Canlarm buraya girip sizi haberdar etmediğim için çok özür dilerim

yoğun günler gecirdim... yazmştm buraya çarşamba yatşm olacak diye.. pazartesi dr a gtmştm ve pazartesi gecesi nişanm gelmeye başladi bayağı yoğun sekilde .. mutluluktan uçtum resmen..ertesi gün sali günü sancılar gelmeye başladı çok saglm sancılar ama düzensiz ... neyse millet ben acı cekiyorum ama o kadar mutluyum ki sezeryana gerek kalmayacak diye.. aksam oldu eşim geldi sancılar devam akinti devam.. duşa girdim rahatladm sakin müzikler dinledim uzandım yürüdüm. . Dr um aradı ipekcm yarın sabah 6da hastanedeyz dedi .benim.gece sancılar biraz duruldu sabah oldu bi heyecan biz tuttuk hastaneninn yolunu, sadece ben ve eşim :) nst ye baglandm ikimz de iyiyz sancı var ama yetersiz.. dr geldi suniyi bagladi bi süre dayandm ama asıl dayanlmaz olan açıklık kontrolleri...açıklık 3cm çok yavaş ilerliyor .. epidural takalm ilacı istemezsen vermeyz dedi kabul ettim çünkü o açklk kontrolleri bitirdi beniiii

neyse kızlar 11.30 gibi açıklık 10 cm oldu mu ben epidurale ragmen sancilanyorum ama mutluyum :) tek sorun hena nın kafa yüksekte. .. dr epidurale güvenerek bastrdkça bastrdı bizim kız yukarıda

yine de gittik doğum masasına ıkınmalar hiçbişey, üzerimdeki bebegi aşağı itmeye çalışan 100 kiloluk dr öldürdu beni.. 40 dk kadar ugrastk benim göbek mosmor ama aklm kızımda bu kadar baskı allahm diyorum ne oluyor kafayı yedim.. ama dr um sagolsun aciklama yapıyor sürekli beni rahatlatiyor..en son dedi ki ipek bak 10 cm ackligin var yapın harika saglam, bebeğin kafasi ellerimde ama yok inmiyor takılı kaldi ben sok

sezeryana inelim risk almak istemiyorum dedi.. benim ödüm koptu tabi hemen tamm dedim.

indik 20 dk da henam kucagmdaydı ..belki yarm saat agladm bagira bağıra ... hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor neler cektim... 2 doğum 1 bebek... neyse ki ikimz de saglklyz... Tekrar yazcm girecm artk inşallah eskisi gibi biraz düzen tutturalm :)
@paytak_paytak_kosan_koala