- 17 Nisan 2015
- 721
- 793
- 103
Anladım canım ozaman biraz daha uzun tutayım çok sağol :)Çıkar biraz uzun sürüyo uyudukları için ben gece yarım saat sırtını sıvazlıyrm anca çıkıyor gaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım ozaman biraz daha uzun tutayım çok sağol :)Çıkar biraz uzun sürüyo uyudukları için ben gece yarım saat sırtını sıvazlıyrm anca çıkıyor gaz
Dün korkarak ilk kez akşam arkadaşa yemeğe gittik mşşlh kızım çok usluydu gecede beni üzmedi bundan sonra uyumazsa hop dışarı yapıcam. Keşke önümüz kış olmasa bu sene ist da ilk kez kış geçiricez Urfa'dan sonra çok korkuyorum kar görmeye alışık değiliz malum keşke önümüz bahar yada yaz olsaydıYokk dedim ya gündüz bazen hiç uyumuyor ama bi yere gidersek ya da arabayla gezersek 3 sa uyuyo :) bebekler 17 sa uyuyomus benimki anca 7 sa![]()
Kendisi mi çekiliyor sen mi az emziriyosun canımCanim benim arkasa doktor 6.aydan sonra demis smdi azaldi kusmalari dedi doktora sordum fiskirtmadan kusmuyorsa normal dedi sık emziriyorsan onun midesi ne ki tabii cikarcak baski olcagi icin dedi benim ki az ve sık emiyo 5 10 dk yi geçmez
kızlar n11 den alışveriş yapan varmı bebek maması , ıslak mendil ve pirima bebek bezleri burada bana çok uygun geldi normalde e bebekten alırdım malum hava soguk çıkamıyorum eşimde alışverişten pek anlamaz yanlış alır diye yollamıyorum.
n11 de uygun bulmuşken alsammı karar veremedim
Çok sağol canım çok sevindim ne zamandır istiyordum bu çayı.Evet canim aynisi firması değişmiş bu biraz daha toz gibi humanaya gore.yanlis hatirlamiyosam sen once emzirip sonra sagip mama veriyodunn bebegine. Bende artik oyle yapmaya karar verdim.sen her emzirmeden sonra sagmanin faydasini gordun mu sutun arti mi.benim sutum uzuntuden azaldi tekrar çoğalması icin düzenli sagicam fakat cevremdekiler ve bazi okudugum forumlarda sagmak sütü azaltır falan ne yapacagimi bilemiyorum artık kafam iyice karıştı.bi de senin bebegin kac gunluk kac dk emiyo üstüne ne kadar sagip sut ve sonra mama veriyosun
:) cıkarmadan yatırnca acısı fena çıkıyorAnladım canım ozaman biraz daha uzun tutayım çok sağol :)
Kendisi mi çekiliyor sen mi az emziriyosun canım
şimdilik anne sütüne devam ama daha da zararı olursa kesilecek işteEvet cnm çok inliyo rahstsız huzursız uyuyo ama gazdan diyoduk işte...gazı olan her bebek öyle değil mi ki...bn de simdi doktora gitmeye cekindim anne sütü vermekdyine de dahsça faydalı olmaz mı bebişlere...![]()
Anladim canım ne zormus annelikÇok sağol canım çok sevindim ne zamandır istiyordum bu çayı.
Evet emzirmenin üstüne günde birkaç kere mama takviyesi yapıyorum. 20 şer dk dan 40 dk falan emiyor bakıyorum hala aranıyorsa sağdığım süt varsa onu üstüne mama veriyorum 60 cc yapıyorum çoğu zaman bitiremiyor. Her zaman sağmıyorum valla ya göğsü bitirmiş oluyor emzirmeden de sağmak istemiyorum bebeğim emebiliyor nasılsa diye.
Çalışmaya başlasam nasıl stoklucam bilmiyorum. Resmen 2 ay kaldı iznimin bitmesine 3 aylık bebek nasıl bırakılır. Ücretsiz de kullanıcam büyük ihtimal.
