. Meme emerken ben yarıda kesip gaz için kaldırdığımda da kusuyor tekrar emmeye başlayıp yine uyuyor yada uykusu açıldığı için tekrar uyuması zor oluyor... Ben anlamadım nasıl yapıcam :KK43: sizler nasıl yapıyorsunuz bir yardım edin napcamı bilemedimo_O

valla bizimki de aynı uyursa gaz kalıyor yan yatırıyorum kusmasın diye zaten gazı varsa 5 dk içinde bağrınmaya başlıyor tekrar alıyorum çıkarabilirse uykuya devam çıkarmadan uyuyakalırsa aynı şey devam ediyor. uyumasını engelleyemiyorum maalesef

kızlar acil yardım,
Bebeğimin bezini açtım o anda kaka yaptı ama bildiğimiz köpük gibiydi. Rengi normal sarı, var mı böyle bişey yaşayan önemli bir şey mi acaba?
banada oldu bezini değiştirirken pırtlattı o an korktum biraz önemli bişey değil.
doktor normal demişti rengi sarıysa korkma

http://www.saglikbakimreyonu.com/ma...j2DXyhLbFUM8RdKvvszt1OC53UI45yU8xcaAvf08P8HAQ
yeni adı bu mamsel. eski isimle olanları 40 tl civarında satıyorlar karaborsa hesabı o fiyatlara satıyorlar galiba. eşim eczaneden 25 tlye almıştı.

valla bizimki de aynı uyursa gaz kalıyor yan yatırıyorum kusmasın diye zaten gazı varsa 5 dk içinde bağrınmaya başlıyor tekrar alıyorum çıkarabilirse uykuya devam çıkarmadan uyuyakalırsa aynı şey devam ediyor. uyumasını engelleyemiyorum maalesef
Aynısı mı acaba canım ya 20 liraymış o sitede

Aaa bak bunu duydugum ıyı oldu
Dun yazmıstım deli gıbı kusuyordu
Dr a gıdecektık cunku cay bardagı kadar neredeyse....
Dr hastaymıs yattı bugun
Ben pek dik emzirmiyorum
Dedıgın olabılır
Birde oyle deneyeyeyim
Sagol canım

bende bilmiyordum bebeklerimiz ile birlikte öğreneceğimiz çok şey var bazen gündüzleri fırsat buldukta internetten araştırıyorum bebeklerin derdini anlamak zor.
düz pos. ve yatarak biberonla beslenen bebeklerde allah korusun ölümlere bile sebep olabiliyormus

Ayy canım heyecanla okudum yazdıklarını. Allah anali babali büyütsün inşallah. Hayırlısı böyleymiş canımm . Normal dogumun tadini da tattin ama tabi doktorun göbeğini bastırmasi canini yakmiştr tabi sanki ben hissettim... neyse geldi geçti çok şükür atlattin. Şimdi bebişini doyasiya öpüp koklama zamani☺☺☺

Ca
Doğum yapmadan önce bende asıp kesiyordum sallamıcam diye ama yeter ki uyusun bi şekilde diyoruz sallıyoruz napalım canım benim sıkma canını. Sen sab simplex al en kısa zmnda ve şu kimyon suyunu dene inan çok rahatlıyolar göbek deliğine ayak altlarına da elma yağı sür
İm dün aldık sen kaç damla ve günde kaç kez kullanıyorsun. Elma yağı sürdüm canım çok mıZmız kızım ya aglamasa da ötüyor :KK48::KK48: aynı bende alismasin sallamayacagim diyordum şimdi aman sussun da nasıl susarsa sussun uyusun diyorum şekilden şekle giriyoruz akşama kadar. Kimyonu bebege mi vereyim canım

kızlar acil yardım,
Ay altini alirken kaka yapması benim ennn çok korktugum şey
Geçenlerde gündüz ayri akşam ayri misafir vardı. Neyse misafirler gitti mutfagi tiplayip şöyle güzelce dinlenicemm dedim kendimce emzirirken. Neyse bizimki kaka yapmaya başladi ama baya bi ses geldi bitmiştir dedim açtım bezi. Sonra temizlerken bizimki bir daha bir yaptiiii ama sormayin nasil fışkırdi kakalar halıya. Ve halimi alali 2-3 ay oldu yeni açık renk...ilk aklima gelen bu kadar kaka nasil temizlenir dedim direk yikamaya vereyim. Neyse sivadim kollari su kaynattim prille sürte sürte 1 saatte kakalari çikardim... artik çok temkinliyim kaka alirkn. Çok şükür o günden snra da bir kazamiz olmadi:KK49:

Ah canm bu cektiklerin gunahlarina kefaret olsun insaAllah cok uzuldum 2 dogum yasamissin resmen benmde zor oldu ama seninkini okuyunca resmen kaldim ama onemli olan saglikli olmaniz cnm iste hayirlisi ne ise sonunda o oluyor psikolojini hemen toplarsin umarim bebegine saril en buyuk destekcin o olsun ve dogum anini enn cabuk sekilde unutmaya calis harab etme kendini Rabbim evladinizi saglikla buyutmeyi nasib etsin sevgiler..

Back
X