Çok zormuş Canım çook güzelliği tarif edilemez ama hiçnkolay değil. Hamilelik hiç bir şeymiş.Anladim canım ne zormus annelik
Peki sütün de artis oldu mu Mamayi azaltin mi gunden gune.bir de medelanin biberonunu hangi siteden kaca aldin.emmeyi bırakacak die cok korkuyorum cok akitiyo biberonlar
Biz enjektörle veriyoruz mamayı.. Ama yinede benim göğsümüde istiyo çok şükürÇok zormuş Canım çook güzelliği tarif edilemez ama hiçnkolay değil. Hamilelik hiç bir şeymiş.
Baştan beri çok mama vermiyorum canım 60 cc yeni bitirmeye başladı genelde 30 luk yiyor du. Sütüm de artış oldu o kadar çok şey yapıyorum ki buradan duyduğum hangisi işe yarıyor bilmiyorum. Nu arabira mayası tabletine taktım gnc ve solgarın var ama şuan stokta yokmuş.medela calm 60 lira canım Sümer aş. Kendi sitesinden satın aldım. Hepsi burada.com da da vardı. İnşallah dedikleri gibidir anne memesini bırakmazlar. Bi ara kaşıkla yediriyordum biraz zor oluyor bebeğim de sevmiyordu o yüzden aldım bu biberonu. Avent falan hikaye çeşme gibi akıyo valla hiç de doğal akış değil. Dr browns biberonu da merak ediyorum
Enjektörle de çok zor ilk önce öyle verdim ben de sonra kaşığa döndüm ama enjektörle psikolojim bozuluyordu tövbe yarabbim çocuğum hasta gibi geliyordu. Napalım sağlıklı olsunlar da hem anne sütü hem mama alsınlarBiz enjektörle veriyoruz mamayı.. Ama yinede benim göğsümüde istiyo çok şükür
Sab simplex kullanan anneler ne zaman etkisini görmeye başladınız bizim bugün ikinci gün ama henüz hiçbir faydasini göremedim sürekli bi ıkinma halinde gaz ne alttan nede üstten cikio bide bebegimin poposunu ıslak mendille temizlemek için dokunuom o zaman yapio kakasinı ve poposu sanki hemoroid gibi cikintili kıpkırmızı ve hafif çatlak gibi çok canım sikilio o kadar kafama takiom ki
Poposuna zeytinyağı sürmeyi denedin miSab simplex kullanan anneler ne zaman etkisini görmeye başladınız bizim bugün ikinci gün ama henüz hiçbir faydasini göremedim sürekli bi ıkinma halinde gaz ne alttan nede üstten cikio bide bebegimin poposunu ıslak mendille temizlemek için dokunuom o zaman yapio kakasinı ve poposu sanki hemoroid gibi cikintili kıpkırmızı ve hafif çatlak gibi çok canım sikilio o kadar kafama takiom ki
Canım deneyeyim kimyon suyu vermiyorum ben ama rezeneyi iki kaşık iciriyorum bazen. Sab simplex dün aldık inşallah iyi gelir benim kısımda 4 bu cunta uyanıyor ondan sonra aglamakla geçiyor hepCan'ım aynı biz sürekli kucağımda sürekli ağlayan hiç uyumayan Bi bebekti gündüz hiç uyumuyor gece de onda yatıyor saat başı uyanıyo en geç altıda da gözler Çin dün sab simpleks Rezene ve kimyon suyu verdim hangisi iyi geldi bilmiyorum ama benim oğlumgitti sanki başka Bi Bebek geldi gündüz uyudu akşam uyudu gece saat beşı uyandı ama buna da çok şükür 4.5 da uyandık biraz önce tekrar uyudu bence sende dene
Cnm bnce Bi haftayı buluyor ama kesinlikle etkili bizimki alttan pek gaz çıkartmazdı şimdi üstten çıkarmazsa alttan çıkarıyo
canım sürekli bütün vücuduna zeytinyağı sürüyorum zaten ama normalde yapmiyo kakasinı altını actigimda temizlerken tam makatini silince yapabilio bu sekilde de sanki uyarmis gibi oluyorumPoposuna zeytinyağı sürmeyi denedin mi
Doktorumuz açıkladı sabit simplex kimyasal içerikli bir şurup. Nurse harveys ve zinco bitkisel..Kızlar bu sab simplex bitkisel mi? Biz de aldık eczaneden ama sanki bitkisel değil gibi?